Çok teşekkür ederim :) bana başlangıçta yapıcaklarımı anlattılar lakin 4 işi aynı anda yapıcağımdan bahsetmemişlerdi :/Evet para kazanmak kolay değil. Emek ister. Lakin kendinizi ezdirmeyin. Konuşun şartlar iyileştirilsin. El altından da iş bakmaya baslayin.
SEVGİLER
Yükleniyorlar biraz hayır sırayla yapmamı isteseler başım üstüne. Kaça bölünüceğimi şaşırdım.ÇalışmaK değil senin isin çok zor..
Başka bir şey yok mu
Saatleri nasıl pekiYükleniyorlar biraz hayır sırayla yapmamı isteseler başım üstüne. Kaça bölünüceğimi şaşırdım.
Sabah 9-9 buçuk akşam 6-6 buçukSaatleri nasıl peki
Annemde aynısını diyor canım sabahtan beri hep istişare yapıyorum 1 kötü yön buluyorsam 3 iyi yön bulmaya çalışıyorum dayan diyorum kendi kendime. Ama bikaç işi bu acemilikle aynı anda yapmak çok zor geliyo. Ortamada hiç ısınamadım o da zorluyor beni çıkmak istiyorum ama bi yandan da otur paranı kazan diyorum :/Sabret canım maaşın da iyiyse dayan zamanla alışırsın işleri avucunun içine alırsın zaten
Bende senin gibi ofis işlerinde çalışıyorum önceden Başımda patronum olurdu şimdi oda durmuyor 5 tane elemanım var ofisi tek Başıma yönetiyorum çok şükür eminim sende zamanla tüm işleri öğrendikçe kendini daha rahat hissedeceksin
İyi bin lira veriyorlar ama ağızından burnundan getiriyorlarMaaşı iyi mi bari ?
İyi bin lira veriyorlar ama ağızından burnundan getiriyorlar
çok da vermiyorlarmış aslında bence siz yavaşdan iş bakınmaya başlayın daha rahat bir iş yerinde ama iş ararken şu an ki işi bırakmayın bir yerde çalışırken daha rahat iş buluyor insan işsizken iş bulmak zorlaşıyorİyi bin lira veriyorlar ama ağızından burnundan getiriyorlar
Çok haklısınız kimse ödül vermiyor. Görüşmede bu işler söylendi evet ama hepsini aynı anda yapmam gerektiği söylenmemişti. Bana ekstraa olan dışarının işleribi görmem oldu hadi ona sözüm yok ara sıra çıkıyorum ama dediğim gibi bir kaç işi aynı anda yapmak beni çok zorluyor ve beynimi yoruyor. Acemiliğimi atmamı bile beklemediler. Bilemiyorum napsam..Bin lira mı ? Allah bereket versin ama bin lira iyi bir maaş değil. Yaptığın işe göre hiç değil. Asgari ücret zaten 800 lira ve sü sekreterler 1500 leri görüyor özelde. İş görüşmende bu kadar işi söylediler mi yoksa süpriz mi oldu ekstralar? Sana abla tavsiyem görev tanımında olmayan hiçbir şeyi aman kovulmayayım diye kabul etme. Yönetici asistanlığı (karısının taleplerine ve adamın diyet alışverişine kadar), müşteri ilişkileri, sipariş takibi, sekreterlik ve ön muhasebeyi dört sene bir arada yaptım bu şirketimde ve bildiğin gibi kimse ödül vermedi olan bana oldu!
Eski işine göre daha iyi bir iştesin ama iş kaybedicem diye kendinden ödün verme.
canım çalışırken evet bazen aynı anda birkaç işi yapmak zorunda kalabiliyorsun ama eğer işini severek yaparsan etrafında seni motive eden birileri ve tabiyki seni tatmin edecek bir maaş alıyorsan bunları yapabiliyorsunÇok teşekkür ederim :) bana başlangıçta yapıcaklarımı anlattılar lakin 4 işi aynı anda yapıcağımdan bahsetmemişlerdi :/
Valla bilemiyorum :/Alişirşin canim benim
Tabiki öyle ama bu bazenlik bir iş değil iş hep bu şekilde yürüyor yoğun olarak. Blr de ortam da ısıtmadı beni dediğim gibi 2 erkek arasında olmak çok zor tek kelime konuşmadan. Patronlardan biri çok sert sürekli bir eksik bulup sert bir tavırla söyleme peşindecanım çalışırken evet bazen aynı anda birkaç işi yapmak zorunda kalabiliyorsun ama eğer işini severek yaparsan etrafında seni motive eden birileri ve tabiyki seni tatmin edecek bir maaş alıyorsan bunları yapabiliyorsunbazen şartlar çok zor oluyor ama ben hep derimki" onlar yapıyorsa bende yapabilirim" ve hep yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?