• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma Ortamı ?

mavikelebek92

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
334
236
303
Merhabalar, herkese hayırlı Cumalar dilerim.
Daha önce açtığım konulardan biliyorsunuzdur, 4 aydır işsizm..
Gerek çevre, gerek kariyer siteleri, İşkur vs. vs. zar zor bir yer buldum
Şartlar çok iyi evime çok yakın, ön muhasebe ve sekreterya.
Yalnız kafamı karıştıran bir şey var, çalışacağım bölümde 6 erkek var ben tek bayanım.
Bu iş kafama çok yattı bu sebepten geri tepmek istemiyorum, zaten iş zor bulunuyor.
Merak ettiğim acaba sorun olur mu yarın bir gün ? Bu şekilde çalışan var mı ?
Daha önce çalıştığım ya da staj yaptığım yerlerde bayanlar çoğunluktaydı. Ortama alışabilir miyim?
Bir de size danışmak istedim. Yardım edersiniz mutlu olurum :)

ne gibi bir sorun olur mu diye kafana takıldı bunu söyle de ona göre yorum yapalım

yalnız kalırım muhabbet konusu bulamam mı

küfür vs ederler rahatsız olurum mu

etraf erkeklerin arasında çalışıyor der mi

bana asılırlarsa ne yaparım mı

Benımde ön muhasebede çalışıyorum.
8 tane erkek çalışanımız var ben tek bayan sayılırım.
yemekçi bir ablamız var saat 2 de gidiyor o ben kalıyorum.
İlk baştan sınırlarınızı belırleyın onlara karşı daha sonradan kımse sıze herhangı bı saygısızlık yapmaz. 3 yıldır çalışıyorum 1 elemanımzıın bana ters gözle baktığını yanlış bı laf ettıklerını duymadım.

Bazen kadınların üstüne temizlik çay getir götür gibi işler yıkıyorlar onu önceden konuşursun ne bekliyorlar diye sonra problem çıkıyor.

Merhabalar, herkese hayırlı Cumalar dilerim.
Daha önce açtığım konulardan biliyorsunuzdur, 4 aydır işsizm..
Gerek çevre, gerek kariyer siteleri, İşkur vs. vs. zar zor bir yer buldum
Şartlar çok iyi evime çok yakın, ön muhasebe ve sekreterya.
Yalnız kafamı karıştıran bir şey var, çalışacağım bölümde 6 erkek var ben tek bayanım.
Bu iş kafama çok yattı bu sebepten geri tepmek istemiyorum, zaten iş zor bulunuyor.
Merak ettiğim acaba sorun olur mu yarın bir gün ? Bu şekilde çalışan var mı ?
Daha önce çalıştığım ya da staj yaptığım yerlerde bayanlar çoğunluktaydı. Ortama alışabilir miyim?
Bir de size danışmak istedim. Yardım edersiniz mutlu olurum :)
Ne sakıncası olabilir ki?
Yani kendince bulduğun nedenler ne?

Bende 5 erkekle çalışıyorum. Firmada benden başka dişi sinek bile yok. Ama bugüne kadar rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım. He ama şu sıkıntı, 10 saati birlikte geçiriyorsunuz, ofiste dönen muhabbetler araba futbol vs ve gerçekten çok canım sıkılıyor. Tamam hep beraber de makara yapıyoruz filan ama insan bi bayan arkadaş aramıyor değil.
Ama diğer yönden bakarsan, erkeklerle çalışmak kadınlarla çalışmaktan çok daha iyi. Kadın kısmı kıskanç fesat ortalık karıştırıcı oluyor iş hayatında, gerçek bu :)

Toplamda 27 kişinin 25 i erkek olan bir yerde çalışıyorum
devamlı bir arada olduğumda 6 erkek var
diğer bayanda çaycımız
ben çok memnunum 6 ay kadar yanımda 2 bayan daha çalıştı biri stajyer biri dış ticaretciydi
hayatımın en kötü 6 ayını yaşadım :/ kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor inan ki
çok rahat edersin bence

Bence de erkeklerle çalışmak daha kolay kadın kadının düşmanı olabiliyor.
Sadece iş dışında aktif bir sosyal hayatın olman lazım kız arkadaşın falan olmalı görüşmelisin kızlarla yani. bunlar olmazsa iş yerin ne kadar iyi olursa olsun sıkılmaya başlıyor insan ben yaşadım bunu. erkeklerin içinde bir bayan ihtiyacı oluyor eğer dışarıda yoksa.

Gerçekten erkeklerle çalışmak daha iyi.
Neden bilmiyorum çok kadın varsa sonunda çok yüzgöz olunyor veya birbirine düşüyor kadınlar.
Ben biri eşim 5 erkekle çalışıyorum. Şuana kadar ne rahatsız oldum ne de sorun çıktı.

4 erkek ve ben tek çalışıyorum. Hepsi de saygılı seviyeli insanlar. Daha önce bayanlarla çalıştım hep sorun çıktı. Dedikodu, çekememezlik, ayağını kaydırmaya çalışma... Şuan en huzurlu işyerim diyebilirim.

çalışırsın çalışırsın bir şeycik olmaz.... kadınlar nedense hemen rekabet ortamı yaratıyor erkekler bu bakımdan iyi....

Bende 5 erkeğin içinde tek bayanım o kadar rahat ki biraz yarı erkek gibi oluyorsun yanında o kadar farklı sohbetler kabaca hareket görüyorsun ki tabi ki sınırları aşmadan yaşıyorlar seviyeli olduktan sonra erkeklerle çalışmak çok daha güzel HoppaErkekler bayana göre çok daha anlayışlı senelerdir iş ortamlarındayım bunu net şekilde söyleyebilirim:cool:Mesafeni koruduktan sonra herşey yolunda ilerler.

15-20erkegin icinde tek bayanim. Asci teyze var ama mutfakta surekli.
Bende banko elemani olarak gorev yapiyorum.
Su zamana kadar hic sorun olmadi.
En basta belli ettim niyetimi. Ona gore tavir aldim. Karsiligida ayni sekilde oldu.
Ben kime nasil davraniyorsam karsiligi oyle oluyor.
Bi abimiz var onunla sakalasirim sohbet ederim gulusurum ama bi baskasida var gunaydin / iyi aksamlardan oteye gitmez sohbetimiz.

Sen mesafeni koruduktan sonra karsi taraf yavsak degilse sorun olmaz.

Bundan onceki calistigim yerde bi kiz daha vardi. Onun yuzunden isimden sogumustum.
Kiskanc , fesat, gelenin gidenin arkasindan surekli dedikodu yapardi vs.

Aa burda oyle bir sey yok. Erkeklerle calismak daha iyi bence.

Back
X