çalışma hayatınız da ki yaşadığınız sıkıntılar neler?

daha öncede çalıştım da ben 5 yıla yakın ama hiç bir zaman ezmedim kimseyi ve yırtık olamadım iyi niyetimden kimseye hayır diyemiyorum ve bu huyumu sevmiyorum ya

cevap için teşekkür ederim. ben ilk çalıştığım yerde de böyleydim malesef yapım gereği yırtık bir insan olamadım hiç bir zaman iyi niyetim kullanılıyor diye düşünüyorum

insanlar çok kötü olmuş artık kimseye güvenemiyorum da artık kimseyle samimi de olamıyorum ilk işim değil daha öncede çalıştım 5 yıl kadar ama ben kimseyi ezmedim hep iyi oldum herkese iyi davrandım ama böyle insanlar oldukça çok üzülüyorum moralim bozuluyor. yapım değişmiyor malesef ya hayır diyemiyorum kimseye nasıl değiştirebilirim bunu bilmiyorum

Dersane mudurunun bana takmis olmasi,akilli tahtada internetten soru cozuyorum diye beni tum ogretmenlerin icinde bagirarak azarlamasi,derslerimi gozetleyip durmasi ve bazen sinifa dalmasi,kucuk de olsa bir hatami yakalamaya calismasi,onumde calisma kagitlarimin bulunmasina ragmen derse hazirliksiz giriyorum diye firca cekmesi vs vs... Bu liste daha uzayip gider.Henuz bir ayda bu kadarsa.

ego dolu insanlar, üstlere yalakalık yapmaktan başka bir görevi olmadığını benimseyenler, işi kendinden astına atmak için her şeyi yapanlar...tavsiyem politik ol, kendini ezdirme, saf görünme, bilmiyorum havasına girme..

Alisirsin canim bende sessiz pasiftim hak yemeye basladiklarinda tirnaklarimi gostermeye baslamistim bende. Birde şirkette isinma sorunu vardi sagligimdan da kaybettim maalesef

hangi kurumdasınız özelden yazabilirmisiniz

Tavırlarını kabul etmeyeceğimi ve hakkımı yedirmeyeceğimi gerektiği kadar yüksek bir sesle ve tonla ifade ediyorum. Açıkçası en başından biraz çirkef olup sonrasında rahat etmek yada sürekli ezilen olmak arasında tercih yapmak gerekiyorsa, ben ilkini seçiyorum.

Bence çok fazla muhattap olmamak herkesle arana bir sınır koymak önemli. İşte işini yapıcan dedikodu vs yapıolarsa olumlu yada olumsuz hiç kimse hakkında kötü bir şey demicen. Nabza göre şerbet vermeyi bilmezsen ezerler,arkandan dedikodunu yaparlar,kıskanırlar belki ama arkanda izin her zaman kalır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…