3 sene çalışıp istifa ettim. Ki ortam kötü değildi . Ama is çok zordu. Cok yoğundu.
Arkadaslarim iyiydi. Çıkma pişman olursun diyorlardi.
3 sene sonunda istifa ettim. Bir daha da iş bulamadım.
Pişman mıyım? Hayır istifa ettiğime pişman değilim. Ama 3 sene o tempoda çalıştığıma pişmanım.
Iş yok... işsizlik var. Üniversite mezunuyum..ve işsizlikten bir dönem kafayı hepten yedim. Aglama krizleri filan. Is veren "size uygun bos pozisyon yok" dedi diye adamin karsisinda bi krize girdim. Daha susamîyorumm
Agla agla... ben siliyorum. Yaslar akiyor. Adam şok oldu. Eşim çok cok üzüldü . Herkesi uyardı benim yanımda iş ya da işsizlik kelimeleri kullanmayı yasakladı.
Sonra sordum kendime. Neden yıpratıyorum bu kadar..iyi bir eşim var, iyi bir babam var, iyi bir annem var..
Ablam var.. kuzenlerim arkadaslarim ve hobilerim var...
Aç mıyım
Açıkta mıyım?
Bankada param var. Kumbaramda param var. Cüzdanimda param var... kredi kartım var.
Hicbir zaman çok büyük paralara sahip olmadım. Eşim öğretmen. Küçük bir sehirdeyiz. Ve geciniyoruz. Antep fıstığım bile eksik olmuyor hiç. Mesele kazanmaktan cok harcamakta ya da harcamayi bilmekte bence .
Kumbaramdan 1000 lira cıktı. Bozuk para bulunca attığım kumbara. Cok sevindim. Altın aldım hemen...Pahalı büyük şeylere hevesim yoktur zaten.
Ben küçük şeyleri seviyorum.
Kitap okuyorum.
Kanavice isliyorum.
Film izliyorum.
Yengem, annem 2 sokak ötede. Onlara gidiyorum. Kuzenlerim var gelip gidiyorlar. Yakında çalışan dostumu ògle arası cagiriyorum evime. Hazırlık yapiyorum ona. geliyor. Zaten hamile. yiyoruz iciyoruz. Hem o seviniyor. Hem ben yalnız kalmıyorum.
Annem bi kadinin cocugunu bakıyor. Cocukla gezmek hobidir bana. Hem seviyorum çocuğu. Tatlı bi çocuk. Hava iyiyse alıp deniz kenarında onunla geziyorum. Parkta salliyorum. Hem cocuk seviniyor . hem annem memnun oluyor. Hem ben hava alıyorum.
Yemek ve pasta tarifleri deniyorum. Sonra eşime zorla yediriyorum :)
Market ve ev esyasi satan yerlere girip çıkıyorum. Almasam bile bakıyorum.
Uyuyorum. Uyanıyorum..
Ev hanımları nasıl sıkılıyor anlamıyorum. Ben hiç sıkılmıyorum.
Hobi edinmek önemli.
Keşke 1 gün 50 saat olsa da kitaplarıma daha çok zaman kalsa :)
Summer-girl