çalışma hayatınız da ki yaşadığınız sıkıntılar neler?

işsizken işimiz olsun da gerisi boş diyoruz işe başlayınca da dankk, al sana beşeri faktörler.. biz insanlar gerçekten tuhafız

işim olsun sonra işimle bir hayatım olsun sonra biz yeni başlamanın heyecanıyla mutlu mesut yaşayalım...kimseye aldırış etmeyelim...
aradan zaman geçsin patron köpürsün çalışan arkadaşlar trip atsın alakadar olduğum insanlar anlamadan dinlemeden bağırsın çağırsın...
bende gelip forumda başlık açayım off,pofff,ufff diye başlayan ünlemlerle.
çok mu şey istiyorum yahu...

Ben her yeni başladığım yerde eski- yeni kutuplaşmasından bıkmışım.Buyüzden geçen işyerinde birine ''eyt ben de tecrübeliyim len'' dedim .Tabi bu kelimeleri kullanmadım.Sonra ağzımın payını aldım..Sonra kuzum tulipa sen böyle özgüven patlaması yapamazsın,başkası yapar olur çünkü karşısında sen varsın.Sen yaparsın olmaz çünkü karşında böyle bir tip vardır,kimle yarışıyorsun''dedim:).Eski -yeni kutuplaşmasındna nefret ediyorum...Şimdi herkese he he diyorum.İçlerine girmeye çalışıyorum:)Bakalım işe yarayacak mı?

iş mi arıyorsunuz? msjı tam olarak anlayamadım da

aynen iş arıyorum sizin konunuza pek uygun olmadı yazdıklarım tabi...

işim olsada sıkıntımı anlatsam keşke diye bir yakarıştı benimkisi evrene mesaj gönderdim
çalışmamakta zor biliyorum ben evdeyken de canım sıkılıyordu monoton bi hayatım vardı çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü sıkıntı işte inşallah sende kafana uygun bir iş bulursun. bazen evde olduğum günlerin rahatlığını arıyorum galiba

yıllarca çalıştım çalıştım ve nefret ettim başkalarının altında çalışmaktan. çok zorluk çektim. en sonunda kendi işimiz oldu, bu sefer de yanımda çalıştırdıklarımdan çekiyorum.. insanlar çok sorumsuz, duyarsız.. çok dertliyim bu konuda.. şöyle bir para geçse elime, home office çalışırdım, hiç insanın olmadığı bir iş yapmak istiyorum artık, daraldım.

ayy inşallah yaaa

haber bekliyorumda başvurduğum yerlerden oyüzden elim kolum bağlı maalesef...

tabi insan iş kadar dinlenmesine yetecek tatil süreside ister yani...verimli çalışmanın şartıdır bu..ama gel gör ki sadece okullarda ders olarak gösterilir gerçek hayatta uygulanmaz..türkiyemden inciler

Tek sıkıntım insan ilişkileri arasındaki dengesizlik.

Bugün iyi görünenin yarın seni görmezden gelebilmesi.

Başka sıkıntım yok çok şükür.

insanlarla uğraşmak çok zor......

Çalışmaya ilk defa başlasıysan normal ses etmemen öyle olur zaten acemi olanı ezerler. Hakkını savunmayı bil ama bağırarak değil güzellikle zamanla zaten iş ortamına alışır hakkını ararsın ne yazık ki bir şekilde tecrübe edinmek zorundasın ben 4 sene özel sektörde çalıştım muhasebe diye girdim ama yapmadığım iş yoktu. Patronun masasını temizlemek, çay getirip götürmek, personel müdürünün evinin fatularını gidip ödemek neler neler bir de üzerine me laflar ve üç kuruş maaşa. Ama orada tecrübe kazandım bilgisayar öğrendim. Şimdi seneler geçti o günlerin üzerinden evlendim başka şehire geldim hakkımı da arıyorum çalışıyorsam hakkını veriyorsan hakkımı da aradım işini yaptığın sürece kendini de savunabilirsin amirlerine karşı o yüzden işine odaklan ve işini iyi yap laf diyecek durumun olsun ama iş ortamında bir süre katlanmak gerekiyor maalesef zamanla insan öğreniyor cevap vermeyi.

Ne zaman yeni bir okula başlasam, sıkıntılı sınıfları, aralıklı ders programlarını yıkmaya çalıştılar. Ben iyi niyetli oldukça baktım ki eziliyorum, şimdi ne zaman yeni bir okula gitsem ilk hafta örnek olsun diye, ezmeye çalışanlardan birini gözüme kestirip, gerekeni yapıyorum, sonrasında da sıkıntı yaşamıyorum. Gayet de normal, uyumlu biriyim. Hergün yüz yüze bakacağımız insanlarla, ezen de olsan ezilen de sıkıntı yaşamak hoş değil ki.

