- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.160
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Çok zaman alabilir ve ders çalışmam evde zor bebekle. ilk yılda kazanmasi düşük ihtimal.6 aylık bebeği kime vereceksiniz ki aslında eşiniz haklı aldığınız bebeğe gidecek. Tek amaciniz para ise. Kpss ye neden olumsuz bakıyorsunuz
Bebeğim i komsuma baktırmak istiyorum. Daha once bebek bakmış ve çok sevilmiş kendi bebeği olunca bırakmış işi. Ben de onunla konuştum. Bakar büyük ihtimal. Bir yaşında oğlu var onun.
Aslında evet bölümünüzu başta yazmışsınız. Haklısınız atanmak nerdeyse imkansız. Fakat ben olsam bebegimi en azından 2 3 yaşına kadar buyuturdum. Yinede kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız başlayın ise. Ama kpss çok zor hatta imknsiz gibiÇok zaman alabilir ve ders çalışmam evde zor bebekle. ilk yılda kazanmasi düşük ihtimal.
Edebiyat için taban puan 87 ve mülakat da var. Bunlar belki iki üç yılımı alacak. Yaşım oldu 26. Hemen başlamak istiyorum çalışmaya bu yüzden.
Biz birbirimize danışarak rıza alarak hep bir şeylere başlarız. Karşılıklı yani. Buna anlaşmak deniyor canım. Ben o yok dedi diye isteğimden vazgeçmem sadece ikna etmeye uğraşıyorum.Üniversite mezunusunuz ve çalışmak için eşinizden izin alıyorsunuz neredeyse yalvarırcasına.
Üniversite demek sadece meslek demek değil işte..
Birlikte bir hayatı paylaşıyorsunuz evet ama siz bir bireysiniz. Nasıl istiyorsanız öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?