Çalışan Kızla Evlen Oğlum

Ne nişan ne kina yaptim .Kına sevmiyorum .Oynamamda .
Niye hala pişman olmadim bilmiyorum .20 yıldır.
Para derdim yoktu .Eger para derdim olsaydı yine hicbirini yapmaz en kaliteli eşyalara harcamanızı tavsiye ederdim..
20 binlik merasim yapıp 15 binlik esya almak mantiklımı yahu.

Nisan, kina, kucuk ev aletleri vs. zaten kiza ait. 40bin tl tutmasi tamamen sizin maddi imkanlarinizdan kaynakli. Herkes butcesine gore yapar. Siz 5binlik salon degilde kendi zevkiniz icin 20binlik salon tutarsaniz bu sizin sorununuzdur erkek tarafini baglamaz. Ayrica kizkardesleriyle kendinizi kiyaslayan sizsiniz. Yok kizkardesi yuzugunu instgramda paylasmis cok ozendim, yok kizkardesine sevgilisi telefon almis demek gorucu evlenmek lazimmis. Yani onlarla aşık atmaya calisiyorsunuz. Onlara yapiliyor bana niye yok derdindesiniz. Son olarak sizi zorla uzerinizde baski kurup istememenize ragmen kapatmaya calisan, yine ayni sekilde istememenize ragmen tatillerde koyde yasatmaya mecbur birakan bir sevgiliniz var. Perdeden once takilmaniz gereken sorunlar esas bunlar. Cunku mutsuz bir evlilik yapmak uzeresiniz farkinda degilsiniz.

Siz onun kardeşine kuma mi olacaksiniz ?her yerde kardeşim yapmadi etmedi .??hayirdir daha şimdiden seni kardeşleriyle kiyasliyir ne evlilikden ne kardeşden n de aileden bir cacik olmaz (nokta...)

Hiç kizmadim. Donuna kadar alcan böyle kaynanalarin.

Neden sürekli kardeşim bunu yaptı şunu yaptı diyip durmuş? Neden annesinin lafını taşımış? Yemin ederim çocuk.

Hayir efendim yok öyle birşey,perdeymis. Alma perde merde ne mana perdeyi halıyı o alacak. Salon takimini,yapacaksan oturma odasini da o alcak sana düşen yatak odasi mobilyası hadi onu alırken yatak odasının halısının parasini da verirsin belki(bence verme)
Ivir zivir dedigin mutfak esyalari galiba evet onlari sen al mutfak masasını da kiz alir perdeye merdeye sen bulasmican. Anlamadim camasir makinesi ne alaka beyaz esyalari erkek alir. Kiz sadece ocak ya da fırın alır ama bu ayrima girmekte sacma beyaz esyalari komple alsin ödesin hayret birsey sinir oldum. Tabi bazi yörelerde yatak odasini kizin almasi ayıpmis oturma odası alırmış. Ayrica evet sözde kiz istemede bilezik takılır
Bana kelepçe takmisti kayinvalidem. 5tas tektas hepsi olsun. Kina dugun de olsun. Normalde nisan kina kiz tarafi yapar. Benim kınayı sevgilim yapti. Tutcagin salonlar 40 bin mi? Onu anlamadim total masraf mi 40 bin? Bide bise dicem hayirdir surekli kizkardeslerini ornek veriyor sen çalışıyorsun diye cok elini tas altina koymana gerek yok o çalışmıyor 10 bin harcamis,sende para var yani calisiyorsun ama bence harcama yerinde olsam ben beyaz esyayi da almam. Perde den merdeden ne anlar erkek ya nelere dikkat etmis suna bak sanki kardesi ev duzerken o dami yanlarindaydi bunlar kadin muhabbeti degil mi ya uf emin misin bu cocuktan sen? Neden herşeyin içinde bu kadar. Napak yani kizkardesi almışsa perde metresi 20 tl olan bir perdede var. Salliyor bence mutfaga bir stor perde almıştır bacısı,onu dillendiriyor
Herseyi yap hicbisey icinde kalmasın calisiyorsun diye de kimse seni sömüremez. Kina da yaptim nisan da düğünde ama su gelin çıkarma olayini yapmadim zaten kis ortasinda evlendim:)

O kat kat kesmeli olanlar pahalı degil mi? Ben heryerde onlardan aradim bulamadim. Zaten vintage ve suan malesef demode . Bir yerde buldum 24 parcasi mi ne 2 bin lira gibi biseydi sanki alamadım. Yanlis mi biliyorum?

