- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Haftada 100 lira neye yeter ki,bunu bilmiyor herhalde eşiniz.Geçen eşime sinirle aynı konu için tartıltıgımızda senin bana verdigin haftalık harçlıgı ben günlük harcıyordum bekarken dedim ama hakkatende öyleydi haftada yüz lira bırakır cüzdanıma koyar ayrıyetten kredi kartından istedigini al diyor ben kendisine kıyamadıgımdan almıyorum hiç bişey
O zaman niye bu kadar aç insan, özellikle çocuk var dünyada? Yetinmeyi mi bilmiyor bu Afrikalı çocuklar...Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
Neymis kaynagi soyleyin bizde bilelim.Ben bu zihniyeti ve kaynağını çok iyi biliyorum ama burada söylemicem. Aynen yetinmeyi bilince her şey duzeliyor aynen. Intihar eden insanlar da yetinmeyi bilmemekten hep. Tabii ne sandınız, yetinmeyi bilseler borç içinde mi yüzeyler?
neden kendi inanışından biriyle evlenmemiş o haldeOnların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Eskiden karneyle aliniyordu simdi cok şükür herkes rahatlikla ekmek aliyor. Ekonominin ne iyi (!) oldugunu malum kisiler gibi anlatmaniz... sirada ne var yol yapti falan bekliyorum çünkü ben.ben dugunlerde yapilan gereksiz luks harcamalari kasttettim Suan her sey pahali evet ama eskiden de insanlar karneyle sirayla aliyolarmis yiyeckleri o gunleride unutmayalim
Valla o size kıyıyor gayet. Şöyle gönlünüzce harcayın da görsün bakalım size bakabiliyor mu bakamıyor muGeçen eşime sinirle aynı konu için tartıltıgımızda senin bana verdigin haftalık harçlıgı ben günlük harcıyordum bekarken dedim ama hakkatende öyleydi haftada yüz lira bırakır cüzdanıma koyar ayrıyetten kredi kartından istedigini al diyor ben kendisine kıyamadıgımdan almıyorum hiç bişey
Bakın yıllar öncesinin şartlarını ble konuşmaya değmez.ben dugunlerde yapilan gereksiz luks harcamalari kasttettim Suan her sey pahali evet ama eskiden de insanlar karneyle sirayla aliyolarmis yiyeckleri o gunleride unutmayalim
Koca sakat kaldığında yada öldüğünde ne yapacak misiz onu da söylüyor mu...ikinciye mi evlenecekmisizOnların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
O zmanda sartlar zormus ama bu kadar luks yoktu
Sen bi kıy o paracıklara bakayım. Nasıl çalıştıracak o zamanGeçen eşime sinirle aynı konu için tartıltıgımızda senin bana verdigin haftalık harçlıgı ben günlük harcıyordum bekarken dedim ama hakkatende öyleydi haftada yüz lira bırakır cüzdanıma koyar ayrıyetten kredi kartından istedigini al diyor ben kendisine kıyamadıgımdan almıyorum hiç bişey
Arkadaşım sizin eşiniz, Facebook şifresini bile kendiyle birlikte amcasının eşinin doğum tarihini koyan insan değil mi? Aralarında ki yakınlıktan dert yandığınız yorumları hatırlıyorum.
Sizin çalışmanıza din üzerinden laf edeceğine kendi abuk sabuk ilişkilerine baksın.
Rabbim rizkiniza kefilim ben diyor yetinmeyi bilirsek Rabbim yardim eder..her sey para degil bunu calistiktan snra cok iyi anladm
Sonrada siyasete giriyoruz aman haa sakın.Eskiden karneyle aliniyordu simdi cok şükür herkes rahatliklar ekmek aliyor. Ekonominin ne iyi (!) oldugunu malum kisiler gibi anlatmaniz... sirada ne var yol yapti falan bekliyorum çünkü ben.
Konu sahibi geciniyoruz biz yetiyor demis degil mi ben ona gore yorum yaptim isteyen istedigi gibi calissin benim fikrim boyle.Geçin rızkı bitti o devirler artık,mide nasıl doyacak diye insanlar pazardan marketlerden yerlerden topluyorlar artık bazı ürünleri.
Kesinlikle bir kadının kazandığı parayı kendine ailesine harcamak lüksü varken neden eşe muhtaç kalsın ki..
Yoo girmeyeceğim. Ama içim şişmedi değil.Sonrada siyasete giriyoruz aman haa sakın.
Haydaa geldik mi yine karneye?ben dugunlerde yapilan gereksiz luks harcamalari kasttettim Suan her sey pahali evet ama eskiden de insanlar karneyle sirayla aliyolarmis yiyeckleri o gunleride unutmayalim
Yani intihar etmesi normalmi?Açlıktan intihar edenler yetinmeyi bilmemiş demek ki...yazıklae olsun onlada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?