Çalışmayan eş ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ilginç ne desem bilemedim.
Adamın çocuğunun nafakası bile ödeniyor pes

Benden beteri yoktur diyordum, başkasının nafakasını ödeyen de varmış. Allah akıl fikir versin bir an evvel.
+ ısrar kıyamet çocuk yapmaya çalışan. Adamınki altından, yapacak bi şey yok.

Hanımefendi yaşadığınız ülkede vatandaşlığa başvurun. Şu adamdan kurtulun. Nafakayı sana ödetmek nedir ya. Eşin çalışmıyor ki. Oyun falan oynuyor muhtemelen. Ailesine yardımı kes, nafakayı ödemeyi kes o parayla birikim yap. Sorumluluk almamış büyümemiş bir adam. Yuh yani. Burada ilk defa böyle bir şey okuyorum. Canım sen manüple edilmiyorsun, düpedüz kullanılıyorsun. Biraz gözünü mü açsan acaba? Yanımda olsan bir silkelerdim seni. Çocuk falan yapma sakın. Delirdin mi? Aklından zorun mu var? Hey Allah'ım. Eşin problemli ama sende normal değilsin kesinlikle.

1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.

Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.

Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.

Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor.

Ay napalım ödül filan mı verelim 2 yorum okuyacağız sizin parazitinizi çekiyoruz. Sıkıntın varsa engelle, bir arkadaşım için konu açıyorum diyenlerin konularını engelliyor musunuz?

Böyle iç paraziti olsa albendazol kullanır temizlersiniz, dış parazit olup iletişim kurabildiğiniz için sanırım ölene kadar besleyeceksiniz. Siz onu besledikçe kendiniz zayıf düşeceksiniz biliyor musunuz?

Vatandaşlık başvurusu yapın ve dehleyin.

Hala konu açmaya devam eder ve boşanmazsanız almak isterseniz elimde ucuz köprü var. Düşünür müsünüz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Ne amaçla açtığımı bilmediğim bir başlık biraz uzun olabilir iyi kötü yorumlarınıza talibim.

Başlıktaki gibi eşim çalışmıyor, aslında online bir iş yapıyor ama kazancını 3 yıldır getirdiğini görmedim. Ben evden çalışıyorum home office ve kazancım oldukça iyi. Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.

Bu hayatımızın özeti, şimdi sorunlara gelelim öncelikle eşimi çok seviyorum, severek evlendim. Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor. Zaman zaman sinirlenip bağırıyor ama daha sonra özür diliyor konuşup barışıyoruz. Onu ezdiğimi, herşeyi ödediğim için yüzüne vurduğumu söylüyor ama fatura gelince ya da kira zamanı gelince yine benden bekliyor. 1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.
Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.

Bir arkadaşım buraya yazmamı söylediği için yazdım, yorumlarınızı bekliyorum.
Eşi evden atıp kedi sahiplenin. Stresinizi alır.

vatandaşlığı alırsan onu boşarsın diye erteliyordur. zira bu evliliğin bitmesi gerektiğini o da biliyor

Konu gerçek olamaz ya o kadar da değildir yani..
Adam asalak gibi yaşıyor evde. Siz tek yaşasanız daha kârdasınız farkında mısınız?
Sorumsuz bir adamı düğünü derneği yapıp, üstüne evi düzüp çalışıp hem ona, hem ailesine hem de eski eşine, çocuğuna bakıyor olamazsınız. Ha bir de üstüne çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Bunun için özür dileyerek ve olabildiğince hafifleterek söylüyorum ama baya baya saf olmanız gerekiyor.

Şaka mı bu konu? Adamın çocuğunun nafakasına kadar ödeyip bir de bu adamdan çocuk yapmaya çalışmaya ve evliliği devam ettirmeyi istemenize anlam veremedim.

Mikroplu keke ne oldu yahu
2 hesabı birleştirdiler, parlak zekalılar da eski konuları çıkarıp kgb ajancılığı oynuyor.

NEYSE BENİM AMACIM ARKADAŞIMIN GÖZÜNÜ AÇMASI 'İNSANLARIN' YORUMLARINI OKUMASIYDI.

Elimden geleni arkadaş olarak yapmış oldum. Bundan sonraki yorumları okumayacaktır ister konuyu kapatın, isterseniz ev hanımları ajanlık mastürbasyonuna devam etsin. 2 hesabın birleşmesi benim talebim değildi, böyle dangalalıklara daha önce tanık olduğum için kendi asıl hesabımdan yazmak istemedim sadece.

Burda hergün binlerce drama şahit oluyoruz, kimse aldatılacağını, dövüleceğini, kullanılacağını öngörerek evlenmiyor. Çoğunuz çoluk çocuk sahibi insanlarsınız kınarken beddua almamaya özen gösterin diyeceğim ama yine boşa konuşmuş olurum.

KONU BENİM DURUMUM DEĞİL HESAPLARI BİRLEŞTİRDİLER, YARIN BİR GÜN BAŞLIK AÇARSAM COPY PASTE YAPACAKLAR BU KISMI DA EKLESİN.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X