Çalışan kadının yemek problemi

Spekulum ile açılan organin rahim oldugunu saniyorlar. Sülüğün direkt rahme konuldugunu, polip, kist, yara, ne var ne yoksa emip yutup yok ettigini düşünüyorlar. Biri aynen bu sekilde yazmisti. Hayretler icinde okudum.

Benim arkadaşım yemek yapmayı hiç sevmiyor eşi de kendi de aynı şekilde çalışıyor ve eşi kendinden sonra geliyor eve. Adam elini yüzünü yıkıyor yemeğe girişiyor kadın da arkasından mutfağı topluyor sadece harika bir hayat valla

Spekulum ile açılan organin rahim oldugunu saniyorlar. Sülüğün direkt rahme konuldugunu, polip, kist, yara, ne var ne yoksa emip yutup yok ettigini düşünüyorlar. Biri aynen bu sekilde yazmisti. Hayretler icinde okudum.
Konu dışı olduğu için arkadaşları rahatsız etmeyelim. Başka forumlarda yine konuşuruz.

Ne güzel hayat valla. Ama iş birliği halinde kocamla yemek hazırlamak ve ev işi yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor. İş yaparken beraber muhabbet de edebiliyorsanız günün yorgunluğu geçiyor, kalan vaktin kalitesi artıyor.

Kesinlikle tek kişiye yüklemek de doğru değil hep işbirliği olması gerektiğini düşünenlerdenim bende.

VAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRANLAR (Dün açılan yeni konu başlığı)

Nasıl yapıldığını sordum. Anatomiyi de iyice belirttim ki sülüğü nereye koyuyorlar anlayalım. Eğer rahim içine koyuyorlarsa kendimi yerlerden yerlere atıcam.

Cevabı bekliyorum, LOTUS, ilgini çekerse konuya bi bak lütfen. Ben 5-6 saat yokum.

Sibelcim derin bir nefes alıp sakinlik depolayip konuya gidiyorum.

Bilmiyorum yazan oldu mu.. Ben denedim ama 2 hafta yapabildim, çünkü eşimle keyifli vakit geçireceğim tek hafta sonunu evde yemek yapar geçirmek istemedim. Ama eğer hafta içi yemek yapmak istemiyorsanız, hafta sonu istediğiniz yemekleri yapıp sıcağı ile kavanoza doldurup ters çevirin. Soğuyunca buzdolabına. Konserve mantığı. Boylelikle hafta içi, ısıtıp yersiniz. Ama bizi pazar gunu 5 çeşit yemek yapmak sıktı ve yordu eşimle.. yine de belki işinize yarar diye söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…