- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
off allahım sana geliyorum...
Ben daha işe alınmadım yeniii onun psikolojisini üstümden atamadım..
Bu konuyu okuyuncaa..!!allahım ben halimin konu sahibi gibi olmasına razıyım lütfen herkese istediğini ver
canım nedenir ki inşallah istediğin gibi iş güç sahibi olursun ama yemin ederim sana
bazen ben ne etmişim tüm hayatımı mahvetmişim dediğim oluyo
an geliyo kızımın bazen benden iki koltuk uzakta oturup beni bi an bırakmasını, bi belimin üstüne doğrulmayı bi
kendime az bi vakit harcamayı istiyorum utanarak kendimden,, ama yemin ederim yine de akşamın 3-4 saatini
sadece kızıma ayırıyorum kısa zamanı verimli geçirmek için eksikliği hissetmesin die
allah razı olsun eşim de beni zor durumda bırakmaz öle çok temizlik çok yemek 4/4 lük olsun istemez
çünkü mümkün değilki onunla aynı saatte evden çıkan ve giren birinden nasıl isteyecek ki zaten(
bazen kafayı yeme raddine geliyorum
hay seçtiğim işe deeee die başlıyorum
çok önemli canım seçtiğin meslek hayatta çok önemli
yarım kalmış okunamamış kitaplar alınan ama iki sayfa öteye geçilmeyen gazeteler alınan ama uygulanmayan
bakım yağları vs ne ise artık, yokyok hayatım yok bitmiş, yaşıorum ama asla kendim için değil
bakın içimden acayip derecede namaz kılmak ibadet yapmak geçio allahın cezası şu mesai ve işte mümkün mü
ya nie geldim dünyaya yaaa nie bunun için mi ölünce bana hiçbir yarar sağlamıcak bina için mi
blablabla((
off allahım sana geliyorum...
Ben daha işe alınmadım yeniii onun psikolojisini üstümden atamadım..
Bu konuyu okuyuncaa..!!Allahım Ben halimin konu sahibi gibi olmasına razıyım lütfen herkese istediğini ver
Al benden de o kadar ..
Aynı yorumu yazacaktım ..
İşsiz kalmak, boş oturmak , maddi özgürlüğünü eline alamamak kadar kötü bişey yok !
Lütfen yapmayın , biraz dayanıklı olun güçlü olun ..
Herkez sıkıntıda , bunalımda ..
İşi olanda olmayanda ..
Ben işsizim 1 ay önce mezun oldum kafayı sıyırıyorum evde ..
Ben sizin yerinizde olmak için neler verirdim bırbılsenız
Ben işte bu yüzden çalışamıyorum. İş görüşmesine gidiyorum sabah 8.30- akşam 6.30 C.tesi günleri de 4 e kadar çalışma var. Ayrıca esnek çalışma saatleri diye bir ibarede koyuyorlar yani fazla mesai. Eee ben çocuğuma hangi ara vakit ayıracağım. Bayanlar için en uygun iş öğretmenlik veya kamu alanında memurluk tatil günleri daha çok hakları da iyi. En az 6 ay doğum izni veriyorlar. Özel sektörde 6 ay izin kullananı ben pek görmedim en fazla 3 ay alabiliyorsunuz. Hatırlıyorum eski işyerimde bebelerinin 40 ı çıkar çıkmaz iş başı yapıyordu bayan personel. Kadın olmak çok zormuş. Her gün anne olmakla kendi seçimlerim(çalışmakla ilgili) arasında bocalıyorum.
özel sektör öyle malesef..
ellerinden gelse 7/24 çalıştıracaklar..
heleki mecbursan biliyorlarsa daha çok üstüne geliyorlar..
bazen o kadar istiyorumki yeter beee diye kapıyı çarpıp çıkmayı ..
Bir de medeni durumuna bakıyorlar aynı işe bekar bir bayan başvurmuşsa onu tercih ediyorlar. Çocuğum yokken çocuk düşünüyor musunuz diye kaç sefer sorduydular bana...
Erkekler çalışınca görevleri bellidir, çalışıp eve gelmek.
Kadınlar çalışınca görevleri belli değildir malesef... Kadın kadındır çünkü, evin sorumluluğunu da o alacaktır. Erkeğin görevi sadece işe gitmektir.
Kim koydu bu kuralları bi bulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?