Çalışmak istiyorum ama?

Yazık günah bir de lisans mezunu istiyorlar. İnsanlar ne yapsın ne etsin yahu. Çok ihtiyacı olan biri gelip mecbur kabul edecek o işi. Biri yapmasa biri yapıyor ki bu reziller bu şartlarda eleman arıyor. Sonra çıkıp Türk insanına da iş beğendiremiyoz yaauu diyor ağzını yaya yaya.

Zincir marketlere başvurunuz. Düzenli olarak zam, SSK ve artıları oluyor. Evet yorucu olacak ama şuan en mantıklısı bu gibi..

Sigortasız işçi çalıştırmak yasak. SGK'ya şikayet edilmeli aslında. İnsanların çaresizliğinden yararlanan aç gözlüler. Ay sinirlerim bozuldu.
size bişey söyliyim mi hiç bişey olmuyor. kaynımı ssk sız çalıştıran biyer vardı ssk yı yapmamışlar aradık şikayet ettik çocuğun elinde görüntü vs var orda çalıştığını ispat edebiliyordu yani. hiç bişey olmadı gelip kontrol bile etmediler en son işten ayrıldı

Sakın böyle bir yere girmeyin sadece maaşı için değil bu kafadaki insanlar sizi sömürecek vaktinizi hayatınızı abluka altına alır. Ayrıca psikolojik olarak da çok yıpranırsınız .

size bişey söyliyim mi hiç bişey olmuyor. kaynımı ssk sız çalıştıran biyer vardı ssk yı yapmamışlar aradık şikayet ettik çocuğun elinde görüntü vs var orda çalıştığını ispat edebiliyordu yani. hiç bişey olmadı gelip kontrol bile etmediler en son işten ayrıldı
Zaten bir şey olsa o parayı teklif edip sigortasız çalıştırabilir mi? Onlar öğrenmişler bu işlerin böyle yürüdüğünü çünkü.

Yazık günah bir de lisans mezunu istiyorlar. İnsanlar ne yapsın ne etsin yahu. Çok ihtiyacı olan biri gelip mecbur kabul edecek o işi. Biri yapmasa biri yapıyor ki bu reziller bu şartlarda eleman arıyor. Sonra çıkıp Türk insanına da iş beğendiremiyoz yaauu diyor ağzını yaya yaya.

Zincir marketlere başvurunuz. Düzenli olarak zam, SSK ve artıları oluyor. Evet yorucu olacak ama şuan en mantıklısı bu gibi..

geçenlerde hem de bir IK uzmanı linkedinde paylaştı. gençlerin iş kabul etmeme nedenleri:
-6 gün çalışmak istememeleri
-servis yoksa uzak lokasyonda çalışmak istememeleri
vs vs imiş

abi en doğal hakkını istemeyip alamazsa işi kabul etmemek bile ayıp olmuş bu ülkede.

çok kötü kpss ye çalışıp daha güzel hedef belirleyebilirsin kendine. ayrıca çocuğu kreşe vereceğin zaman zaten 1500 den başlıyor en kötüsü. ne yol parana ne yemeğine değecek bir çalışma olur.

geçenlerde hem de bir IK uzmanı linkedinde paylaştı. gençlerin iş kabul etmeme nedenleri:
vs vs imiş

abi en doğal hakkını istemeyip alamazsa işi kabul etmemek bile ayıp olmuş bu ülkede.
hayat standartların altında yaşamak şükür olmuş
AZ! fazla değil !iyisini istediğin zaman şükürsüz oluyorsun.

hayat standartların altında yaşamak şükür olmuş
AZ! fazla değil !iyisini istediğin zaman şükürsüz oluyorsun.

amaçları eziyet bence.,
mesela beylidüzünden birini görüşme için aramışlar, demiş ki online görüşelim, aracım yok - pandemi var - olmayacaksa onca yol parası vs zorlanırım.
bu ne ukalalıkmış. böyle yapan iş bulamazmış.
e o zaman arama uzaktaki adama.
sonucu belirsiz görüşmeye 5 vesaitle gelsin, işsiz adam cebinden ödesin, minimum 3 ay karar vermeden bekletelim..
oldu paşam !

vs vs imiş

Bende bir videoda denk gelmiştim, bir abimiz (!) Yüklü miktarda maaşa eleman bulamıyorum garson olarak beğenmiyorlar diyordu. Videonun altında daha önce orada çalışmış insanlar yorum yapmışlar açıklama ile çalışma şartlarının alakası yok yemek bile yedirmiyor nefes almadan çalıştırıyor insan olduğumu unuttum orada çalışırken diyorlar.

