kardeem Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 1.165 383 118 İstanbul 10 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kardeem #121 despera .!.: ben patrona aklıma ne fırca gelırse o an soyluyorum vallahı..o DA benı ınsanlara tanıstırırken ' bu da benım patronum' dıyor .. Genişletmek için tıkla... Sizin gibi olmayı çok isterdim.. Ama insanları kırmama sert çıkmama düsüncesi bana hep ket vurduruyor..
despera .!.: ben patrona aklıma ne fırca gelırse o an soyluyorum vallahı..o DA benı ınsanlara tanıstırırken ' bu da benım patronum' dıyor .. Genişletmek için tıkla... Sizin gibi olmayı çok isterdim.. Ama insanları kırmama sert çıkmama düsüncesi bana hep ket vurduruyor..
zelibon İKİZ ANASI :) Kayıtlı Üye 2 Ekim 2014 8.630 6.514 248 38 10 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kardeem #122 kardeem .!.: İyi dilekleribiz için çok teşekkür ederim :) pes etmem zaten aranaya devam dediginiz gibi yıprandıktan sonra inşallah iyi bir dala tutunurum :) Genişletmek için tıkla... merak etme canım kesinlikle herşey zamanla oluyo.ben 10 yıllık çalışmamdan sonra tam istediğim gibi bir işteyim.sende başaracaksın.
kardeem .!.: İyi dilekleribiz için çok teşekkür ederim :) pes etmem zaten aranaya devam dediginiz gibi yıprandıktan sonra inşallah iyi bir dala tutunurum :) Genişletmek için tıkla... merak etme canım kesinlikle herşey zamanla oluyo.ben 10 yıllık çalışmamdan sonra tam istediğim gibi bir işteyim.sende başaracaksın.
melikem Nirvana Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2007 73 6 623 44 10 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kardeem #123 allah kolaylık versin ben memur olduğum halde çalışmak istemiyorum...bir daha dünyaya gelirsem ne okuyacağım ne de çalışacağım...
allah kolaylık versin ben memur olduğum halde çalışmak istemiyorum...bir daha dünyaya gelirsem ne okuyacağım ne de çalışacağım...