- 14 Ekim 2016
- 7.267
- 49.288
- 548
bilmiyorum işteeasgari ile nasıl geçineceksiniz?
evet asgariyle çok zor ama psikolojim bozulursa ne cocuguma ne evime faydam olcak. bu arada asgari net 2020 diye biliyorm ama :/Asgari ücret brüt 2020 tl oldu, yani kiranız yok ama, bir hastalık olsa bir şey olsa çok zorlanırsınız. Markete girip 3-5 parça bir şey alıyorum en az 50-100 tl ödeyip çıkıyorum. Hiç mi sosyal etkinliğiniz olmayacak? Tek sosyal etkinliğiniz avmlerdeki çocuk parkında çocuğunuzu oynatmak olur.
evet asgariyle çok zor ama psikolojim bozulursa ne cocuguma ne evime faydam olcak. bu arada asgari net 2020 diye biliyorm ama :/
Merhaba kızlar.
ben 4 buçuk senedir çalışıyrorum. Ama işyeri çok sıkıntılı çok gergin ve ben artık çok sıkıldım. Çalışmak istemiyorum.
acaba işten ayrılsam evde sıkılır mıyım. ev kira değil bir kızım var 2 yaşında. eğer çalışmazsam maddi olarak sıkıntı çeker miyim ? eşim çalışıyor asgari ücret alıyor.
bir süre geçtikten sonra iş hayatını arar mıyım?
tecrübelerinize ihtiyacım var.. yazarsanız çok sevinirim.ÇOK BUNALDIM (((
O yaşta kim daha çok ilgilenip oynarsa onunla olmak istiyor çocuklar. Ebeveyne küs değil. Büyüdükçe de ebeveyne dönüyor.Artık çalışmak değilde işyerindeki sıkıntılar beni çok geriyor ve çocuğuma bunu yansıtmaktan korkuyorum.
kızımın sanki şuan bana ihtiyacı varmış gibi geliyor.
mesela şöyle söylim: annemle babam bakıyor çocuğa. akşam kızımı almaya gittiğimde yine hep dedesiyle olmak istiyor. bana bi kere sarılıyor tamam. sanki hep bana küs. bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Muhasebe - ön muhasebe daha doğrusuNe gibi sıkıntılarınız var işyerinde? İş değiştirebilirsiniz. Kusura bakmayın ama sanki çocuk biraz bahane gibi geldi bana, siz yorulmuşsunuz ve çalışmak istemiyorsunuz sanki.
Net ya da brüt çok fark olmuyor ki, hayat çok pahalı.
Evde her istediğimi yapabilecek maddi gelirim olsa, anca öyle otururum. Sıkıldığımda tatile de gidebilmeliyim, çocuğumla etkinlik de...
Kimisi bir parka gidince mutlu olur, kimisi farklı. Kararı en iyi siz verirsiniz ama işsizlik had safhada.
Ne işle meşgulsünüz?
Muhasebe - ön muhasebe daha doğrusu
istanbulda. kıt kanaat anca geçiniriz. bende farkındayım. bakalım hayırlısı.Asgari ücretle 3 kişi nasıl geçineceksiniz ?
Hangi ilde yaşıyorsunuz ?
evet bakalım tazminat verirlerse çıkarım. buna karar verdim. şirketin durumu kotu eğer işçi çıkarmaya giderlerse ben gönüllüyüm diyeceğim. :)Bir çok yerde çalışma imkanınız var, masa başı işiniz. İyi bir firma olursa çok rahat çalışırsınız.
Tabi sizin kararınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?