Çalışırken ikinci çocuk

Sözleşmeli olduğum için belkide haklarımız kadrolularla aynı ama tavırlar öyle değil maalesef birazda ondan sanırım. Hayırlısı bakalm herşey çok güzel olur umarım.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde

Boşverin siz tavırları.İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve hiç ummadığınız şekilde sonrasını da güzelce atlatırsınız

Ben tek cocuk yaptim onda da isi biraktim ama pismanim simdiki aklim olsa asla birakmazdim isi. Simdi her sorana mutlaka calisin diyorum,gerekirse maasimin tamamini okula bakiciya veririm yine de calisirim,cunku calismak sigorta demek,gelecek demek

Ben çalışıyorum ve 3. Ye hamileyim. Doğum iznim bittikten sonra süt izni kullanacağım o dönem anneme bırakırım daha sonrada kreş yada bakıcı. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah

Araları 5 yaş olacak oğlum şuan 4 yasinda
Buyuk nerdeyse okula baslayacak desenize, o zaman buyuk kesin okula gider, ufak da kres yasina gelene kadar bakici ile kalir. 1 yasla 2 yas arasi cok farkediyor, kres icin en azindan 2ye kadar bakici bakabilirse, sonrasi kolay olur.

Ben tek cocuk yaptim onda da isi biraktim ama pismanim simdiki aklim olsa asla birakmazdim isi. Simdi her sorana mutlaka calisin diyorum,gerekirse maasimin tamamini okula bakiciya veririm yine de calisirim,cunku calismak sigorta demek,gelecek demek
Bende de bir tane var, iki yasina girmek uzere, krese baslayacak ben de ise donecegim. 1 yasindayken donecektim, daha yurumuyor, konusmuyordu krese veremedim, bakici secenegi yoktu. Pisman degilim, kariyerde 1 sene eksik olmus olur ama onun hayatina katkisi cok daha buyuk oldu.

Calisirken de yapabilirdik bunlari. Ben zaten cok ara verdim 5. Yil olacak. Simdiki aklimla 4 aylikken donerdim ise,oyle yapan arkadaslarim da cocuklariyla cok verimli zaman gecirebiliyor. Cok fark olmadigini zamanla anlayacaksiniz.

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah . İşi sakın bırakma derim ben . Korkuların normal bence ama sen annesin. Allah mutlaka bir kolaylığını verecektir . Önce Allah’a sonra Kendine Güven

Ilk cocuguma annem bakmisti ikincisine de bakacakti ama rahatsizlaninca ikinciye cok sevdigimiz bir bakici abla bakti 6 aydan sonra. Ben yonetici oldugum icin fazla izin alamamistim. Bebek 9 aylik olana kadar evden calismistim. O 3 ayda da ablayla birbirimize iyice alistik. Buyuk oglumu da servisten karsiliyordu, yemegimi yapiyordu sagolsun. Annemin baktigi zamanlardan daha rahat buyuttum ikinciyi. Anneme getir gotur yapiyordum cunku. Hem
ikincilerin daha kolay buyudugu de dogru. 2 yasina kadar o bakti. Benim maasim iyi oldugu icin hic birakip komple kendim bakmayi dusunmedim. Cunku biraksam boyle bir isi tekrar bulmam zordu. 2 yastan sonra bakicimiz ayrildi. Annem de zaten bebeklikten cikti bana arkadas olur diye bakmak istedi sagligi da elverdigi icin. 3 yil da annem bakti. 5 yasindan sonra tam gun krese baslamisti ama pandemiden ara verdik. Simdi de ben evden calismaya basladim bu sene giderse gider, gidemezse zaten evdeyim. Sonuc olrak su akar yolunu bulur diyen arkadas hakli. Simdi biraksam ikisi bile kalir, dogan buyuyor kimse acikta kalmiyor.

Kafam çok karışık cevabınız için çok teşekkürler

Ben çalışıyorum ve 3. Ye hamileyim. Doğum iznim bittikten sonra süt izni kullanacağım o dönem anneme bırakırım daha sonrada kreş yada bakıcı. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ne güzel anneniz yaninzda. Sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Buyuk nerdeyse okula baslayacak desenize, o zaman buyuk kesin okula gider, ufak da kres yasina gelene kadar bakici ile kalir. 1 yasla 2 yas arasi cok farkediyor, kres icin en azindan 2ye kadar bakici bakabilirse, sonrasi kolay olur.

İnşallah oturduğum yerde çevre edinebilirm bakici için sonrası kreş zaten çok teşekkür ederim

İki yıl ücretsiz izin kullanabilrsem kullanmak istiyorum bakalm sonra kreşe veririm diye düşünüyorum bakıcı çok güvendiğim biri olmalı yoksa zor

İnşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için

İnşallah benimde öyle olur güvenebilecgm.birileri çıkar karşıma teşekkürler yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…