çalışmak yanlış mı?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar. .yine size danışmak istiyorum.. nisanlimla tam duzelttik hersey yoluna girdi ki bi olay patlak verdi. Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis. Bende hem ihtiyacım olduğu için hemde çalışmak istediğim için hep direttim ama sonra çalışma konusunu kapattim.. bu sene de polis okuluna girdi ve cok sık gidip gelemiyo bende bi ilkokul çocuğuna özel ders vermeye başladım ailesi fln güvenilir. Ama ona söylemedim yani aslında yalan söyledim çalışmıyorum diye buda yanlış biliyorum. .bugün de birlikte otururken çocuğun annesi mesaj attı canım kaç gibi gelirsin diye. Mesajı görünce çok üstüme geldi söylemek zorunda kaldım. .ve artık bana güveninin kalmadığını artik umrunda olmadigimi fln söyledi ..üzülüyorum ama ne bileyim bana söz hakkı vermedi bu konuda çalışmayi istememi fln umursamadi kendi dediğim olsun dedi..Şimdi de çok soğuk. .ne yapsam bilemedim..sizin fikirlerinin nelerdir nasıl bir tavır takinabilirim?

Eeee seni evlenince de çalıştırmayacak ve sen mentalite olarak buna karşısın. Ve daha başka baskıları da olacak görünen o.

Neden hala ilişkiye devam etmeye çalışıyorsun ki? Bırak o çalışmak istemeyen birini bulsun, sen de senin düşüncelerine ve kararlarına saygı duyan birini bul. Daha iyi olmaz mı sence de?

Yalan söylemeniz kötü olmuş. Yalan söylemek yerine konuşup halletmeniz gerekirdi. Siz çalışmak istiyorsanız karşınızdaki insan buna saygı duymuyorsa orada bir durup düşünmeniz gerekiyor. Konuşmadan çözülmez bu işler. Kendimi sizin yerinize koydum bana böyle bir ultimatom veren adama pabuç bırakmamayı tercih ederim, Yalan söylemek gereksiz olmuş.

Bana sanki calismana tamamen karsi degilde yabanci birinin evine gidiyor olmana karsi gibi geldi.

Bu devirde kimseye guven olmuyor universite ogrencisi genc kizsin gittigin evide tanimiyorsa bu onu tedirgin etmis olabilir.

Ama calismaniza tamamen karsiysa yinede yalan soylemeden halletmeliydiniz bu isi.

Yalan soylediginiz icin hakliyken haksiz duruma dusmussunuz.

Bi yerde çalışmak istememe de izin vermiyor. .çok tartıştık ama olmaz diyor benim nisanlim bi yerde çalışamaz. .

Kadınların çalışmasını istemeyen erkeklerin kafasını anlamıyorum gerçekten.

Çalışarak yanlış bişey yapmıyorsun ama yalan söyleyerek yanlış yapmışsın. Iyice oturun konuşun ona göre yollarınızı ayırın gerekirse. Bu kadar baskı doğru değil hatta sağlıklı değil.

Bende pişmanım konuşunca anlasa gerçekten hemen konuşurdum ama yine hayır diyecek. .hiç bir türlü izin vermiyo

Bi yerde çalışmak istememe de izin vermiyor. .çok tartıştık ama olmaz diyor benim nisanlim bi yerde çalışamaz. .
Niye, kötü kadınlar mı çalışırmış? İbrahim tatlıses diyordu ya bi filmde naylon geceliği kötü kadınlar giyermiş o geldi aklıma

Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım

Çok diretiyor sen kizsin fln diyor kandirirlar diyor. Defalarca konussakta bu konuda dönmüyor ne yapacağımi şaşırdım

alla alla
geri zekalımıyım ben diyemiyor musun.
Nişanlına ayrı
hala napim izin vermiyor
izin vermeyecek işte, söyledim dinlemiyor
uf puf yapan sana ayrıca sinir oldum.
Bir kendine gel istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…