Çalışan Kızla Evlen Oğlum

Çalışan bir kadın olarak size katılmıyorum
İş ortamında fitne fesat pislik dolu
Ev hanımlarındada vardır tabi ama ev hanımları şöyle çalışan böyle demek haksızlık

Ayrıca kv ne o mu evlencek kızla
Böyle yapıyolar sonra adam gidip sevmediği bir kadınla para için evleniyor sonra görüyoruz aldatmalar geçimsizlikler bilmem ne
Bırakın herkes sevdiğiyle evlensin
Devlet memuru diye kızla evlenen bir sürü erkek biliyorum evine gitmek istemiyor

Hayır sen niye 40 bin veriyorsun onu anlamadımm ben.
Ayrıca 2 bilezik alacak ona bile abartı diyecek birde üstüne bozdur diyecek.. bence kaç kurtar kendini sen herşeyi kardeşleriyle mi kıyaslayacak..
Bana 7 tane bilezik takıldı ev alana kadar eşim bikere boz demedi.. ev alırken ben hepsini verdim eşim 1 tane kolunda kalsın kıyamam dedi..

Yani çok saçma düşünceli bir erkek arkadaşınız var...

Ayyy nedir sizin bu hesap kitap işleriniz evlilik mi yapıyorsunuz şirket mi kuruyorsunuz?
Az önceki konunuzda da sosyal medyadan takip ettiğiniz insanların düğünde ne kadar altın taktiği ile ilgiydi..
Herkes kendi istediği ve maddi gücü olduğu kadar yapar bu işleri.
Ama o düğün yapmış bende yapicam
Ama ona şu kadar altın takılmış benim neyim eksik?
Ama o balayına şuraya gitmiş bende gidicem..
Heeee oldu..
Kiyas ve hesap yapmaktan vazgeçerseniz belki mutlu olmaya ve bu güzel anların tadını çıkarmaya vaktiniz kalır.

Nisan icin salon ve diger masraflar kina icin salon diger masraflar elbiseler ev esyalari ceyiz

Bakın içinizden yapmak gelebilir ama bunu en uygun şekilde yapabilirsiniz. Millete gösteriş olsun diye üst düzey bişeylere kalkışmak bana hiç akıllıca gelmiyor.

Mesela ben kınamı hamamda yaptım. Açık büfe yemekliydi ve herşey dahildi. Bana salonda yapacağımdan çok çok daha uyguna geldi. En başta kıyafetti saçtı makyajdı yaptırmama gerek kalmadı.

Diğer konuya gelecek olursak, her ailenin kafasında ayırdığı bir bütçe vardır. Bu ellerinde olsun olmasın önceden kafalarında düşünülmüştür. Her aile evladı için en iyisini yapmaya çalışıyor ama bazen şartlar değişebiliyor. Belki sevgilinizin size yansıtamıyor ama durumları sıkışmış olabilir.

Madem ki çalışıp 5bin lira getiriyorsunuz eve o zaman hiç bu muhabbetleri geçirmemeniz gerekirdi. Zira bu kadar para kazanan birisinin gözü tok olmalı. Ve Evlendikten sonra kendinize bilezik yapabilirsiniz mesela. Bu da bi seçenek.

Ben eşime hiç demedim şunu şunu yapın diye. Gönüllerinden ne geçtiyse tamam dedim. He yaptı mı Allah razı olsun eşim kendi yaptı ama yapmasaydı da gönül koymazdım. Bir ömür beraber çalışır herşeyi yaparız. Çok şükür elimiz ayağımız tutuyor.

Kayinvalide ye mi kalmadi sizin calisip calismayacaginiz.Erkek arkadasiniz ilerde sözü ağzina alirsa karisamaz.Erkek arkadasiniz kendi dusuncelerini degil annesinin agzi ile konusuyor.Bu is zor gibi
Konuyu cok karisik anlatmassiniz Anlamak zor oldu tabi dogru anladiysam

Çalışmayan kadını bu kadar küçümseyemez siniz. Erkek eline bakıyor falan çok çirkin bir kelime.. her kadın çalışmak zorunda değil ayrıca her çalışmayan kadında dedikodulu ortamlarda bulunan vizyonsuz kadın değil.. bu sitede çalışan birçok kadının hikayesinide okuyoruz.. hayatın kime ne sunacağı belli olmaz.. o yüzden çalışmanın öneminden çok okumanın önemini belirtin bence..

Çalışan bir kadın olarak size katılmıyorum
İş ortamında fitne fesat pislik dolu
Ev hanımlarındada vardır tabi ama ev hanımları şöyle çalışan böyle demek haksızlık
Çok kurcalamayın buranın bir ritüelidir.
Ne zaman çalışan/çalışmayan kadın konuları açılsa birbirine b.k atma havalarda uçuşur.

Siz geçenlerde bana bi ayfon almadı ben bi ayfon etmiyor muyum diyodunuz.. siz ayfon istiyordunuz o 500 tl veririm diyordu.

Milletle s...k yarıştırmayı mi bıraksanız önce acaba, "benim neyim eksik" mantığıyla hareket etmek nedir yahu? Durumunuz vardır yoktur ona göre yapılır düğün dernek, onun şusu oldu benim de olsun kafasıyla değil. Ayrıca her anne oğlu daha iyi düzeyde yaşasın ister, kadın çalışan gelinim olsun dedi diye siz neden kendinizi bir kaf dağına çıkardınız onu anlamadım ben, kadın istiyorsa da kendine mi oğlu rahat yaşasın diye yani, ki bu sizin yaşamınızı da etkileyen bir şey değil mi ki zaten? Çift maaşlı olmak sizin de daha rahat yaşamanızı sağlamayacak mı? Sanki kendiniz dışında herkese bir faydası var gibi tribe girmişsiniz de kendiniz hariç kimseye faydası yok hani bilin istedim. Ben de çalışan bir kadınım ne nisanımda bohça tarzı ıvır zıvır istedim ne de kına gecesi gibi şeylere para harcadım düğünü de iki yerde yapmak yerine tek yerde yaptım şükür değerimden de bir sey kaybetmedim. Bana hayata bakış açınız enteresan geldi.

ee neresi zorunuza gitti bunun? masraflarını kocası karşılıyorsa bal gibi de erkek eline bakıyordur kadın bu kadar basit. çalışmayan kadın dedikodu yapar demedim ben. kadın çalışmak zorunda değilse erkek de değil o zaman kimse çalışmasın değil mi?

Calissan da kimse acimiyor merak etme. Kimse bu calisiyor oglum evlenince tek maaslilar gibi 3un 5in hesabini yapmayacak, kafasina gore harcayacak demiyor. Ayrica calisan kadin maasini kuafore alisverise harciyormus izlenimi yaratmaya calisiyorlar. Altinlarini sakin bozdurma ve istedigin her seyi yaptir. Fedakarlik yaptin sag ol demeyecekler cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…