- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
İyi bir düdüklü tencereniz olsun.Eger yapabiliyorsaniz buzlukta sarma ,köfte balık vs iyidir pratik .Çalışan insan hergun tencere tencere yemek yapması şart değil bence.Hafta sonu yapın hafta için artık ne kolay olursaKabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
Pazar günü yapıp dolaba atacağım ve en az çarşambaya kadar idare edecek hangi yemekleri önerirsiniz ? 2 tencere çorba yapsam diyorum bize yeter, patates, tavuk dayanmıyor diyorlar ama her yemekte de onlar var gibi. Bezelye, patlıcan da.pek sevmeyiz açıkçası.
Ne dersiniz? Perşembe cuma hamurişine mi başvurdak acaba?
Refikanın youtubeda bu tarz pratik ve bir hafta gidecek yemek önerileri videoları vardı. Onlara bakın isterseniz. Mikrodalganız varsa tavuk pişirip buzluğa atabilirsiniz sabah buzluktan çıkarırsınız hemen 10sn, akşam kalan buzu çözdürüp ısıtırsınız.Kabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
Pazar günü yapıp dolaba atacağım ve en az çarşambaya kadar idare edecek hangi yemekleri önerirsiniz ? 2 tencere çorba yapsam diyorum bize yeter, patates, tavuk dayanmıyor diyorlar ama her yemekte de onlar var gibi. Bezelye, patlıcan da.pek sevmeyiz açıkçası.
Nohut bezelye ıspanak kuru ve taze fasulye yemekleri ve çorbalar yaprak sarması. Bu yemekleri pişir kaynar kaynar cam kavobozlara koy kapağını sıkıca kapat. Tamamen soğuyunca buzdolabının alt kısmına normal bölüme koy. En az bı ay bozulmuyor. Yanına pilav makarna tamamdır.Kabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
Ispanak tekrar ısıtılmaz zararlıdırNohut bezelye ıspanak kuru ve taze fasulye yemekleri ve çorbalar yaprak sarması. Bu yemekleri pişir kaynar kaynar cam kavobozlara koy kapağını sıkıca kapat. Tamamen soğuyunca buzdolabının alt kısmına normal bölüme koy. En az bı ay bozulmuyor. Yanına pilav makarna tamamdır.
Pazar günü bir çeşit bakliyat, bir çeşit sebze ve çorba yapıyorum. Salı akşamı tavuk ya da et türü bir şey ve yine sebze yemeği ve pilav yapıyorum. Perşembe balık günü, Cuma kalan yemekleri değerlendirme günü. Buzluğu etkin kullanıyorum, kışlık hazırlık yapıyorum, Fissler düdüklüyü elimin altında tutuyorum. Program şaşsa da yemeksiz kalmıyorum, yarım saatte çıkacak şekilde organize benim mutfak. Eşim kahvaltı ve öğlen yemeğini evden götürüyor onları da hazırlıyorum. İşten gelince çok vaktim olmadığı için hafta sonları mutlaka yemekleri planlıyorum. Bu arada pişmiş yemeği buzluğa koymam, bir yemeği en fazla bir kez ısıtırımKabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?