• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?

Evim evim güzel evim. 45 gündür evdeyim. İşi hiç özlemedim. Robot gibi olmuştum. Sabah kalk kahvaltı yap, üstünü başını giy, işe git, eve gel. Yemek yap. Telefonun alarmını kur. Uyu. Gına geldi. 10 yıldır çalışıyorum. Maaş ve emeklilik için çalışıyorum.

Ev hayatını seviyorum. Kendimi buldum evde. İnsanlar, kalabalıklar enerjimi emmiş meğer. Keyfim yerinde.

Calismaktan sıkıldım isten cocuk yaptik isten ayrildim iki yildir cocuk buyutuyorum simdide evde olmaktan sıkıldım geri calismaya donucem ins :) imkan varsa biraz isten ayrilabilirsiniz guclu kadin olucaz diye bukadar yorulmaya gerek yok

Çalışmayı seviyoruz neden çünkü evde oturmak daha sıkıcı. Fakir olduğumuz için çalışmak sosyalleşmek demek oluyor bizim için. Ama şöyle her gün başka bir şehirde uyansam orayı keşfetsem sınırsız kitap kıyafet param da olsa kim arar çalışmayı 😂

Beni anlatmışsınız resmen kesinlikle özlemedim bende 7 Yıldır çalışıyorum 2 yıl oldu evlendim bekarken hiç koymuyordu. Evlendim evleneli çok zor geliyor işe gitmek çalışmak açıkcası bu durum hoşuma bile gitti

Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?

Şu aralar benimde tek düşündüğüm konu bu olabilir tekstil sektöründe çalışanlar beni anlayacaktır şu karantina döneminde gerçekten işe geri dönmeli miyim soruları kafamda fır dönüyor diyebilirim..

Calismaktan sıkdıgım zamanlar oldu evet. Ilkinde oglum dogdu 1 sene calismadim. Ozlemistm. Simdi yine 1 sene ara verecegim.
Is yerini veya ortami, arkadaslari degistirmek de ise yarar

Kısa süredir iş hayatında olmama şimdiden sıkıldım. Enerjimi emiyor. Dönüşümlü çalışıyorum şimdi o bile iyi geldi. Bence daha fazla tatil/izin olmalı ben bu kadar çalışmayı kaldiramiyorum. Mesela 3 ayda bir 1 ay izin olsa tadından yenmez benim için 😄 gezer eglenir kendimize vakit ayırır enerjimizi toplayıp Ise döneriz. Sonra tam sikilmisken hoop bi ay daha tatil. Çok şey istiyorum farkındayım ama haftasonları bana asla yetmiyor

Önceden plan yapmadan, yolda şekillenen, nereyi sevdiysem orada istedigim kadar kalip nereyi sevmediysem oradan ayrılacağım en az 1 ay sürecek bir tatil yapmak isterdim. Yurtiçi veya yurtdışı farketmez. Bunun için yeterli param, yabancı dilim ve tatil tecrübem var. Ama şimdi işten istifa etsem, sadece istifa ettim diye iş bulamam. Çok saçma ama insan kaynakları bu şekilde çalışıyor. O yüzden resmen köle gibi çalışıyorum, işyerindeki saçma uygulamalara boyun eğiyorum. Istediğim zaman izin alamıyorum.

Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?

Oo her ay olurdu ama geçiciydi evde oturamaya bi yapiya sahibim gel gelelim 2 aydir evdeyim dort duvar arasinda virusten sebep esim ise gitmeme izin vermiyor is yerindekilerde kabul etmiyorlar 😑 bunaldimmmmm

Merhaba herkese ,
Bana sürekli geliyor ama çalışmadığımda, çalıştığım zamanki imkanlara sahip olamayacağım aklıma gelince hemen şeytanı kovuyorum 😬 yoksa ben de haftanın 5 günü 8-4 çalışıyorum kafam eve gelince kaynıyor ama çok şükür gelirim var diye mutluyum

Ara ara geliyor oyle dellenmeler. Sonra maasimi dusunuyorum geciyor. Maalesef ki calismak ve karsilgijnda hayatimizi surdurmek zorundayiz. Korona bana soyle iyi geldi esim olmasa evde sikilirmisim gibi geliyor o yuzden surekli evde kalmam gibi bir heves yasatmadi

Ben çalışmayınca sıkılıyorum.Bana ev işi olmasın da ne olursa olsun.:eğlence:
Çalışmak ,üretmek güzel bir duygu.Ev hanımı olsaydım fani işlerle uğraşacaktım.İşe gitmeden paramı takır takır alıyorum,ama hiç de memnun değilim açıkçası.

Back
X