Çalışma İzin Belgesi

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.166
208
E-devletten çalışma izin belgesi alabilen var mı? Ben başvuru ekranına kadar geldim fakat adres hatası diyerek hata verdi sonrasında sayfadan attı başa döndüm bekliyorum şimdi

forevermorrenk canım sende çalışacaktın galiba kısıtlamada belge ile ilgili bilgin var mı?

Ay Kelebek yok ya delireceğim.
Dün saat 14'te böyle bir haber geldi.
O saatten sonra e devlet kilit resmen.
Oradan alınan belge de yazan muaf/muaf değilsiniz yazısına göre çalışabileceğiz ama yok yani sonuç vermiyor.
Delireceğim ya.

Belki kapanmamız lazım ama belgeyi alamıyoruz işe geldik mecburen

Ben başvuru ekranına kadar geldim ama ilerleyemedim sistem attı sayfadan o kadar uğraşmıştım hala da uğraşıyorum.
Cuma saati denedim belki yoğunluk azalır diye o ara girebildim şimdi herkesin uyumasını mı bekliyim anlamadım ya

Evet bende 11 den beri ancak oraya gelebildim.
Sonrası hata veriyor.

Kızlar e devlete griş yapıp arama butonuna KAYIT SORGULAMA yazıcaksınız orada alt bölümlerde sgk kayıt sorgulama diye birşey çıkıyoronu indirceksiniz en altında bir kare kod var polis o kare kodla işlem yapıyormuş bize iş yerinden bu belge verildi birde iş yeri kaşeli imzalı bir kağıt verdi onunla geldik işe

Onu bende gördüm ama e-başvurular kısmından alınacak belgeye bakacaklarmış pazartesiden itibaren

O işyeri kağıdı pazar akşamı 24.00 e kadar geçerli Papatya.
E devletten o kağıdı almazsan çalışamazsın.

vallahi bize iş yeri öyle yaptı kuzum birşeyde demediler pazara kadar geçerli falan diye onunla gidip geleceksiniz dediler.

O yasal değil işte canım.
Eğer e devletten aldığın kağıt olmazsa ceza yazarlar.
Hem belki de bu işten muaf değilsinizdir.

Sen bir muhasebeyle konuş istersen.

E-devletten çalışma izin belgesi alabilen var mı? Ben başvuru ekranına kadar geldim fakat adres hatası diyerek hata verdi sonrasında sayfadan attı başa döndüm bekliyorum şimdi
Dünden beri giriş olmuyor sistem hatası veriyor. Şirketin verdiğini polis dikkate almıyormuş. E-devlette görünmesi gerekiyor diyorlarmış.

Anneme işyerinden izin belgesi verdiler
Görev yerleri ve adı yazıyor
Bunu biz dün polislere sorduk tamam sorun yok bu görev yerlerinde ceza almazsınız dediler.
Ama edevletle alakalı bişey demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…