çalışmak yanlış mı?

Bunlari söylüyorum o zaman gecistiriyor sonra bi bakıyorum başka bi olayda yine aynı laflar. .

Evlenince sence nasıl bi hayat bekliyo hiç düşünüyo musun,sen kızsın sen kadınsına dönecek,anlamazsın bilmezsin yapamazsın, beyaz atlı prens bekleme yani,evlilikte şimdiki halinin 5 misli olacak

Sana söz hakkı vermedi mi?Söz için hak mı bekliyorsun.Bir insan diğer bir insanın nişanlısı veya kocası oldu diye,hayatıyla ilgili kararlar vermeyi kendinde nasıl hak buluyor.Çalışmak demek illa para için midir.
Ailen seni okula gönderiyor okuyorsun eğitim alıyorsun meslek sahibi oluyorsun.İdeallerin hedeflerin oluyor.Kendi ayakların üzerinde durmak için çaban oluyor.Bir başkası nasıl senin fikirlerini kararlarını engelleyebiliyor.Sen bu kadar aciz misin.Yarın ayrılsan veya evlensen evliliğin iyi gitmese,napacaksın paran yok mesleğin yok boyun mu bükeceksin.
Bu zamanda bunun tartışılıyor olması bile rgence cahilce.

Şimdi karışmıyor yani tavrını değiştirdi ama evlilikte hiç bilemiyorum
.fırtına öncesi sessizlik mi acaba ?

Ben zaten her zaman belirtiyorum düşüncelerimi.. caliscam atancam şu bu..bi arada maaş kartından kavga çıkarmıştı ben bende durcak tabi dedim alındı fln benim maaş kartı ama

Aslında çok kıskanç bunu yense karışmaz çalışmana bence.
İlla çalışma diyorsa sende sigortanı ve maaşını ondan tahsil edeceğini söyle..
Durumu iyi mi nişanlının?

Aslında çok kıskanç bunu yense karışmaz çalışmana bence.
İlla çalışma diyorsa sende sigortanı ve maaşını ondan tahsil edeceğini söyle..
Durumu iyi mi nişanlının?
Bu aralar sıkışıklar ama genel olarak varlıklı bir aile.. ilerde asla karışmam ailene bile gönder diyor ama sindi neden böyle anlayamıyorum?

alla alla
geri zekalımıyım ben diyemiyor musun.
Nişanlına ayrı
hala napim izin vermiyor
izin vermeyecek işte, söyledim dinlemiyor
uf puf yapan sana ayrıca sinir oldum.
Bir kendine gel istersen.
Bakın gerçekten diyorum ki bende öyle zihniyette bir insan değilim kesinlikle. .â anlatamıyorum gerçekten yani o kafa taş gibi içine yeni birsey girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…