- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Sert kayaya çarptim. .Evlenince değişmeyecek daha fazla karışacak ve katı olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert kayaya çarptim. .Evlenince değişmeyecek daha fazla karışacak ve katı olacak.
Arkadaşım şaka biryana seni okutan emek veren senin için hayaller kuran ailene bu haksızlığı yapma. Kızımızı kocasının ağzına baksın ondan icazet almadan tuvalete bile gitmesin diye okuttuk mu desinler? Erkek arkadaşın kim oluyor haddini bilsin önce. Sende evlat sahibi olacaksın ilerde. Elin adamı öyle istiyor diye senin emeklerini hayallerini çöpe atsa ne hissedersin? En önemlisi sabahlara kadar ders çalışırken hayalin bu muydu senin? Sevgili vasfının altına sığınan biri gelsin olmaaazzz çalışamazsın desin...Taş devrinden![]()
Bakın gerçekten diyorum ki bende öyle zihniyette bir insan değilim kesinlikle. .â anlatamıyorum gerçekten yani o kafa taş gibi içine yeni birsey girmiyo
Evet öyle düşünüyor. .poliste olmucakti normalde ben memur olacağım için istedi. .unide okumuş ama yok yani zihniyet meselesi
Ailem istedi çünkü sonra da flört fln iyi gibiydi. .hatta iyiydi.. nişanlanmadan çalıştım da hicbirsey demedi nisandan sonraSen bunla niye nişanlandın ki
Uyuşmuyosunuz madem
Denedim deniyorum. .ama 3 senedir birlikteyiz ailemle çok iyiler nasıl yaparım bilemiyorum. .Neyle alacakmışsın??
Kızım yapma yakma kendini son çıkıştasın u çek burdan
Zekiye diyemem olamayadabilirim napayım.. başta seçme ve sevme gibi bi şansım olsa emin olun asla bu konuyu açıyor olmazdimKusura bakma sende ona oranla
çok akıllı yada zeki falan değilsin.
Zeki bir kadın olsan hala o taş kafaya bir şeyler
sokamayacagını anlaman ve bilmem kaç km hızla
kaçarak uzaklaşman gerekirdi.
Sen anlatıyorsun gayet güzel, biz de anladık mevzuyu.
Merak etme.
Kusura bakma sende ona oranla
çok akıllı yada zeki falan değilsin.
Zeki bir kadın olsan hala o taş kafaya bir şeyler
sokamayacagını anlaman ve bilmem kaç km hızla
kaçarak uzaklaşman gerekirdi.
Sen anlatıyorsun gayet güzel, biz de anladık mevzuyu.
Merak etme.
Yok ben çalışırsam yardım ederim diye konuştuk yani KV kp hiç bahsetmedik.. öyle bir şeyi bende kabul etmemOnun ailesinden yardım almanız demek kv kp in her zaman hayatınızın merkezinde olmasi demek sen bunu kabul ediyo musun,ailesi size yardım edecek sende o parayla ailene mi yardım edeceksin
Evet ben salagim mutlu olun okeyAdam seni kandırırlar derken haklıymış
Tatlım çalışmak ayıp değil elbette ama madem durumu iyi çalışma diyeceğim çalışmaktan tükenmiş biri olarak.Bu aralar sıkışıklar ama genel olarak varlıklı bir aile.. ilerde asla karışmam ailene bile gönder diyor ama sindi neden böyle anlayamıyorum?
Zekiye diyemem olamayadabilirim napayım.. başta seçme ve sevme gibi bi şansım olsa emin olun asla bu konuyu açıyor olmazdim
Ailem ailem ah ailem. .ablacim onlar değil mi beni bu hale getiren ? Annem çok sıkıntı cekmis kaynana fln beni zengin aileye verecekmis ben ygs ye çalışırken bana gitti koca buldu ağlattı kaç kere. .sonrada tepeye bindiler olur demek zorunda kaldım onlar için üzülmuyorum asla çünkü beni okutamazlarmis fln filanArkadaşım şaka biryana seni okutan emek veren senin için hayaller kuran ailene bu haksızlığı yapma. Kızımızı kocasının ağzına baksın ondan icazet almadan tuvalete bile gitmesin diye okuttuk mu desinler? Erkek arkadaşın kim oluyor haddini bilsin önce. Sende evlat sahibi olacaksın ilerde. Elin adamı öyle istiyor diye senin emeklerini hayallerini çöpe atsa ne hissedersin? En önemlisi sabahlara kadar ders çalışırken hayalin bu muydu senin? Sevgili vasfının altına sığınan biri gelsin olmaaazzz çalışamazsın desin...
Kafalarına ıslak odunla vurmak lazım onlarınBi de ''ay benim ev/araba kredim olmasa ,kocam zengin olsa calismam,kadinlarin calismasi hos degil'' diyen zat-i sahaneler var,konuyu okuyunca onlar geldi aklima.
En iyisini yapmışsınız ben çalışmam diye hiç düşünmedim o yüzden bunun bahsini bile acmadim başta. .Biri bana çalışacaksın yada çalışmayacaksın diyemez.Nişanlılığım ilk zamanlarında eşim çalışsan iyi olur falan dediğinde bende çalışan birini istiyorsan git ona ver bu yüzüğü dedim aksini söylese yine aynını derdim. Evliyiz ve bana ne eksiğin var boşver otur diyor siparişle pasta kurabiye yapıyorum... Demem o ki insan canı ne isterse yapar çalışır çalışmaz kimse karışamaz![]()
Nasıl davranır ilerde kestiremiyorum. .kursa fln git der o konularda lafı yok.. evlilikte istiyorum aslında ne bilim bu saatten sonra yeni biriyle olur muki bilemem zira bu beni dok yıprattTatlım çalışmak ayıp değil elbette ama madem durumu iyi çalışma diyeceğim çalışmaktan tükenmiş biri olarak.
Ama çalışmayı istemek nasıl bir şey onu da biliyorum. Bence biraz onun suyundan git sonra belki o da onaylar.
Aslında senin ciddi ciddi düşünmen lazım seni belki hiç çalıştırmayacak bu adam
Sen böyle bir adamla evlenmeyi istiyor musun gerçekten?
Neden kendine üzülüyorsun? Mecbur değilsinki bu adama. Aşıksın seviyorsun eyvallah ama aşk dünyanın en ulvi duygusu falan değil ya da aşk acısı en büyük acı değil. Ailen zaten huzur vermemiş sana bu adamla evlenirsen emin ol yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun.Sadece kendim için üzülüyorum daha anlayışlı daha kibar biriyle olmak varken bir odun var karşımda
Bana kıymet veriyor gibi ne bileyim huzurda buluyorum yanında ama bunları da göz ardı edemiyorum ki..Neden kendine üzülüyorsun? Mecbur değilsinki bu adama. Aşıksın seviyorsun eyvallah ama aşk dünyanın en ulvi duygusu falan değil ya da aşk acısı en büyük acı değil. Ailen zaten huzur vermemiş sana bu adamla evlenirsen emin ol yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun.