Arkadaşın başka iş bakmayacağım, zengin koca arıyorum yazdığı bir yorumu varsa ben göremedimişinden memnun olmayan ayrılır başka işe gider bu kadar nitelikli çalışan açığı var işinde iyi olana işmi yok?
Çalışmıycağımı nerden biliyosunuz hanımefendi? Siz benim hayat mücadelemi iş arayışımı nerden biliyorsunuz allah aşkına?işinden memnun olmayan ayrılır başka işe gider bu kadar nitelikli çalışan açığı var işinde iyi olana işmi yok?
Arkadaş heralde bana çip takmış canım. Kendince bir yorumda bulunmuş kendisi sabahtan beri site site gezip iş baktığımı izleyememiş ama çipindenArkadaşın başka iş bakmayacağım, zengin koca arıyorum yazdığı bir yorumu varsa ben göremedim
Kararının doğruluğunu bilemem canım lakin ben olsam işi bırakma nedenimi açıkça söylemeyi tercih ederdim.Kızlar çıkıyirum sanırım. Bugün hastaneye gitmem gerek diye izin alıp 3 gibi çıktım. Yarında arayıp hastane işlerim uzun süreli olucak kusura bakmayın çalışamıycam pazartesi anahtarı bırakmaya gelicem. Çekingen ve naif bi karakter olduğum için şikayetlerimi söyliyemiycem tabi. Umarım benim için daha hayırlısı olur.. Sizce doğru bir karar verdim mi?
Her açılan konuda, geneli okumadan ön yargıyla yazan kişiler çıkıyor canım boşver. Sen şartları iyi olmayan biryere denk gelmişsin, daha kurumsal yerlere başvur, buradan ayrılmadan da bakabilirsin.Kalabalık olması daha iyi olur,bir kaç kişi olunca her işin bölüşülmesi de normal karşılanır,hele ki yeniysen. Araştırmaya devam,muhakkak gönlüne göre, normal bir iş bulursun.Arkadaş heralde bana çip takmış canım. Kendince bir yorumda bulunmuş kendisi sabahtan beri site site gezip iş baktığımı izleyememiş ama çipinden
Doğrusu açıkça söylemem gerek tabiki. Ama çekingen olduğum için bundan bundan rahatsızım diyemem korkuyorum alıcağım cevaptan. Çok teşekkür ederimKararının doğruluğunu bilemem canım lakin ben olsam işi bırakma nedenimi açıkça söylemeyi tercih ederdim.
Sonuçta ilk günler işveren ve çalışan için deneme süresi olarak kabul edilir.
Eleman bulana kadar bir süre kalmanı isteyebilirler bunu da olumlu karşılamalısın.
Hayırlısı olsun.
2 iş değiştirmiş olucam dört ay içinde. Bu beni çok üzüyor ama inanın iki yerde problemliydi. Ama bundan sonra allahın izniyle bir sonraki bulucağım işte neler sormam gerektiğini çok iyi biliyorum..Her açılan konuda, geneli okumadan ön yargıyla yazan kişiler çıkıyor canım boşver. Sen şartları iyi olmayan biryere denk gelmişsin, daha kurumsal yerlere başvur, buradan ayrılmadan da bakabilirsin.Kalabalık olması daha iyi olur,bir kaç kişi olunca her işin bölüşülmesi de normal karşılanır,hele ki yeniysen. Araştırmaya devam,muhakkak gönlüne göre, normal bir iş bulursun.
O derece geniş çaplı bir ajans değiller.O şekilde iş bırakma bence, ihbar süresi diye birşey var kanunen ve sen ayrılacağını belirttikten itibaren çalışma sürenle artan oranda bir süre daha çalışmak zorundasın. Aksi takdirde işverenin seni dava etme hakkı olur, bunu iyi araştır da.
O derece geniş çaplı bir ajans değiller.
Korkularını üzerine giderek aşmanı tavsiye ederim canım.Doğrusu açıkça söylemem gerek tabiki. Ama çekingen olduğum için bundan bundan rahatsızım diyemem korkuyorum alıcağım cevaptan. Çok teşekkür ederim
Haklisiniz bunuda yavaş yavaş aşarüm umarım :)Korkularını üzerine giderek aşmanı tavsiye ederim canım.
Çekingenlik ve korkular iş hayatında engel teşkil ederler.
Yanlış yapmaktan korkmayan insanlar varken sen doğrulardan korkuyorsun.
Kızlar çıkıyirum sanırım. Bugün hastaneye gitmem gerek diye izin alıp 3 gibi çıktım. Yarında arayıp hastane işlerim uzun süreli olucak kusura bakmayın çalışamıycam pazartesi anahtarı bırakmaya gelicem. Çekingen ve naif bi karakter olduğum için şikayetlerimi söyliyemiycem tabi. Umarım benim için daha hayırlısı olur.. Sizce doğru bir karar verdim mi?
Biraz öyle olucak biraz cesaretli olabilsem açık açık konuşmak isterdim ama bahane bulmam gerekti canım. Arada böyle ne dediğini bilmeyen insanlar çıkıyo kendi canımın sıkkınlığı bana yetiyor tanımadığım üslubu bozuk bir insan için kendimi üzmem. İyi dileklerin ve desteğin için çok sağol canım :)Meraba canım,çeker gider gibi olucak biraz keşke yüz yüze konuşup ayrılmayı denesen (en azından benim düşüncem bu)
Bu arada yapılan yorumlarada canını sıkma.Hakkında hayırlısı olsun :)
Biraz öyle olucak biraz cesaretli olabilsem açık açık konuşmak isterdim ama bahane bulmam gerekti canım. Arada böyle ne dediğini bilmeyen insanlar çıkıyo kendi canımın sıkkınlığı bana yetiyor tanımadığım üslubu bozuk bir insan için kendimi üzmem. İyi dileklerin ve desteğin için çok sağol canım :)
Sabah sabah güldürdünüz ilahi :)kızlar tartısmayın
kocamın cok parası olsaydı oturur catır catır yerdım
calısıyok onu bıle yıyemıyok napıcan
dün konunu okumuştum.Yok gitmedim canım benim evdeyim. İçim buruk biraz ama bir yandan da bir rahatlama var içimde açıkçası.
Yok gitmedim canım benim evdeyim. İçim buruk biraz ama bir yandan da bir rahatlama var içimde açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?