- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım teşekkürler daha önce hiç çalismadigim icin tedirginim biraz daMilyonlarca kadin calisiyor sen mi calisamayacaksin
Ne zorluklarla calisanlar var yapabilirsiniz bnce
Evet denemek istiyorum en azından denedim derimMotivasyonunuzu düşürmeyin, kadınlar karşı cinse nazaran daha güçlü ve mücadeleci. Hem yapamasanız en fazla işi bırakırsınız, keşke deneseydim demekten daha iyi ve bir yerden başlamak şart
Terzi moda evi sahibini taniyorum gelirsin sabah süpürme silme çay falan yavaş yavas makineye oturursun kalıp çıkartmayı ogrenirsin diyoNe işine gideceksin .. iyi birşeyse kaçırma git
Dururmuzu çok şükür iyi kendi yagımizda kavruluyoruz diyim ama tüp bebek tedavisine ara vermiştim tekrar seneye nasip olursa düşünüyoruz başlayacağımız zaman biliyorum kartlara dadanicsz borçlar yapmak istemiyorumYorulun.
Kendiniz için bir şeyler yapıyorsunuz, yorulmadan olmaz zaten.
Onlar güzel yorgunluklar. Eşinizin heveisnizi kaçırmasına izin vermeyin.
Dururmuzu çok şükür iyi kendi yagımizda kavruluyoruz diyim ama tüp bebek tedavisine ara vermiştim tekrar seneye nasip olursa düşünüyoruz başlayacağımız zaman biliyorum kartlara dadanicsz borçlar yapmak istemiyorum
24Kac yasindasiniz? Lise dediniz de.
Çalışan hangi kadın yorulmuyor ki hele birde anneyse 8 kollu robot modunda yaşıyoruz iste
Şansınızı deneyin lütfen kaçırmayın fırsatları
cok guzel keyifli bir is benziyor. Ben bir ofiste calisiyorum ve hamileyim. Pek de zor olmuyor. Hem ise gidince is arkadaslarimla konusuyoruz guluyoruz. Iyi bir selilde vakit geciyor. Ayrica kendi kendime Hobi olarak dikis dikiyorum kaliplar cikariyorum. Bence calisin hem meslek ogrenin derim. Bilgisayar kursundan daha faydali olabilirTerzi moda evi sahibini taniyorum gelirsin sabah süpürme silme çay falan yavaş yavas makineye oturursun kalıp çıkartmayı ogrenirsin diyo
Kucuk degilmissiniz. Ben 17 falan sandim. Tabi ki butun bunlari yapabilirsiniz yeter ki istekli olun. Basarilar dilerim.
Bebeğinizi sağlikla kucaginiza alırsıniz inş biligsayar kursunu bitiririm zaten de daha önce de hiç tecrübem olmadığı için tedirginim ama biraz sakinleştim galibacok guzel keyifli bir is benziyor. Ben bir ofiste calisiyorum ve hamileyim. Pek de zor olmuyor. Hem ise gidince is arkadaslarimla konusuyoruz guluyoruz. Iyi bir selilde vakit geciyor. Ayrica kendi kendime Hobi olarak dikis dikiyorum kaliplar cikariyorum. Bence calisin hem meslek ogrenin derim. Bilgisayar kursundan daha faydali olabilir
Çevremdekiler de küçükken çalışmak daha kolaymış şimdiye kadar rahattin yapamassım falan diyorlar iyice hevesim gitti teşekkür ederimKucuk degilmissiniz. Ben 17 falan sandim. Tabi ki butun bunlari yapabilirsiniz yeter ki istekli olun. Basarilar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?