evet beni de bu korkutuyor zatenBaşka iş veya işyeri yok mu?
İşyerindeki sorunlardan bunalmanızı anlarım, hepimiz zaman zaman benzeri sıkıntıları yaşadık,yaşıyoruz iş hayatında,ama bu çalışmamak için çok geçerli bir sebep gibi gelmiyor bana.
Üstelik kira olmasa bile asgari ücretle ancak karnınızı doyurup faturaları ödersiniz.
Geçinmeye yeter mi?
O geçinmeden ne anladığınıza bağlı.
Çocuklar büyüdükçe istekleri ve ihtiyaçları artıyor.
Bunu da gözönünde bulundurmanızda fayda var.
çocuktur yapar öyleArtık çalışmak değilde işyerindeki sıkıntılar beni çok geriyor ve çocuğuma bunu yansıtmaktan korkuyorum.
kızımın sanki şuan bana ihtiyacı varmış gibi geliyor.
mesela şöyle söylim: annemle babam bakıyor çocuğa. akşam kızımı almaya gittiğimde yine hep dedesiyle olmak istiyor. bana bi kere sarılıyor tamam. sanki hep bana küs. bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Merhaba kızlar.
ben 4 buçuk senedir çalışıyrorum. Ama işyeri çok sıkıntılı çok gergin ve ben artık çok sıkıldım. Çalışmak istemiyorum.
acaba işten ayrılsam evde sıkılır mıyım. ev kira değil bir kızım var 2 yaşında. eğer çalışmazsam maddi olarak sıkıntı çeker miyim ? eşim çalışıyor asgari ücret alıyor.
bir süre geçtikten sonra iş hayatını arar mıyım?
tecrübelerinize ihtiyacım var.. yazarsanız çok sevinirim.ÇOK BUNALDIM (((
Artık çalışmak değilde işyerindeki sıkıntılar beni çok geriyor ve çocuğuma bunu yansıtmaktan korkuyorum.
kızımın sanki şuan bana ihtiyacı varmış gibi geliyor.
mesela şöyle söylim: annemle babam bakıyor çocuğa. akşam kızımı almaya gittiğimde yine hep dedesiyle olmak istiyor. bana bi kere sarılıyor tamam. sanki hep bana küs. bana mı öyle geliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?