Denetim yok. Şikayet edilse bile tanıdıkları var nasılsa sıyrılıyorlar işin içinden. Şöyle bikaç tanesine okkalı bi ceza gelse asla yapamazlar ama nerde. Dayısı olanın gemisinin yürüdüğü denizde boğulmaya mahkum bir milletiz sanırım..

Bende bir videoda denk gelmiştim, bir abimiz (!) Yüklü miktarda maaşa eleman bulamıyorum garson olarak beğenmiyorlar diyordu. Videonun altında daha önce orada çalışmış insanlar yorum yapmışlar açıklama ile çalışma şartlarının alakası yok yemek bile yedirmiyor nefes almadan çalıştırıyor insan olduğumu unuttum orada çalışırken diyorlar.

Denetim yok. Şikayet edilse bile tanıdıkları var nasılsa sıyrılıyorlar işin içinden. Şöyle bikaç tanesine okkalı bi ceza gelse asla yapamazlar ama nerde. Dayısı olanın gemisinin yürüdüğü denizde boğulmaya mahkum bir milletiz sanırım..

tabi tabi sırtını bir yerlere dayayan rahat rahat insanları köle gibi çalıştırıyor.
adama beylikdüzünden ümraniyeye gel, asgari ücret vericem bi de yol parası senden dersen neden gelsin. deli mi ?

amaçları eziyet bence.,
mesela beylidüzünden birini görüşme için aramışlar, demiş ki online görüşelim, aracım yok - pandemi var - olmayacaksa onca yol parası vs zorlanırım.
sonucu belirsiz görüşmeye 5 vesaitle gelsin, işsiz adam cebinden ödesin, minimum 3 ay karar vermeden bekletelim..
oldu paşam !
iş verenlere acıyordum ama bunları görüncede!! bu yüzden kalkınamıyorlar işte emek sömürdükçe!

iş verenlere acıyordum ama bunları görüncede!! bu yüzden kalkınamıyorlar işte emek sömürdükçe!

çoğunun hiç de acınacak hali yok.
ama öyle bir algı yaratıyorlar ki sanki mükemmel şartlar sunuyorlar da insanlar beğenmiyor.
hala maaşı asgariden gösterip kalanını elden vererek insanların emekliliklerini sömüren binlerce iş veren var.
ama sorsan hep çalışanlar ukala.

vs vs imiş

Yok ben gayette uzak bi yere basvuru yaptim, bana "ama biz burdayiz" diye cevap vermis. Ben de bulundugum bolge icin "buradan kabul etmiyor musunuz" diye yazdim bir daha cevap yok. Kotu bi sey yazmamak icin kendimi zor tutuyorum.

Son düzenleme:
yuh yani. o parayı yarım gun gelecek hafta sonu tatil eve yardimcı ablaya teklif edemiyoruz hem tam zamanlı hem sigortasiz hem haftada 1 tatil ki oda hafta icidir muhtemelen birde lisans mezunu adam arıyorlar.

amaçları eziyet bence.,
oldu paşam !

Esiminde öyle anısı var. daha yeni mezun mühendisken baska sehirden aramislar gel goruselim diye. esimde yol parası sıkıntı demiş. ik sinirlenmis boyle yol parasını hesap edersen zor is bulursun demis. kucuk olcekli turk firmasiydi diyor esim. Simdi yurtdısı kökenli bir firmada calisiyor.

Zannediyorlarki birtek is onlarda var lutfedecekler is vererek aradıkları elemanin onlarin sartlarını beğenmeme luksleri yok.

Back
X