Ay siz gerçekten çok sinir bozucusunuz .ev kadınları ev işi yapıyor çocuk bakıyor ne demek aylak?ayıp kardeşim yarın işten atılıp işssiz kalmayacağın ne malum .hiçbirşruin garantisi yok
Ayrıca kocasıdır yer kıskandın mı ?ne bu saldırgan tavır?
Hayret birşey ya.yani bende çalışıyorum ama ev hanımlarına bu şekilde konuşamazsın ayıp ya.her kadın nasıl çalışsın iş yok diyorum hala konuşuyorsun.adamlar bile işsiz geziyor.sanki gelişmiş bir ülkede yaşıyoruz inşş o günlerde gelicek ama durum bu.

Ne güzel bir tavsiye kendi adına konuş

Birincisi calismayan kadin evde bunaliyor dedim yipraniyor hayatini ev islerine adiyor dedim ve ister istemez psikolojisi yipraniyor...dedikodu her ortamda var ama bir isi olmayan kadin herseyi daha fazla kafasina takiyor calismayan kadin dddikoducudur demedim.
Ikincisi kendimi bildim bileli calisiyorum liseden bu yana tekstil sekyorunden tutunda 5.yildizli otelde part time otel tanitimi,yillarca ucretli ogretmenlik,kolejde ogretmenlik..yaklasik 6 yil calistiktan sonra evlenip kpss ye hazirlandim tam 3 yil..son 2 yildir devletteyim daha..is ortaminda epey bulundum.merak etmeyin..oyle gorurum.sizi efeleri yapmayin bos bos.
Hergun yemegimide yapiyorum temizligimide bebegimede gayet guzel bakiyorum.
Lafimimda arkasindayim calisan kadin gucludur daha vizyonludur bu net.

Kesinlikle oyle ..ha bizim okuldada var mi var ama az.
Suanki ortamim cok iyi.
Ve 31 yasindayim daha evvel kolej gecmisimde var orada cok.yipranmistim..ama biraktim.hastalik sahibi olmustum resmen.
3 yil calismadim bu defada psikolojim o yuzden yiprandi..hersye ragmen calismak daha dogrusu sevdigin isi yaomak paha bicilemez

Bunların hesabını yapıp karşılaştırmaya başlamış şimdiden ayrılın 5 bin alıp bu adamı mi çekeceksiniz allah aşkına.

Aslında ne ban yiyecek ne yaptın ama bursa açıkcası senlik sıkıntı görmedim görümcenler ile kıyaslanan gelin gördüm kaç kurtar kendini

Canim aman sakin "annem boyle dedi biz boyle yaptik bacima bunu yaptik "dien biriyle evlenme. Herkesun dedigi gibi o daha kendi fikirleriyle konusamayan biri. Resmen senin gelirin iyi die onlara ait olab seyleri saba yaotirmata calisiyorlar. Asla evin perdesi kiza ait olamaz boyle bisey asla gormedim. Bunlar yiyici takimi uzak dur. Geliri senin gibi olan birini bul derim. Yoksa hayatn boyunca bu tio konular okucaz senden. Bi kerecalisan biriyle evlen oglu dien bi kadindan be beklyrsun

Ben bu yazida bir kucumseme gormedim. Erkek arkadasin sunepenin teki. Surekli boyle kiyaslama mi yapacak evleninceye kadar? Evlendikten sonra da yapar gerci. Madem evlenmeye gucunuz yok evlenmeye kalkismayin kardesim. Oturun para biriktirin. Kizlar ceyiz parasi biriktiriyorsa erkekler de biriktirsin bi zahmet

tövbe Yarabbim
git kardeşinle evlen
kızım senin koca adayının ümüğünü sık
çünkü daha evlenmeden çok şeyden vazgeçecek
onlar şimdiden sana ufak ufak sinyal gönderip yaptırıyor
siz kv yanında konuyu çalışmaya getirip ben evlenince çalışmam
erkek dediğin eve yetmeli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…