- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bunlari söylüyorum o zaman gecistiriyor sonra bi bakıyorum başka bi olayda yine aynı laflar. .
Sana söz hakkı vermedi mi?Söz için hak mı bekliyorsun.Bir insan diğer bir insanın nişanlısı veya kocası oldu diye,hayatıyla ilgili kararlar vermeyi kendinde nasıl hak buluyor.Çalışmak demek illa para için midir.Merhaba hanımlar. .yine size danışmak istiyorum.. nisanlimla tam duzelttik hersey yoluna girdi ki bi olay patlak verdi. Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis. Bende hem ihtiyacım olduğu için hemde çalışmak istediğim için hep direttim ama sonra çalışma konusunu kapattim.. bu sene de polis okuluna girdi ve cok sık gidip gelemiyo bende bi ilkokul çocuğuna özel ders vermeye başladım ailesi fln güvenilir. Ama ona söylemedim yani aslında yalan söyledim çalışmıyorum diye buda yanlış biliyorum. .bugün de birlikte otururken çocuğun annesi mesaj attı canım kaç gibi gelirsin diye. Mesajı görünce çok üstüme geldi söylemek zorunda kaldım. .ve artık bana güveninin kalmadığını artik umrunda olmadigimi fln söyledi ..üzülüyorum ama ne bileyim bana söz hakkı vermedi bu konuda çalışmayi istememi fln umursamadi kendi dediğim olsun dedi..Şimdi de çok soğuk. .ne yapsam bilemedim..sizin fikirlerinin nelerdir nasıl bir tavır takinabilirim?
Bizimde komşunun oğlu ot kullanıyo ama ben tüm erkekler otçudur diye düşünmüyorum, kocamın tepesinde bitmiyorumKizkardesi çok fenaydi başından hoş olmayan olaylar geçti. .Bunlara veriyodum ama sabrimi taşırdı
Şimdi karışmıyor yani tavrını değiştirdi ama evlilikte hiç bilemiyorumKız kısmı çalışmaz mantiginin altında daha neler vardır da şimdi belli etmiyordur. Bi kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli, durumu iyi olur kendi isteği ile çalışmaz eyvallah.
Kararı sen vereceksin o değişmez ya kabul et çalışma tüm istediklerini yap ya da yol yakınken kurtul.
Ben zaten her zaman belirtiyorum düşüncelerimi.. caliscam atancam şu bu..bi arada maaş kartından kavga çıkarmıştı ben bende durcak tabi dedim alındı fln benim maaş kartı amaSana söz hakkı vermedi mi?Söz için hak mı bekliyorsun.Bir insan diğer bir insanın nişanlısı veya kocası oldu diye,hayatıyla ilgili kararlar vermeyi kendinde nasıl hak buluyor.Çalışmak demek illa para için midir.
Ailen seni okula gönderiyor okuyorsun eğitim alıyorsun meslek sahibi oluyorsun.İdeallerin hedeflerin oluyor.Kendi ayakların üzerinde durmak için çaban oluyor.Bir başkası nasıl senin fikirlerini kararlarını engelleyebiliyor.Sen bu kadar aciz misin.Yarın ayrılsan veya evlensen evliliğin iyi gitmese,napacaksın paran yok mesleğin yok boyun mu bükeceksin.
Bu zamanda bunun tartışılıyor olması bile rgence cahilce.
Şimdi karışmıyor yani tavrını değiştirdi ama evlilikte hiç bilemiyorum
.fırtına öncesi sessizlik mi acaba ?
+1Her ay maaşını ödeyip sigortanı yatırsın madem.
Kuru kuru erkeklik olmuyor öyle desene.
Ayrıl dicem ama ayrılmayacaksın ne olacak bende bilemedim :)
Kaçıncı yüzyıldan getirdin bunu?Bi yerde çalışmak istememe de izin vermiyor. .çok tartıştık ama olmaz diyor benim nisanlim bi yerde çalışamaz. .
Dikkatimi çeken olaylar için Kizkardesini suclamiyor ki bence kesinlikle suçlu. .erkekler onu kandirmis çevresi etkilemis fln yani bu çok tihafima gidiyorBizimde komşunun oğlu ot kullanıyo ama ben tüm erkekler otçudur diye düşünmüyorum, kocamın tepesinde bitmiyorum
Taş devrindenKaçıncı yüzyıldan getirdin bunu?
Yok olur mu öyle hiç.. Benden maviden pantolan istemesini de bilir çalışma demeyi deHer ay maaşını ödeyip sigortanı yatırsın madem.
Kuru kuru erkeklik olmuyor öyle desene.
Ayrıl dicem ama ayrılmayacaksın ne olacak bende bilemedim :)
Bu aralar sıkışıklar ama genel olarak varlıklı bir aile.. ilerde asla karışmam ailene bile gönder diyor ama sindi neden böyle anlayamıyorum?Aslında çok kıskanç bunu yense karışmaz çalışmana bence.
İlla çalışma diyorsa sende sigortanı ve maaşını ondan tahsil edeceğini söyle..
Durumu iyi mi nişanlının?
Yok olur mu öyle hiç.. Benden maviden pantolan istemesini de bilir çalışma demeyi de
Mavide pantolon kac para haberi var miYok olur mu öyle hiç.. Benden maviden pantolan istemesini de bilir çalışma demeyi de
Yok olur mu öyle hiç.. Benden maviden pantolan istemesini de bilir çalışma demeyi de
Evlenince değişmeyecek daha fazla karışacak ve katı olacak.Şimdi karışmıyor yani tavrını değiştirdi ama evlilikte hiç bilemiyorum
.fırtına öncesi sessizlik mi acaba ?
Bu aralar sıkışıklar ama genel olarak varlıklı bir aile.. ilerde asla karışmam ailene bile gönder diyor ama sindi neden böyle anlayamıyorum?
Bakın gerçekten diyorum ki bende öyle zihniyette bir insan değilim kesinlikle. .â anlatamıyorum gerçekten yani o kafa taş gibi içine yeni birsey girmiyoalla alla
geri zekalımıyım ben diyemiyor musun.
Nişanlına ayrı
hala napim izin vermiyor
izin vermeyecek işte, söyledim dinlemiyor
uf puf yapan sana ayrıca sinir oldum.
Bir kendine gel istersen.
Evet öyle düşünüyor. .poliste olmucakti normalde ben memur olacağım için istedi. .unide okumuş ama yok yani zihniyet meselesiAilesinden destek mi alacak ilerde,yoksa bir polis maaşıyla ailene bile nasıl gönderCen para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?