- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+ ısrar kıyamet çocuk yapmaya çalışan. Adamınki altından, yapacak bi şey yok.Benden beteri yoktur diyordum, başkasının nafakasını ödeyen de varmış. Allah akıl fikir versin bir an evvel.
Kendimlen gurur duydum. Çocuğa kasmamıştım en azından. Nafaka da ödemedim. Helal bana+ ısrar kıyamet çocuk yapmaya çalışan. Adamınki altından, yapacak bi şey yok.
1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.
Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.
Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.
Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor.
Ay napalım ödül filan mı verelim 2 yorum okuyacağız sizin parazitinizi çekiyoruz. Sıkıntın varsa engelle, bir arkadaşım için konu açıyorum diyenlerin konularını engelliyor musunuz?
Eşi evden atıp kedi sahiplenin. Stresinizi alır.Merhaba arkadaşlar,
Ne amaçla açtığımı bilmediğim bir başlık biraz uzun olabilir iyi kötü yorumlarınıza talibim.
Başlıktaki gibi eşim çalışmıyor, aslında online bir iş yapıyor ama kazancını 3 yıldır getirdiğini görmedim. Ben evden çalışıyorum home office ve kazancım oldukça iyi. Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.
Bu hayatımızın özeti, şimdi sorunlara gelelim öncelikle eşimi çok seviyorum, severek evlendim. Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor. Zaman zaman sinirlenip bağırıyor ama daha sonra özür diliyor konuşup barışıyoruz. Onu ezdiğimi, herşeyi ödediğim için yüzüne vurduğumu söylüyor ama fatura gelince ya da kira zamanı gelince yine benden bekliyor. 1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.
Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.
Bir arkadaşım buraya yazmamı söylediği için yazdım, yorumlarınızı bekliyorum.
2 hesabı birleştirdiler, parlak zekalılar da eski konuları çıkarıp kgb ajancılığı oynuyor.Mikroplu keke ne oldu yahu