- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi boncukgumus
-
geçenlerde bir arkadaş benle diğer bir arkadaşı dışarı oturmaya çağırdı onun dersi bitti önden gitti. bizim dersimiz daha geç bitiyordu.neyse bizim dersimiz bitti.arkadaşın arabası var onla gideceğiz.biz tam çıkıyoruz çıktığımızı sezen bir kaç öğretmen ki aram pek iyi değildir (sebebini de bilmem düzgün davrandığım halde .) arkadaşı bişey soracağız diye yanlarına çağırdılar ben kapıda bekler kaldım.hemen biter sandım ama maşallah kız gitmek istedikçe bir dakika diye uzatıyorlar işi bir yandan da bana bakıyorlar o an pes dedim işte. bu nasıl bir karakterdir ki beni kapıda bekler durumda bırakmaktan zevk alabilen,nasıl bir aşağılık kompleksidir ki bu küçücük olaydan zevk alıp kendini yüksekte gören...gittim işimiz var diyip kızı aldım çıktım ama yemin ederim pes dedim artık
saol cnm aslında çok sallamıyorum ama bu olay da pes dedim artık.dik duruyorum işte ama hayret verici bir olay .çocuklara örnek olmamız gerekirken eğitimcilerin yaptıklarına bak. geçen sene de bu kadınlardan birine eşinden çiçek gelmişti kadın herkesin ortasında bana bakıp sizin böyle şeylerle hiç alakanız olmuyor değilmi hocam diyip gülmüştü.Pes yooookk pes yok..Aslında öğretmenlerin örnek olması gerekir dimi..Nelerini gördüm yaa,nelerini..Sırf gıcıklığından okul müdürüne geç geleceğimi bildirdiğim halde beni nöbet defterine geç geldi diye yazanından tut,herşey..Sıkma canını,dik dur..
saol cnm aslında çok sallamıyorum ama bu olay da pes dedim artık.dik duruyorum işte ama hayret verici bir olay .çocuklara örnek olmamız gerekirken eğitimcilerin yaptıklarına bak. geçen sene de bu kadınlardan birine eşinden çiçek gelmişti kadın herkesin ortasında bana bakıp sizin böyle şeylerle hiç alakanız olmuyor değilmi hocam diyip gülmüştü.
iki gün öncede erkek hocalardan teki anneniz sizinlemi hala dedi evt dedim benimle duruyor annem babam. zor olmuyormu anne baba varken özel hayat yaşamak diye sormasınmı.ne demek istiyorsunuz siz diye sert çıkıştım buna .anlamadım gitti insanlar delirmiş mi ne ..daha neler var neler anlatsam
aynen canım neler gördüm neler bu camiadaDengesiz insan her yerde aynı canım,bana da bi hoca şey demişti.Okula yeni gelmişti o yıl,herkesin içinde "burayı yazmadan önce internet sitesinden öğretmen kadrosuna baktım,sizi gördüm,o yüzden yazdım" demişti.Ben aynen dumur!Şaka gibi.. Sen işini iyi yaptıktan sonra,kıskananın da çok olur,çelme takmaya çalışanın da..O yüzden benim artık tek sloganım "YAW HE HE :)"
merak etme bir kaç yıla yırtıklaşırsın.iş hayatındaki şartlar insanı o hale getiriyoryapım öyle biri değilki ya offf bu huyumdan nefret ediyorum zaten dediğin gibi hep ezilen taraf ben oluyorum maleseef
ben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durumsiz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda
bende aynı senin gibiyimaman kimseyi kırmayım dedikçe ben üzülüyorum ama sana tek bir şey söyleyeceğim POLİTİK olacaksın asla uç fikirlerini kimseyle paylaşma .insanları uzun bir süre izle sonra samimi ol ilk başlarda ezileceksin seni ezmeye çalışacakllar ama bir süre ...uzun sürmemeli bu seferde ezik olablirsin benim başıma neler neler geldi Allah kötüye çattırmasın ama bu tip insanlarla karşılaşa karşılaşa artık sende dik durmaya başlıyosun helede işine hakimsen gerisi teferruat..benimde sıkıntı yaşadığım zamanlar oluyor hala ama umursamıyorum en önemlisi ne biliyomusun evinde sıkıntı olmasın çünkü işten eve geldiğinde herşey kapının dışında kalıyor hiç kimseyi takma takıyorsan bile takmıyormuş gibi görün rahat izlenimi ver insanlara
yapım öyle biri değilki ya offf bu huyumdan nefret ediyorum zaten dediğin gibi hep ezilen taraf ben oluyorum maleseef
bu senin iş hayatında yeni olmandan kaynaklanıyor bende yaklaşık 10 senedir çalışıyorum ve ilk yıllarımda seninle aynı düşünceler içibdeydim hep ezildiğimi hissederdimben yeni başladım işe bi de çok sessiz biriyim yırtık öyle lafını söyleyen biri değilimdir. o kadar kötü insanlar var ki ben iyi niyetli oldukça azarlayıp ezmeye çalışıyorlar egolarını tatmin ediyor bazı insanlar çok canımı sıkıyor bu durumsiz de yaşıyor musunuz böyle durumlar yada benzer sıkıntılar çalışma hayatınız da ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? işimde çok mutluyum diyen var mı aranızda
aynen canım ya aynı durumu yaşadım bazı insanları anlamak zor gerçektenSayılmakla bitmez ama iş hayatında her daim gergin tiplere tahammül edemiyorum. Her yerde var bunlardan.herseyi oflayıp puflayarak yapar,birşey sorulmaz,birşey söylenmez bunlara. Hep bi laf sokma,tersleme,azarlama çabası. Al yine bunlardan bir tanesiyle saçma ve basit bir konudan tartıştım bugün.yeniyim de daha işyerimde susmak zorunda kaldım çünkü o kadar saçma bişeyden sesini yükseltip tersledi ki.cevap versem avaz avaz kavga edecek,onu bilen biliyor bana da bu kız da ne sinirli hemen kavga etti diyecekler.terbiyesizler.
aynen bende aynıyımBen niye yırtıklaşamadıysam on yıl oldu nerdeyse.Yırtıklaşsam yakışmıyor bile.
aynen öyle ya kadınlar birbirini çok çekiştiriyor çekememezlik oluyor sanırım bende arkadaş kazığı yedim çokAhh ah suan is ariyorum gorsmeler falan..Yaptgim isler santral sekreter asistan oncesinde..Ama soyle diyyim kadinin en buyuk dusmani isyerinde yine bir kadin muhakkak kotuluk yapildi bana iyi bir is iyi ortamdan geciyor ama ben bulamadim..Hep kadinlardan kotuluk grdum.Hatta bir keresinde ben 2 yildr calisiyrum bayan geldi ben geldim de burasi duzene girdi bize mudurluk yapmk icin binbir numara..halbuki ayni pozsyondayiz..Yuzune gulup arkandan konusmalar..Bana diyr ki ilk geldgimde gozlerinin ici guluyordu simdi mutszsun...denecek laf mi bu ben mutszken is arkadasinin iyisini gormedm henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?