Çalışmayan erkek müsvettesi

Bence bu işin kadını erkeği yok. Kendisi kadın da olsa böyle asalak yaşaması çok sinir bozucu.
"Bir de erkek olacak"
"Cinsiyet değiştirsin"
"Eline dantel verin"
"Yemek temizlik yapsın"
"Ben kadın halimle.."

Gibi söylemleri çok cinsiyetçi buluyorum ve bana göre değil.

Ben sizin yerinize olsam madem ki çalışmıyorum ailemden de çok para istemeZdim, böylelikle sen de anne baba parası yedin gibi bir şekilde itham edilme olayını en aza indirirdim.

Ayrıca işe girer girmez de abime kuruş koklatmaZdım.

Inanc durumunu bilmiyorum ama bi erkeğin calismasina engel bi durumu yoksa calismasi farz.. Bunu iletin kendisine..
Evlenmeyi filan dusunuyo mu? Karısı mı bakacak evine?
Bi de nasil kaldiriyor eli ayagi Allah'a sukur saglamken bu yasta aileden harçlık almayi?
Kendisi okuyacagi icin daha sert yazdim, insaAllah bi etkimiz olur..
Zengin hatun istiyormuş ablası:KK55::rapci::sopa::sinirli:

- Bırakın çalışmasın; mutlaka yarın birgün evlenmek isteyecektir..
O zaman ne yapacak bakalım !?
Gerçi kendisi gibi birisini bulursa; senide sömürmeye başlarlar..
Adam rahat çünkü.. Diyecek hiçbirşey bulamıyorum; tam dayaklık..
..

Ben kendisi çalışmayıp hamile karısının ayakta çalışarak getirdiği parayı yiyen insan biliyorum. Yüzveren oldukça astarını istiyen de oluyor.

Siz kendiniz calisin hayatiniza bakin. Benim abim calismasa dert etmem bana ne yahu? Sizi ilgilendiren bir durum goremedim konu sahibi

Bir cinsiyetçi bakış açısı daha naif kadın ruhu nasıl bir şeydir?
Hiç bir zaman cinsiyetçi birisi olmadım, ne burdaki yorumlarımda nede kendi hayatımda.
Erken yaşta babamı kaybettim gerekirse fuarlarda gerekirse mağazalarda çalıştım tezgahtarlık yaptım okudum.
Okulumu bitirdim, Valizimi topladım tek başına kendime hayat kurdum çalıştım didindim.
Çocuklarım oldu 9 aylık hamile hallerimde bile sabah 5lere 7lere kadar freelance aldığım işleri yetiştirdim hiç ihtiyacım olmadığı halde.

Orda ki espri sadece naiflik nedir bende çok iyi biliyorum sizde, açıklama yapmayanda yaptırmaya da gerek Yok.
ama belli ki pekte canı tatlı biri değilmişim, fıtık falan olurmuyum diye korkmadığıma göre hiç...

Annene babana çok şaşırdim.Oğullarına kötülük yapıyorlar.32 yasında adam ömür boyu ana babasının dizinin dibinde mi yaşayacak.Bir hayat kurmayacak evlenmeyecek mi?Abin zaten ayrı bir dünya herşeyden geçtim zengin bile olsan insan işsiz güçsüz bunalır yahu.Ben çıldıriyorum işsizlikten o nasıl bir tipmiş öyle.

Back
X