- Konu Sahibi papatyam_83
her kadın eğitimli olmalı ama her kadın çalışmalımı hayır size çalışmak ağır geliyorsa çalışmayın arkadaşım durumunuz el veriyorsa kendinizi bu kadar yıpratmayın ben çalışamam dedim çoçuğum kimsenin elinde şekillenemez ben büyütücem dedim buna kesin karar verdim ve çok harika bir hayatım var belki arabam yok eşimin arabasına biniyorum haricinde eksiğim olmuyor olsada herşey bu hayatta benim olmaz zaten sabah uyuyorum geziyorum kızımla oynuyorum ilerde okuldan geldiğinde karşısında beni bulucak ben işteyken aceba kızım evemi gitti yada arkadaşı kandırıp evinemi getirdi gibi tereddürler yaşamıyacağım bakın çalışmak çok güzel emek vermişsiniz okumuşsunuz elbette çalışabilirsiniz ama bugün benim çoçuğumun birkaç saat gördüğü babaaanesi nasıl değiştiriyor biliyormusunuz nasıl huylarını değiştiriyor şımartıyor helede bir kadına bırakıp işe gitsem asla rahat olamam bazen biz canımıza çoçuğumuza tahhammül edemesken bunu nasıl başkasından bekleriz ben anneme bile bırakıp bir yere gidince koşa koşa dönüyorum çünkü o benim parçam gözüm gibi kollamam lazım çok iyi bir işim olabilirdi inanın bunlar yüzünden çalışmadım şimdi eşimde asla seni çalıştırmam yorulursun diyor demekki diyorum Allah kulunu beklediği gibi yaşatıyor..