- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
Valla zor olacak kardeş kıskançlıkları felan baya zor ben ilk 1 sene ücretsiz izin almanızı tavsiye ederim.
Keşke her çocuğa 5 yaşına kadar annesi baksa. Bakıcı kreş bilmem ama öyle bir anne özlemi oluyor ki imkanlar işte
Niçin stres yaptınız ki?Dört buçuk yaşında ikizlerim var.Onlar henüz sekiz aylıkken işe dönmüştüm.Allah razı olsun görümcem bakmıştı.Ben de öğretmen olduğum için sıkıntı olmamıştı.Şimdi tekrar hamileyim.Plansiz bie hamilelikti.Şuan yaşadığım şehirde hiç akrabam yok.Doğum ve sonrasında yalnızım.Ancak stres yapmamın bana bir faydası yok.Herseyi akışına bıraktım.Eğer maddi durumumuz iyi olursa ücretsiz izin alacağım bu sefer.İllaki çalışmak zorunda kalırsam da mecbur bir bakıcı bulacağım.Siz de henüz zamanı gelmemiş şeyler için kendinizi yormayın.Atandim demişsiniz sanırım kamuda çalışıyorsunuz.Eğer böyleyse çok şanslı olduğunuzu bilin ve hamileliginizi keyifle geçirmeye bakın
Boşverin siz tavırları.İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve hiç ummadığınız şekilde sonrasını da güzelce atlatırsınızSözleşmeli olduğum için belkide haklarımız kadrolularla aynı ama tavırlar öyle değil maalesef birazda ondan sanırım. Hayırlısı bakalm herşey çok güzel olur umarım.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde
Buyuk nerdeyse okula baslayacak desenize, o zaman buyuk kesin okula gider, ufak da kres yasina gelene kadar bakici ile kalir. 1 yasla 2 yas arasi cok farkediyor, kres icin en azindan 2ye kadar bakici bakabilirse, sonrasi kolay olur.Araları 5 yaş olacak oğlum şuan 4 yasinda
Bende de bir tane var, iki yasina girmek uzere, krese baslayacak ben de ise donecegim. 1 yasindayken donecektim, daha yurumuyor, konusmuyordu krese veremedim, bakici secenegi yoktu. Pisman degilim, kariyerde 1 sene eksik olmus olur ama onun hayatina katkisi cok daha buyuk oldu.Ben tek cocuk yaptim onda da isi biraktim ama pismanim simdiki aklim olsa asla birakmazdim isi. Simdi her sorana mutlaka calisin diyorum,gerekirse maasimin tamamini okula bakiciya veririm yine de calisirim,cunku calismak sigorta demek,gelecek demek
Calisirken de yapabilirdik bunlari. Ben zaten cok ara verdim 5. Yil olacak. Simdiki aklimla 4 aylikken donerdim ise,oyle yapan arkadaslarim da cocuklariyla cok verimli zaman gecirebiliyor. Cok fark olmadigini zamanla anlayacaksiniz.Bende de bir tane var, iki yasina girmek uzere, krese baslayacak ben de ise donecegim. 1 yasindayken donecektim, daha yurumuyor, konusmuyordu krese veremedim, bakici secenegi yoktu. Pisman degilim, kariyerde 1 sene eksik olmus olur ama onun hayatina katkisi cok daha buyuk oldu.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah . İşi sakın bırakma derim ben . Korkuların normal bence ama sen annesin. Allah mutlaka bir kolaylığını verecektir . Önce Allah’a sonra Kendine GüvenArkadaşlar merhaba çalışırken ikinci çocuğunu yapan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.aslinda planlı bı gebelikti ama bı korku sardı içimi. Bulundugumuz yerde yakınım yok zorlanacagimi biliyorum ama yinede benim gibi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Boşverin siz tavırları.İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirir ve hiç ummadığınız şekilde sonrasını da güzelce atlatırsınız
Ben tek cocuk yaptim onda da isi biraktim ama pismanim simdiki aklim olsa asla birakmazdim isi. Simdi her sorana mutlaka calisin diyorum,gerekirse maasimin tamamini okula bakiciya veririm yine de calisirim,cunku calismak sigorta demek,gelecek demek
Ben çalışıyorum ve 3. Ye hamileyim. Doğum iznim bittikten sonra süt izni kullanacağım o dönem anneme bırakırım daha sonrada kreş yada bakıcı. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
Buyuk nerdeyse okula baslayacak desenize, o zaman buyuk kesin okula gider, ufak da kres yasina gelene kadar bakici ile kalir. 1 yasla 2 yas arasi cok farkediyor, kres icin en azindan 2ye kadar bakici bakabilirse, sonrasi kolay olur.
Bende de bir tane var, iki yasina girmek uzere, krese baslayacak ben de ise donecegim. 1 yasindayken donecektim, daha yurumuyor, konusmuyordu krese veremedim, bakici secenegi yoktu. Pisman degilim, kariyerde 1 sene eksik olmus olur ama onun hayatina katkisi cok daha buyuk oldu.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah . İşi sakın bırakma derim ben . Korkuların normal bence ama sen annesin. Allah mutlaka bir kolaylığını verecektir . Önce Allah’a sonra Kendine Güven
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin inşallahNe güzel anneniz yaninzda. Sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ilk cocuguma annem bakmisti ikincisine de bakacakti ama rahatsizlaninca ikinciye cok sevdigimiz bir bakici abla bakti 6 aydan sonra. Ben yonetici oldugum icin fazla izin alamamistim. Bebek 9 aylik olana kadar evden calismistim. O 3 ayda da ablayla birbirimize iyice alistik. Buyuk oglumu da servisten karsiliyordu, yemegimi yapiyordu sagolsun. Annemin baktigi zamanlardan daha rahat buyuttum ikinciyi. Anneme getir gotur yapiyordum cunku. Hem
ikincilerin daha kolay buyudugu de dogru. 2 yasina kadar o bakti. Benim maasim iyi oldugu icin hic birakip komple kendim bakmayi dusunmedim. Cunku biraksam boyle bir isi tekrar bulmam zordu. 2 yastan sonra bakicimiz ayrildi. Annem de zaten bebeklikten cikti bana arkadas olur diye bakmak istedi sagligi da elverdigi icin. 3 yil da annem bakti. 5 yasindan sonra tam gun krese baslamisti ama pandemiden ara verdik. Simdi de ben evden calismaya basladim bu sene giderse gider, gidemezse zaten evdeyim. Sonuc olrak su akar yolunu bulur diyen arkadas hakli. Simdi biraksam ikisi bile kalir, dogan buyuyor kimse acikta kalmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?