Hangi is hayatinda sorun yokki..bende senin gibiydim is hayatina ilk atildigimda.ezilen taraftim.ama sonra baktim ki isimi duzgun yapiyorum hatta elimden gelenin fazlasi..neden ezdiriyorum ki kendimi dedim.
simdi elbet benimde patronumla sorunlarim oluyor ama aninda cevabi veriyorum.kimsenin kimseyi ezmeye hor gormeye hakki yok.ben hep derim isimi duzgun yaptigim ve emin oldugum icin ben ne kadar ise ve patronuma mecbursam oda bana mecbur..bana is cok ona eleman cok kimseyede eyvallahim yok.susarsan tepene cikar hatta tepinirler.
o yuzden sen isini duzgun yaptigin surece ezdirme kendini yoksa is hayatin boyunca hep oyle bi insan olursun

cevap için teşekkür ederim. aslında daha önce çalıştım iş deneyimim var her yer aynı ya insanlar bi tuhaf ben güzellikle yaklaştıkça insanlar egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar bakalım zaman ne gösterecek artık bilmiyorum inşallah iyi olur iş yerindeki huzursuzluk insanın canını sıkıyor

Maalesef ben de öyleyim, her şey düzgünce, sakin gitsin istiyorum, dürüst olmak/olunsun istiyorum, bir de hemen alışamıyorum bir ortama genelde. Henüz çalışmıyorum ama geçmişte yaşadım, kaldırmakta çok zorlanıyorum bazı şeyleri.
Özellikle bir kadın üstüme üstüme geliyordu ki ben haksızlıkta çok kötü hissediyorum kendimi, sinirli bir şeydi. Sinirlenir kaldıramazsam tutamıyorum ağlıyorum bazen ve bu daha da kötü gösteriyor o an konuşmam gerekeni söyleyemiyorum vs. fakat elimde olmuyor, bir şekilde bastırmam lazım biliyorum üstüne gitmek gerek, biraz da acımasızca düşünmek gerekiyor gibi, bazı şeyler de iş yeri vs. diye içimde kaldı, çok kötü oturmuştu içime. Zaten paramı da alamadım, nefret ettim. Tabi tecrübe de oldu..
Kara kara düşünüyorum ne yapacağımı inşallah iş bulursam, insanlar çok yoruyor beni normalde de.. Evde de annemle anlaşamıyoruz, bir şekilde çalışmam lazım zaten.
Dua ediyorum umarım düzgün bir yer denk gelir diye ama, heralde böyle öğrenicez

Canım merhaba.Bundan 6 yıl önce ilk atandığımda okul müdürüm bana 2 sene resmen işkence etti.Ben iki sene boyunca her gün ağladım diyebilirimŞimdi 6 yıl geçti ve ben zorluklarla baş etmeyi çok iyi öğrendim. Sana bi örnek vereyim,6 yıldır 29 Ekim'de ilçe bayram törenini hep ben sunuyorum sanki ilçede hiç başka öğretmen yokmuş gibi.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü bu sene yine aradı sunuculuk için.Kabul etmek istemedim,emri vaki yaptı kapattı telefonu.O kadar sinirlendim ki..Bu sefer ezdirmicem kendimi dedim.Açtım telefonu,ben verdiğiniz görevi kabul etmiyorum,bana bunu zorla yaptıramazsınız dedim,adama hiç söz söyletmeden kapattım telefonu.Şuan içim öyle rahat ki..Kimse istemediğim bişeyi yaptıramaz bana..Dik duracaksın iş hayatında,yoksa önüne gelen ezmeye çalışır.Hiçbir şeyden de korkma,korktuğunu gördükleri zaman daha çok üstüne gelirler.Bu yıl okul müdürümüz değişti,geldiğini ikinci günü benim sınıfımın oturma düzenine karışmaya çalıştı.Gittim odasına,benim sınıfıma cumhurbaşkaı bile karışamaz,haddinizi bilin dedim çıktım.O gün bu gündür benden iyi öğretmen yok onun gözünde.Çünkü beni ezemeyeceğini anladı..

geçenlerde bir arkadaş benle diğer bir arkadaşı dışarı oturmaya çağırdı onun dersi bitti önden gitti. bizim dersimiz daha geç bitiyordu.neyse bizim dersimiz bitti.arkadaşın arabası var onla gideceğiz.biz tam çıkıyoruz çıktığımızı sezen bir kaç öğretmen ki aram pek iyi değildir (sebebini de bilmem düzgün davrandığım halde .) arkadaşı bişey soracağız diye yanlarına çağırdılar ben kapıda bekler kaldım.hemen biter sandım ama maşallah kız gitmek istedikçe bir dakika diye uzatıyorlar işi bir yandan da bana bakıyorlar o an pes dedim işte. bu nasıl bir karakterdir ki beni kapıda bekler durumda bırakmaktan zevk alabilen,nasıl bir aşağılık kompleksidir ki bu küçücük olaydan zevk alıp kendini yüksekte gören...gittim işimiz var diyip kızı aldım çıktım ama yemin ederim pes dedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…