- Konu Sahibi boncukgumus
-
iş mi arıyorsunuz? msjı tam olarak anlayamadım daişim olsun sonra işimle bir hayatım olsun sonra biz yeni başlamanın heyecanıyla mutlu mesut yaşayalım...kimseye aldırış etmeyelim...
aradan zaman geçsin patron köpürsün çalışan arkadaşlar trip atsın alakadar olduğum insanlar anlamadan dinlemeden bağırsın çağırsın...
bende gelip forumda başlık açayım off,pofff,ufff diye başlayan ünlemlerle.
çok mu şey istiyorum yahu...
insanoğlu işte evde dursan ayrı bi dert çalışsan ayrı bi dert insanlar mı zorlaştırıyor nedir anlamıyorum bu hayatıişsizken işimiz olsun da gerisi boş diyoruz işe başlayınca da dankk, al sana beşeri faktörler.. biz insanlar gerçekten tuhafız
iş mi arıyorsunuz? msjı tam olarak anlayamadım da
çalışmamakta zor biliyorum ben evdeyken de canım sıkılıyordu monoton bi hayatım vardı çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü sıkıntı işte inşallah sende kafana uygun bir iş bulursun. bazen evde olduğum günlerin rahatlığını arıyorum galibaaynen iş arıyorumsizin konunuza pek uygun olmadı yazdıklarım tabi...
işim olsada sıkıntımı anlatsam keşke diye bir yakarıştı benimkisievrene mesaj gönderdim
ayy inşallah yaaaçalışmamakta zor biliyorum ben evdeyken de canım sıkılıyordu monoton bi hayatım vardı çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü sıkıntı işte inşallah sende kafana uygun bir iş bulursun. bazen evde olduğum günlerin rahatlığını arıyorum galiba
insanlarla uğraşmak çok zor......yıllarca çalıştım çalıştım ve nefret ettim başkalarının altında çalışmaktan. çok zorluk çektim. en sonunda kendi işimiz oldu, bu sefer de yanımda çalıştırdıklarımdan çekiyorum.. insanlar çok sorumsuz, duyarsız.. çok dertliyim bu konuda.. şöyle bir para geçse elime, home office çalışırdım, hiç insanın olmadığı bir iş yapmak istiyorum artık, daraldım.
cevap için teşekkür ederim. aslında daha önce çalıştım iş deneyimim var her yer aynı ya insanlar bi tuhaf ben güzellikle yaklaştıkça insanlar egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar bakalım zaman ne gösterecek artık bilmiyorum inşallah iyi olur iş yerindeki huzursuzluk insanın canını sıkıyorÇalışmaya ilk defa başlasıysan normal ses etmemen öyle olur zaten acemi olanı ezerler. Hakkını savunmayı bil ama bağırarak değil güzellikle zamanla zaten iş ortamına alışır hakkını ararsın ne yazık ki bir şekilde tecrübe edinmek zorundasın ben 4 sene özel sektörde çalıştım muhasebe diye girdim ama yapmadığım iş yoktu. Patronun masasını temizlemek, çay getirip götürmek, personel müdürünün evinin fatularını gidip ödemek neler neler bir de üzerine me laflar ve üç kuruş maaşa. Ama orada tecrübe kazandım bilgisayar öğrendim. Şimdi seneler geçti o günlerin üzerinden evlendim başka şehire geldim hakkımı da arıyorum çalışıyorsam hakkını veriyorsan hakkımı da aradım işini yaptığın sürece kendini de savunabilirsin amirlerine karşı o yüzden işine odaklan ve işini iyi yap laf diyecek durumun olsun ama iş ortamında bir süre katlanmak gerekiyor maalesef zamanla insan öğreniyor cevap vermeyi.
ben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durumsiz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda
ben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durumsiz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?