- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
çok önyargılısınız bence. burada pek çok bakıcıyı da töhmet altında bırakan bir yaklaşım oluyor bu.bakıcıyı hiç onaylamıyorum.. para karşılığı mecburiyetten sırf çalışmak olsun diye bu işi yapıyorlar sonuçta. Hiç güvenemedim hala da içime yatmıyor.. 2 yaşına kadar falan annelerde idare et. Bugün ben kedime bile, ya da yeğenime bile annemmmm diye sevgimi gösteriyorum bu lafa takılma derim canım. 2 yaştan sonra da en mantıklı yer kreş...
biz ailelere uzak oturuyoruz. çocuğuma anneanne veya babaanne baksaydı bizimle birlikte yaşaması gerekecekti. bunu da kimse istemedi haliyle.
benim çocuklarımın bakıcısı annemle yaşıt. torunu gibi seviyor çocuklarımı. benden bile daha merhametli çoğu zaman. bunu bana komşularım da söylüyor. parkta, büyüğü kreşe götürürken görenler vs genelde anneanne sanıyorlar. (ben de yanında çok defa şahit oldum)
bu her şey için geçerli. ben de işimi para kazanmak için yapıyorum tabi öncelikle. ama tek amacım bu değil. işimi yaparken manevi bir tatmin de yaşamalıyım. işimi iyi yapmalıyım. sonuçlarını da almalıyım.