Kız da evliymiş galiba, ahlaksızlık diz boyu. Ben görmezden gelemezdim sanırım; Dallas gibi bir yerde de çalışılmaz ki.valla her fırsatta yuva yıkanın yuvası olmayacağını, o adamın da karısını boşayıp o kızı almayacağını, ortada kalacağını ima ederim, psikolojilerini bozarım.
İyi de kadının da karısını boşasın beni alsın diye bir derdi yok ki.valla her fırsatta yuva yıkanın yuvası olmayacağını, o adamın da karısını boşayıp o kızı almayacağını, ortada kalacağını ima ederim, psikolojilerini bozarım.
olsun ben yinede psikolojilerini bozardım :) çok gördüm etrafımda böyle ilişkiler tahammül edemem yani.İyi de kadının da karısını boşasın beni alsın diye bir derdi yok ki.
O da evlenmiş hem de ilişkileri sürerken. Muhtemelen beraber vakit geçirsek, gezsek para harcasak yeter diye düşünüyor.
Sonuçta patron böyle yaparsa işten de çıkarabilir, çalışma ortamının huzurunu bozuyor diye.
Bazen eşine söyleyim diyorum sonra vaz geçiyorum ben kolay kolay kötülük yapan biri deilim ve ortada yuva olmamasına rağmen ikisininde yuvasını yıkmaya vicdanın el vermiyone munasebet canim iki insanin namussuzluklarina goz yumup diger iki insanin aldatilmasina nasil musaade edebilirim. her ikisinin de eslerine haber verirdim ister kessin ister vursun. gozum donuyor gozum, Allahim basa verme.
Beni ilgilendiren bi durum yok biliyorum sacede zoruma giden bazen laf vurdumda aldata insaanlar şöyledir böyledir dediğimde sütten çıkmış ak kaşık dünyanın en namuslu kadını gibi davranmasına katlanamıyorumsizi ilgilendiren hiçbir durum yok...işinizi yapın yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?