- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Ne gibi ? Boşuna derkenBöyle insanlari aileleri bosuna bagimli tutmuyor. Uzak durun.
Evet anneci biri. Anneci olmasından da öte daha birey olamamış biri.Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Maddi durum iyi fakat işte çalışmak için annesinden izin isteyen ve annesi izin vermeyen erkek için ne düşünüyorsunuz
Çok anneci olduğunu gösteriyor değil mi ?
Maddi kaygı olmasa da özgüven ayakların üstünde kendin kalabileceğini görme açısından önemli diye düşünüyorum
Tabiri caizse etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak için.Ne gibi ? Boşuna derken
Ne gibi ? Boşuna derken
Kendi ayaklari üzerinde duramayan birey olamamis ailesine bagimli, saglikli iliski kurma konusunda hep sorun yasayacak erkek modeli bence.Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Maddi durum iyi fakat işte çalışmak için annesinden izin isteyen ve annesi izin vermeyen erkek için ne düşünüyorsunuz
Maddi kaygı olmasa da özgüven ayakların üstünde kendin kalabileceğini görme açısından önemli diye düşünüyorum
Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Bir insan 25 yaşında neden izin ister ki annesinden? Gerçekten anlayamadım ben. Acaba bir şeyleri yanlış mı yazdınız? 15 yaşında mı yazmaya çalıştınız acaba?Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Bu kadar anneciliği ilk defa görüyorum. 25 yaşında kaç tane erkek görebilirim ki çalışmak için anasından izin istesin? Resmen numunelik.Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum
Yorulmasin incilmesin diyeÖzgüvensiz mi bilemeyizde kendi kararlarını alabilecek iradeye şuan için sahip değil.
Anneside neden 25 yaşına gelmiş kazık kadar adamın çalışmasına izin vermez buda ayrı tartışma konusu. Acaba oğlunu çalışmak için yetersiz mı görüyor?
Evlense bile sürekli mudahele eder yaniBir anne evladini neden hayata hazirlamak istemez? Ona bagimli kalsin ve hayatinin kontrolü onun elinde olsun diye. Bunun baska bir nedeni yok.
İncilmesin yorulmasin diye :) 25Bir insan 25 yaşında neden izin ister ki annesinden? Gerçekten anlayamadım ben. Acaba bir şeyleri yanlış mı yazdınız? 15 yaşında mı yazmaya çalıştınız acaba?
Biz mecazen diyoruz memeden düşmemiş diye ama bu kesin emiyordur anasını.Yorulmasin incilmesin diye
Hem anne hem oğul acilen doktorluk.İncilmesin yorulmasin diye :) 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?