Çalışırken ikinci çocuk

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
533
133
Arkadaşlar merhaba çalışırken ikinci çocuğunu yapan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.aslinda planlı bı gebelikti ama bı korku sardı içimi. Bulundugumuz yerde yakınım yok zorlanacagimi biliyorum ama yinede benim gibi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

1 sene ucretsiz izin hakkin var 1 sene sonrada bakiciya verebilirsin

Çalışırken 1 tanesi için bile düşünürdüm. Bana en önemlisi annenin çocuğun yanında olması gibi gelir hep. 2. Ye cesaret edecegimi sanmam. Zorunluluk yoksa işten çıkardım ilkinde de.
(İsteyen çalışır ilgilendirmiyor beni, çalışmak zorunda da olabilir keyfide çalışabilir)

Ben zaten oğlum 2 yasinda iken işe başladım atandım. İkinciyi önce düşünmüyordum ama sonradan kardeşi olsun dedik bakalım hayırlısı

Benim ilk cocugum 3 yasinda 2 aylik bebegim var. Ucretsiz izin kullanacagim bir sure. Sonra buyuk ya anaokuluna ya kreşe, kucuk de bakiciya gidecek

O benim..ücretsiz izne ayrıldım bir yıl sonra bakıcı..
İki çocuk için vereceğiniz bakıcı parası az olmaz sizi zorlamayacaksa ücretsiz izin derim

Ben değil ama yakın bi arkadaşim arka arkaya iki bebeği oldu. Kendisi ebe. Miniciklerdi. Gündüz bakıcı geldi. Gece vardıyalarinda babaları baktı. Şimdi kocaman oldular.

Bakıcıya nasıl güvenerim diye düşünüyorum çevrede de hiç tanıdığım olmayacak gibi maşallah arkadaşınız kurtulmuş o dertten darısı bana

O benim..ücretsiz izne ayrıldım bir yıl sonra bakıcı..
İki çocuk için vereceğiniz bakıcı parası az olmaz sizi zorlamayacaksa ücretsiz izin derim

Ücretsiz izin her türlü 1 sene kullanacağım sonrası için iki çocuğa verilecek bakıcı parası fazla olacak haliyle çalıştığıma degecekmi diye düşünmeden edemiyorum

Ikinci oglumda istifa edip 2 yil evde kaldim.
Sonra da kres seruveni basladi.

Babalari ve ben esit sekilde is yukunu paylasarak idare ediyoruz. Ikisinin okulu farkli yerlerdeyken birini ben birini esip birakip aliyorduk, simdi okullari yakin, birimiz birakip digeri aliyor. Eve erken varan yemege girisiyor. Derken derken zaman geciyor.

Ama cidden yorucu, mecbur degilseniz cok kisa surede ise geri donmeyin derim.

Ücretsiz izindeyken zorlanmazsak uzatabilirsem uzatırim inşaallah

Bu senede olmazsa bende yapamazdim heralde. Bİ anlık cesaretle oldu nasılsa kardeşi olsun istiyoruz dedik yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyor

Arkadaşlarım iyi ki çalışıyorum işe gelince nefes alıyorum diyorlar.Çalışmak bence her zaman iyidir.Sırf çalışıyorsun diye çocuk sahibi olmamak da olmaz.Çocuk da yaparım kariyer de...Kesinlikle çok güzel bir şey.O yüzden en iyisini yapmışsın.Su akar yolunu bulur.Çocukların da güçlü ve ayakları üzerinde duran annelerine ilerde gıptayla bakar.

İse gelince nefes alacak bı kurumda değilim maalesef çok yoğun bi yerde çalışıyorum ama yorumunuzla içime bı rahatlama geldi sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…