- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Sence sen böyle biriyle mutlu olur musun evlenince?Ona göre öyle sanırım :)rdakilerle konuşurmusum bi ara bi hocaya iyi akşamlar dedim diye başımın etini yedi
Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım
Fotoğraflara bakiyorduk tam o anda geldi aslında görmesine sevindim yalan söylemek tedirgin ediyor beni... kendimi kötü hissettiriyor o zaman da sanki onu aldatmisim gibiSana gelen her mesajı nasıl görüyo küt diye
Ben olsam açık açık derdim çalışıyorum çalışacağım sen karışamazsın buna diye
Sen suçlu gibi saklı gizli yapmakla hata etmişsin zaten
Bana karşı yanımda çok iyi ilgili. .ama bu konuda kesinlikle uyusmuyoruzSence sen böyle biriyle mutlu olur musun evlenince?
Aile yapıları farklı 10 kız kardeş iki erkek şımarık ve böyle bir zihniyette yetişmiş. .kesinlikle ters tepıyor en ufak tavrımı. .Kadın olunca noluyormus pardon da? Tahammül edemediğim erkek tipi.
İyi düşün taşın, bence ne yapacağın belli.
Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis.
O zaman ya seni böyle kabul edecek ya da ne hali varsa görecek.Bana karşı yanımda çok iyi ilgili. .ama bu konuda kesinlikle uyusmuyoruz
Tepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .Seni kandırırlar nasıl bir laf ya? Sen nasıl kaldırıyorsun bu cümleleri?
Kızlar gerizekalı mı ?Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım
Tepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .
Yanımda kıskanç değil buna anlam veremiyorum. .bi erkek bakıyor mesela bi yerde otururken yer degistirelim fln demez bu konularda neden böyle anlamıyorumSen buna inandın mı
Ha öğrenciyken çalışmışsın ha mezun olunca
Bence evlenince bu seni tek bakkala bile yollamaz, zihniyeti öyle gibi
Valla ben bu lafı duyunca 'demek ki sana da güvenilmez' derim. Kendisi iş yerindeki kadınlara o gözle bakıyor demek ki.Tepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .
Bunlari söylüyorum o zaman gecistiriyor sonra bi bakıyorum başka bi olayda yine aynı laflar. .Zeka engelin mi var,ya da saflık falan, seni kandırırlar ne demek, erkekler nasılmış ayrıca kendisi de erkek bi anlatsa ya
O tüm kadınları tanıyo galibaTepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .
Kız kısmı çalışmaz mantiginin altında daha neler vardır da şimdi belli etmiyordur. Bi kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli, durumu iyi olur kendi isteği ile çalışmaz eyvallah.Aile yapıları farklı 10 kız kardeş iki erkek şımarık ve böyle bir zihniyette yetişmiş. .kesinlikle ters tepıyor en ufak tavrımı. .
Yok kendine asla laf ettirmez bizim orda bi kizla çıkmıştı önceden soruyorum o kız çıkardı yok öyle birşey diyo ; (Valla ben bu lafı duyunca 'demek ki sana da güvenilmez' derim. Kendisi iş yerindeki kadınlara o gözle bakıyor demek ki.
Tepki veriyorum ama sen erkekleri tanimiyorsun diye devam ediyor cümleleri. .
Kizkardesi çok fenaydi başından hoş olmayan olaylar geçti. .Bunlara veriyodum ama sabrimi taşırdıO tüm kadınları tanıyo galiba
Kadınlar aptal
Erkekler Nuri Alço
Kısaca böyle diyo, uyan
Benim mesaim bitti özet geçeyim dedim ayak üstü
Oldu, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?