- 6 Aralık 2017
- 6.396
- 6.543
- 198
- Konu Sahibi mavikelebek34
-
aynen bizede hem iş yeri belge verdi kaşeli imzalı hemde e devletten o belgeyi aldık gerçi polis çevrmedi bugün ama diğer günler ne olur bilinmezAnneme işyerinden izin belgesi verdiler
Görev yerleri ve adı yazıyor
Bunu biz dün polislere sorduk tamam sorun yok bu görev yerlerinde ceza almazsınız dediler.
Ama edevletle alakalı bişey demediler.
E devletten de alması lazımAnneme işyerinden izin belgesi verdiler
Görev yerleri ve adı yazıyor
Bunu biz dün polislere sorduk tamam sorun yok bu görev yerlerinde ceza almazsınız dediler.
Ama edevletle alakalı bişey demediler.
anladım canım bende deneyim bir o zaman e devlettenBaşvuruyu kendin e devletten yapıyorsun ama sgk olduğu için şirket adına izin almış olunuyor.
İşverene imzalatırsın sadece.
Bugün eşim arabayla gitti ise.muhaseben aldığı evrakla.aynen bizede hem iş yeri belge verdi kaşeli imzalı hemde e devletten o belgeyi aldık gerçi polis çevrmedi bugün ama diğer günler ne olur bilinmez
vallahi hiçbirşey anlamadık işçiler olarak gel dediler geliyoruz inşAllah yemeyiz ceza falanBugün eşim arabayla gitti ise.muhaseben aldığı evrakla.
Polis bı kaç yerde çevirmiş bişey dememişler.
Ama pazardan sonra ne olur bende bilemiyorum
Gel dedikleri için geliyoruz ama ceza yersek umurlarında olacak mı acaba.vallahi hiçbirşey anlamadık işçiler olarak gel dediler geliyoruz inşAllah yemeyiz ceza falan
Bugünlük çok dikkaet edildiğini düşünmüyorum pazartesiden itibaren kontrole başlayabilirler tabi sistem açılıp biz belgelerimizi alırsakBugün eşim arabayla gitti ise.muhaseben aldığı evrakla.
Polis bı kaç yerde çevirmiş bişey dememişler.
Ama pazardan sonra ne olur bende bilemiyorum
Gel dedikleri için geliyoruz ama ceza yersek umurlarında olacak mı acaba.
inşallah alabiliriz yoksa ben cezayı direk patronun önüne koyarım ben keyfi gelmiyorum sonuçtaBugünlük çok dikkaet edildiğini düşünmüyorum pazartesiden itibaren kontrole başlayabilirler tabi sistem açılıp biz belgelerimizi alırsak
Öyle yaparım zaten inşaAllah böyle bir durum yaşamamCezayı ver ödesinler sen ödeme
Başvuru sayfasını güncellemişler orada çıkan hazır metin yok kendin yazıyorsun tabi bu sürede sayfa atmazsa beni yine attı
Çıktı alacak sayfaya gelemedim daha başvuru aşaması kaldım
Şimdi herkes yükleniyor akşam ya da sabaha doğru deneyeceğim belki o zaman olur.Açılmıyor ya açılmıyor!
Şimdi herkes yükleniyor akşam ya da sabaha doğru deneyeceğim belki o zaman olur.
Bütün günüm e-devlette geçti resmen
kusura bakmasınlar işe gelmemizi istiyorlarsa yapacak bir şey yokKelebek bende öyle sanki işe e devlete girmek için gelmişim
Tarih saat vs yazdin mi kuzumKızlar çok şükür aldım belgeyi. Sayfayı sürekli yenileyin. Başvuru sayfasında hata çıkarsa tekrar tekrar yenileyin ben bu şekilde aldım belgeyi.
Canım servis plakasına varana kadar yazdım fakat belgede gözükmüyor.Tarih saat vs yazdin mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?