• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?

O donemler bendede oluyor aslinda ben ev hayatini seviyorum bunu farkettim.tabi uzun sure evde olmak da sikar ama yinede ozgurce ucretsiz izne cikabilmeyi isterdim.ozellikle bebekten sonra calismak zorunda kalmak beni üzüyor

Aynen. Yorulduğumda ücretsiz izin olsa ne kral olurdu😍😍😍 Tam şu an isterdim mesela

Ben yorucu ve uzun saatli bir işte çalışıyorum. 3 ayda bir tatile çıkmamı istiyor patron yoksa tükeniyorum zihinsel olarak. Cuma+cmtesi+pzr+pztesi ya İstanbul'a zıplıyorum ya da daha yakınca bir yere. Hava değişikliği bana çok iyi geliyor. Çoluk çocuk yoksa seyahat planı çok kolay booking.comdan hemen bakıyorum😊

6 haftadır evdeyim ofise gitmeyi evden çıkmayı özledim. Öte yandan bir yoruldum. Şöyle 3 aylık izin yapdam şimdi hayır demem. 12 ay bence tüketici. 9 ay çalışıp 3 ay yatmak istiyorum 😁😁
Hafta tatili de 3 gün olmalı bence :))
Zihnen bedenen yorulduk bunu hissediyorum
Ama ülkenin durumu o kadar zor ki bir yandan da diyorum ki bu zorluğun içinde çalışmasam o daha kötü olurdu.
Aslında sırtımda taş taşımıyorum ama bunaldım çok uzun zamandır aynı yerde olduğum için belki en bilmiyorum.

yani boyle zevk icin calisacaksin mecburiyetten degilde.filmlerde zengin kadinlar derneklerde çalışır ya kendini tatmin etmek icin 😂

Hayaller hayatlar 😂 Bundan bikac sene once calistigim yer, kedim rahatsizdi veterinere goturecegiz bir gun izin istemiştim ya bir Allahn gününü yok tam gün izin veremiyormuş yarim gün olurmuş. Kedimle ilgilenmek durumundaydim o gun işe tam gün gitmedim, ertesi gun bir ton artistlik çektim yarim gun için.

Öyle iyi miktarlar da kazanmiyordum ustelik, 3 kuruşa hayatimi satin aliyorlardi resmen. 👍

Hayaller hayatlar 😂 Bundan bikac sene once calistigim yer, kedim rahatsizdi veterinere goturecegiz bir gun izin istemiştim ya bir Allahn gününü yok tam gün izin veremiyormuş yarim gün olurmuş. Kedimle ilgilenmek durumundaydim o gun işe tam gün gitmedim, ertesi gun bir ton artistlik çektim yarim gun için.

Öyle iyi miktarlar da kazanmiyordum ustelik, 3 kuruşa hayatimi satin aliyorlardi resmen. 👍
İşte o tarz şeylerle muhattap olmamak için ya memur olacaksın ya da kendi işini yapacaksın.

Ben meslegimi cok seviyorum, o yuzden hic olmadi.
Ama cocuklar is ev dongusu cok yorucu, o yuzden bir gun evden calisacak sekilde anlastik son isimde, o gun evde olmak, calissamda toplu tasima stresine girmemek, kendi kendime olmak cok dinlendiriyor. Imkan varsa arada bir bu sekilde calismanizi oneririm.
Malesef şu ortamda bile ona imkan tanımıyorlar yoksa evden çalışmak isterdim

Şu an çalışıyor musunuz
Calisiyorum denemez,home office. 4 yil cocuguma baktim calismadim,hayatimin en kotu donemiydi maddi manevi. Allah korusun tekrar yasamak istemem sahsen. Meslegimi seviyorum. Calismayi da seviyorum. Ev hanimi olmak istemiyorum o yuzden

Çok normal. İnsanız ve gerçekten pek çoklarımız için dışarıda çalışma şartları çok ağır. Ancak bu süreç gösterdi ki, evde olmak, tüm gün evin işleri ile uğraşmak da hiç kolay değil. Hem nankör bir iş hem de hiç bir maddi karşılığı yok (hatta eline sağlık diyen yoksa manevi karşılığı bile yok).

Bana da karantina sürecinde evde olmak iyi geldi, çünkü biliyorum ki çoğu kişi bu durumda ve bir süre sonra işime döneceğim. Ancak normal zamanda çoğu arkadaşım dışarıda çalışırken evde oturmak bana kötü hissettirir diye düşünüyorum.

Çalışmaktan sıkıldıgim oldu.gunde 5 saat çalışıp hafta sonu tatil olduğu halde.
Çünkü ortamı sevmiyordum.bunlar da önemli.

Şu an evdeyim.evde sıkılmıyorum sadece pandemi süreci beni yoruyor bir an önce bitsin istiyorum

Calisiyorum denemez,home office. 4 yil cocuguma baktim calismadim,hayatimin en kotu donemiydi maddi manevi. Allah korusun tekrar yasamak istemem sahsen. Meslegimi seviyorum. Calismayi da seviyorum. Ev hanimi olmak istemiyorum o yuzden
Benimki de aslımda ev hanımı olmak değil
Ömür boyu ev hanımın olmak bende istemem.
Ama zaman zaman insan bunalır enerjisi biter sonra da o enerjiyi tekrar toplamak için motivasyona ihtiyacı olur ya onun gibi işte

Benimki de aslımda ev hanımı olmak değil
Ömür boyu ev hanımın olmak bende istemem.
Ama zaman zaman insan bunalır enerjisi biter sonra da o enerjiyi tekrar toplamak için motivasyona ihtiyacı olur ya onun gibi işte
Motivasyon para bence boyle durumlarda ;) is varsa para vardir is yoksa yoktur ;) isiniz varsa kendiniz icin bir seyler alabilirsiniz yoksa alamazsiniz bana gore. Daha iyi bir motivasyon var midir bilemedim,diger arkadaslara mikrofon vermek lazim

Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
Ben yorulmustum evlendim hemen kzıım oldu sımdı o gunleri mumla arıyorum inanılmaz bunaldım yıllarca calisan biri evde oturamaz cok zor ısınızın kıymetini bilin derım

Motivasyon para bence boyle durumlarda ;) is varsa para vardir is yoksa yoktur ;) isiniz varsa kendiniz icin bir seyler alabilirsiniz yoksa alamazsiniz bana gore. Daha iyi bir motivasyon var midir bilemedim,diger arkadaslara mikrofon vermek lazim

Paranin motivasyon saglamasi ne kadar ihtiyacin olduguna ve o paranin miktarina bağlı bence.

Back
X