Çalışmak istiyorum ama?

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Merhaba kızlar derdimi sizinle paylasmaya geldim.Maddi olarak zorlandığımız bı dönemdeyiz dolayısıyla iş bakiyorum.Bir ilan gördüm dershaneye rehber öğretmen ya da lisans mezunu birini arıyorlar.Aradim şartları öğrenmek için sabah 9 akşam 6 haftada bir gün izin sgk ve yol parası yok ve maaş 1500. Yani bu işi ben yapmasam illa ki birini bulacaklar yazık değilmi insanlarin zamanına emeğine.Umudumu da kestim sanırım çünkü iki çocuğum var birisi küçük ve onu da kreşe vermem gerekecekti.

onlar çalışan değil köle arıyorlar.temizliğe gitseniz haftada 3 gün sadece ayda 3000 e yakın kazanırsınız

Buralarda hep böyle sanırım geçen gün güzellik merkezine gittim baktım kadın tek çalışıyordu eleman almış.O da haftada bir gün izinli tam gün çalışıyor.Ne kadar maaş veriyorsun dedim 1500 dedi ,yüzüm ne hal aldıysa artık yemek yiyo burda ayrıca iş öğreniyor dedi ben bişey diyemedim.

Geçen yıl yarım gün gelen bakıcımıza 1500 TL ödüyorduk. Haftada 3 günü de boştu.

staj gibi iş öğrenirken o maaş olabilir ama yetişkin yaşta insana olmaz ya.

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama
yıllar önce çalıştığım şirkette atanamamış öğretmen çalışıyor du beyaz yaka olarak.
yani fabrika nın beyaz yakası diyelim.bu tarz birşey bakabilirsiniz en azından emeğiniz boşa gitmesin.

Ssk firmasının sayfasına yada çağrı merkezine xx dersanesi sigortasız ve asgari ücret altında işçi çalıştırıypr ypr diye şikayet edin bence.

Kurumsal marketlere (M.. ros, A1.., gibi) yerlere başvursanız daha iyi ve hızlı dönüş alırsınız. Hem asgari ücret altında çalışmazsınız hemde ssk ücretiniz yatar.

Türkiye gibi yerde 1500 ne yahu bir hafta gitmez kiralar olmus aylık 2 bin en az .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…