- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
size bişey söyliyim mi hiç bişey olmuyor. kaynımı ssk sız çalıştıran biyer vardı ssk yı yapmamışlar aradık şikayet ettik çocuğun elinde görüntü vs var orda çalıştığını ispat edebiliyordu yani. hiç bişey olmadı gelip kontrol bile etmediler en son işten ayrıldıSigortasız işçi çalıştırmak yasak. SGK'ya şikayet edilmeli aslında. İnsanların çaresizliğinden yararlanan aç gözlüler. Ay sinirlerim bozuldu.
Zaten bir şey olsa o parayı teklif edip sigortasız çalıştırabilir mi? Onlar öğrenmişler bu işlerin böyle yürüdüğünü çünkü.size bişey söyliyim mi hiç bişey olmuyor. kaynımı ssk sız çalıştıran biyer vardı ssk yı yapmamışlar aradık şikayet ettik çocuğun elinde görüntü vs var orda çalıştığını ispat edebiliyordu yani. hiç bişey olmadı gelip kontrol bile etmediler en son işten ayrıldı
Yazık günah bir de lisans mezunu istiyorlar. İnsanlar ne yapsın ne etsin yahu. Çok ihtiyacı olan biri gelip mecbur kabul edecek o işi. Biri yapmasa biri yapıyor ki bu reziller bu şartlarda eleman arıyor. Sonra çıkıp Türk insanına da iş beğendiremiyoz yaauu diyor ağzını yaya yaya.
Zincir marketlere başvurunuz. Düzenli olarak zam, SSK ve artıları oluyor. Evet yorucu olacak ama şuan en mantıklısı bu gibi..
hayat standartların altında yaşamak şükür olmuşgeçenlerde hem de bir IK uzmanı linkedinde paylaştı. gençlerin iş kabul etmeme nedenleri:
-6 gün çalışmak istememeleri
-servis yoksa uzak lokasyonda çalışmak istememeleri
vs vs imiş
abi en doğal hakkını istemeyip alamazsa işi kabul etmemek bile ayıp olmuş bu ülkede.
hayat standartların altında yaşamak şükür olmuş
AZ! fazla değil !iyisini istediğin zaman şükürsüz oluyorsun.
Bende bir videoda denk gelmiştim, bir abimiz (!) Yüklü miktarda maaşa eleman bulamıyorum garson olarak beğenmiyorlar diyordu. Videonun altında daha önce orada çalışmış insanlar yorum yapmışlar açıklama ile çalışma şartlarının alakası yok yemek bile yedirmiyor nefes almadan çalıştırıyor insan olduğumu unuttum orada çalışırken diyorlar.geçenlerde hem de bir IK uzmanı linkedinde paylaştı. gençlerin iş kabul etmeme nedenleri:
vs vs imiş
abi en doğal hakkını istemeyip alamazsa işi kabul etmemek bile ayıp olmuş bu ülkede.
Bende bir videoda denk gelmiştim, bir abimiz (!) Yüklü miktarda maaşa eleman bulamıyorum garson olarak beğenmiyorlar diyordu. Videonun altında daha önce orada çalışmış insanlar yorum yapmışlar açıklama ile çalışma şartlarının alakası yok yemek bile yedirmiyor nefes almadan çalıştırıyor insan olduğumu unuttum orada çalışırken diyorlar.
Denetim yok. Şikayet edilse bile tanıdıkları var nasılsa sıyrılıyorlar işin içinden. Şöyle bikaç tanesine okkalı bi ceza gelse asla yapamazlar ama nerde. Dayısı olanın gemisinin yürüdüğü denizde boğulmaya mahkum bir milletiz sanırım..
iş verenlere acıyordum ama bunları görüncede!! bu yüzden kalkınamıyorlar işte emek sömürdükçe!amaçları eziyet bence.,
mesela beylidüzünden birini görüşme için aramışlar, demiş ki online görüşelim, aracım yok - pandemi var - olmayacaksa onca yol parası vs zorlanırım.
bu ne ukalalıkmış. böyle yapan iş bulamazmış.
e o zaman arama uzaktaki adama.
sonucu belirsiz görüşmeye 5 vesaitle gelsin, işsiz adam cebinden ödesin, minimum 3 ay karar vermeden bekletelim..
oldu paşam !
iş verenlere acıyordum ama bunları görüncede!! bu yüzden kalkınamıyorlar işte emek sömürdükçe!
Yok ben gayette uzak bi yere basvuru yaptim, bana "ama biz burdayiz" diye cevap vermis. Ben de bulundugum bolge icin "buradan kabul etmiyor musunuz" diye yazdim bir daha cevap yok. Kotu bi sey yazmamak icin kendimi zor tutuyorum.geçenlerde hem de bir IK uzmanı linkedinde paylaştı. gençlerin iş kabul etmeme nedenleri:
vs vs imiş
amaçları eziyet bence.,
mesela beylidüzünden birini görüşme için aramışlar, demiş ki online görüşelim, aracım yok - pandemi var - olmayacaksa onca yol parası vs zorlanırım.
bu ne ukalalıkmış. böyle yapan iş bulamazmış.
e o zaman arama uzaktaki adama.
sonucu belirsiz görüşmeye 5 vesaitle gelsin, işsiz adam cebinden ödesin, minimum 3 ay karar vermeden bekletelim..
oldu paşam !
Birazdan gelir boş boş oturup anan babandan para alacağına çalış diyenler , iş beğenmiyor diyenler ,diğer konuda öyle yaptılar sinir filan kalmadıSabah 9 aksam 6 1500₺ mi? Aman sakın gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?