• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışmak yanlış mı?

Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım

Kadın olunca noluyormus pardon da? Tahammül edemediğim erkek tipi.

İyi düşün taşın, bence ne yapacağın belli.

Sana gelen her mesajı nasıl görüyo küt diye
Ben olsam açık açık derdim çalışıyorum çalışacağım sen karışamazsın buna diye
Sen suçlu gibi saklı gizli yapmakla hata etmişsin zaten
Fotoğraflara bakiyorduk tam o anda geldi aslında görmesine sevindim yalan söylemek tedirgin ediyor beni... kendimi kötü hissettiriyor o zaman da sanki onu aldatmisim gibi :(

Kadın olunca noluyormus pardon da? Tahammül edemediğim erkek tipi.

İyi düşün taşın, bence ne yapacağın belli.
Aile yapıları farklı 10 kız kardeş iki erkek şımarık ve böyle bir zihniyette yetişmiş. .kesinlikle ters tepıyor en ufak tavrımı. .

Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis.

Sen buna inandın mı
Ha öğrenciyken çalışmışsın ha mezun olunca
Bence evlenince bu seni tek bakkala bile yollamaz, zihniyeti öyle gibi

Bana karşı yanımda çok iyi ilgili. .ama bu konuda kesinlikle uyusmuyoruz
O zaman ya seni böyle kabul edecek ya da ne hali varsa görecek.
Anamız babamız bizi niye okutuyor, bi yerlere gelelim, erkeğin eline bakmayalım diye.

Çalışmayacaksan niye okuyosun ki boşa masraf,kendimi geliştiriyorum dersen evden de yapabilirsin bunu,benim anlamadığım böyle adamları buluyorsunuz sonra da birşeyleri kabul ettirmek için cebellesiyorsunuz,böyle bir adam seçtiysen evlenmek için otur evinde

Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım
Kızlar gerizekalı mı ?
Valla kusura bakma ama bu adam sana düpedüz hakaret ediyo
Sen hala çaktırmadan çalışma peşindesin
Onu da kandırırlar
Dolandırılanlar filan sadece kadınlar mı
Sen bunla evlenirsen çok konu açacaksın, benden demesi

Tepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .

Zeka engelin mi var,ya da saflık falan, seni kandırırlar ne demek, erkekler nasılmış ayrıca kendisi de erkek bi anlatsa ya

Sen buna inandın mı
Ha öğrenciyken çalışmışsın ha mezun olunca
Bence evlenince bu seni tek bakkala bile yollamaz, zihniyeti öyle gibi
Yanımda kıskanç değil buna anlam veremiyorum. .bi erkek bakıyor mesela bi yerde otururken yer degistirelim fln demez bu konularda neden böyle anlamıyorum

Valla ben bu lafı duyunca 'demek ki sana da güvenilmez' derim. Kendisi iş yerindeki kadınlara o gözle bakıyor demek ki.

O tüm kadınları tanıyo galiba
Kadınlar aptal
Erkekler Nuri Alço
Kısaca böyle diyo, uyan

Benim mesaim bitti özet geçeyim dedim ayak üstü
Oldu, görüşürüz

Aile yapıları farklı 10 kız kardeş iki erkek şımarık ve böyle bir zihniyette yetişmiş. .kesinlikle ters tepıyor en ufak tavrımı. .
Kız kısmı çalışmaz mantiginin altında daha neler vardır da şimdi belli etmiyordur. Bi kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli, durumu iyi olur kendi isteği ile çalışmaz eyvallah.

Kararı sen vereceksin o değişmez ya kabul et çalışma tüm istediklerini yap ya da yol yakınken kurtul.

Hııı kendi ne b*ksa artık
herkesi kendi gibi sanıyor yani.
bu bir itiraf, aç gözünü..
Ben milletin namusuna,
millette benim kine yok yaaa
ben el uzatırım ama kimse benim olana el uzatamaz.
Dur saklim hemen. aahdöjsahcmz :/

O tüm kadınları tanıyo galiba
Kadınlar aptal
Erkekler Nuri Alço
Kısaca böyle diyo, uyan

Benim mesaim bitti özet geçeyim dedim ayak üstü
Oldu, görüşürüz
Kizkardesi çok fenaydi başından hoş olmayan olaylar geçti. .Bunlara veriyodum ama sabrimi taşırdı

Back
X