- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.160
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
inşallah atanabilirimUzgunum esiniz hakli. . Bebegi bence 2 yas civarins getirin bu surecte kpss calisin atamalar ne durumda bilmiyorum ama en azindan caba sarfetmis olursunuz. Calisma arzunuz cok guzel ama yanlis zaman. Bebek cok ufak deneyiminiz yok nereye ne kadsr ücret ile gireceksiniz. Ozelde calisma saatleri vs cok agir diye biliyorum bikac arkadasimdan devlette ogretmen olmak gibi degil.size en buyuk duam atanmaniz olur.
Bebegimiz 6 aylık olunca işe girmek istiyorum. Boşuna okumadım . Hem ailem de çalışmamı istiyor. Sen de bir izin ver. Bak bir yıl kendimi deneyeyim belki kendim vazgecicem. Belki seni bebegimizi evimizi ihmal edicem. Böyle yaparsam sen istesinde çalışmam. Ama belki herşey çok güzel olacak iyi bir anne ve çalışan bir kadın olucam. Görmeme izin ver bu kadar katı ve net olma. Dedim.
Babam sordu geçenlerde kızım o kadar emek ettin pes mi edeceksin diye? Çok üzüldüm. Çünkü o benden çok umitliydi. Çocuklarının içinde mesleğinin peşinde koşacak bir beni görüyordu. Biz dört kardeşiz diğerleri okumadi. lise mezunu. Onlarda okusun çok istedi kısmet olmadı. Siz istemez misiniz aileniz sizinle gurur duysun? Onların evine giderken elleri dolu dolu gitmek?
Bayramlarda akraba çocuklarına eşine sormadan kendi paranızla bol bol hediyeler almak para vermek...
Ozelde perisan ediyorlar ogretmeni sanirim haberiniz yok hic.ve asgari ucret ancak alirsiniz oda belki.3 yil calismis bi ogretmen olarak soyluyorum.Çok zaman alabilir ve ders çalışmam evde zor bebekle. ilk yılda kazanmasi düşük ihtimal.
Edebiyat için taban puan 87 ve mülakat da var. Bunlar belki iki üç yılımı alacak. Yaşım oldu 26. Hemen başlamak istiyorum çalışmaya bu yüzden.
Ufak bir detayi atlamissiniz 6 yil sozlesmeli olacKsiniz. Yani es durumu falan da yok bu 6 yil icinde gittiginiz yerde 6 yil kalmak zorundasiniz. Bende edebiyat ogretmeniyim ve zirf bu yuzden bu sene kpssye girmedim bile.Çok zaman alabilir ve ders çalışmam evde zor bebekle. ilk yılda kazanmasi düşük ihtimal.
Edebiyat için taban puan 87 ve mülakat da var. Bunlar belki iki üç yılımı alacak. Yaşım oldu 26. Hemen başlamak istiyorum çalışmaya bu yüzden.
Bence daha önce hiç özelde çalışmamışsınız, özelde çalışacaksınız , hem bakıcıya para vereceksiniz, hem kendi masrafınız artacak malum yol parası giyim kuşam mecburen, hem de dilediğinizce millete hediye alacaksınız, özelde öyle hemen 4000 le başlatmiyorlar en iyi ihtimal 2000 le başlarsınız o da bakıcıya yola gider. Bebeğinize yazık olduğuyla kalır. Ayrıca 1 yaşında bebeği olan kadına çocuk baktirma cesaretinize çok şaşırdım.Zor durumda değiliz. Bebeğim i kendimden başkasına güvenemiyorum gerçeği söylemek gerekirse. Ama güvenmek zorundayım. Bebeğim i çok seviyorum. Bilmiyorum kızlar çok kararsizim. Sadece kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Özgürce para harcamak canım ne isterse almak sormadan. Ha burdan şu anlaşılmasın asla savurgan bir insan olmadım. Gereksiz şeylere de meyletmedim. Mesela basitinden ben hediye almayı çok severim. Ama eşim den bu konuda para isteyemiyorum kendi ailelerimize bile dilediğim şeyleri alamıyorum.
Bebekli kadina bebek birakilmazBebeğim i komsuma baktırmak istiyorum. Daha once bebek bakmış ve çok sevilmiş kendi bebeği olunca bırakmış işi. Ben de onunla konuştum. Bakar büyük ihtimal. Bir yaşında oğlu var onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?