- 28 Kasım 2010
- 42.443
- 141.013
- 798
ElbetteParanin motivasyon saglamasi ne kadar ihtiyacin olduguna ve o paranin miktarina bağlı bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ElbetteParanin motivasyon saglamasi ne kadar ihtiyacin olduguna ve o paranin miktarina bağlı bence.
Evet işim zor degil ama benim gözüm evimde :)Duygularıma tercüman oldun :)
Memur musun
Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
korona öncesii emeklılık için gün sayıyordum
ama uzun zaman asla düşünmüyorum emeklılık doldursamda düşünmüyorum
Peki şimdi mesleğininiz nedir memnunmusunuz is hayatinizdan.Evet bankacilik gerçekten zor bir meslek özel bankada çalışıyorsanız bir de daha zor.Herkes dönem dönem sıkılabilir bence. Gerçekten yapı ile ilgili bu konu da. Mesela ben yoğun performans odaklı bir iş hayatını kaldıramazdım.Bölümümden sebep bankacı olmam en yüksek ihtimaldi olmamak için mülakatlardan kaçtım resmen. Hedef tutturmak veya baskı altında çalışmak bana göre değil. Böyle bir işte çalışsaydım iş hayatım uzun sürmezdi.
Benimki de aslımda ev hanımı olmak değilCalisiyorum denemez,home office. 4 yil cocuguma baktim calismadim,hayatimin en kotu donemiydi maddi manevi. Allah korusun tekrar yasamak istemem sahsen. Meslegimi seviyorum. Calismayi da seviyorum. Ev hanimi olmak istemiyorum o yuzden
Al benden de o kadar önümde bi takvim 1 ay sonra şuradayım 2 hafta sonra şuradayım diye düşünmekle geçiyor hep günlerim.Ben de hep sıkılıyorum, daralıyorum ve gencligimin en güzel günlerini elalemin sirketinde harcıyor gibi hissediyorum. Böyle hissetmemek için bütün izin günlerinde tatil planliyorum, aman da 15temmuza ne kaldi,kurbana ne kaldı, cumhuriyet bayramına ne kaldı, yıllık izne ne kaldı diye diye zaman daha çabuk geçiyor![]()
Evet canım biliyorum senin konularını 2400 maaş hiçbir şey değilBenimde öyle dönemlerim cok oldu canım ben dört buçuk yıldır sekreterlik yapıyorum en son şu an işten çıkacağım yerden iki sene dört ay oldu belki çok söyleniyorum ama maaşım 2400 bile değil yol param 100 lira üç aydır patronun beni zille çağırması cay kahve isleri kurye organizasyonu raporlu olduğunuz günleri izin gününden dusurmeleri bunlar hep üst üste gelince kendi icimde burda neden duruyorum dedim maaş desen yok duzenli rahat bir iş desen o da yok ikide bir zille çağıran bir patron kendini herkesin içinde pavlovun köpeği gibi hissetmem iyiki de söylemişim dedim ayrılacağimi .İki üç ay bosta kalayım sonra elbet bir is bulurum .Senin çalıştığın yerde eğer ortam yaptığın iş dışında ekstra iş yapmıyorsan maaş ve izin yönünden rahatsan o sıkılma ve bikmislik duygusu olur sürekli aynı döngünün içinde olunca geçici bir durum .Birkaç hafta içinde bu sıkılmıslik duygusu giderdefne-28