BEN HİÇ ÇALIŞMADIM MESELA EŞİM CİMRİDİR.HERŞEYİN HESABINI SORARmafoldumbenKIYMETİM YOK YANİ ÇALIŞSAMDA OLMAZ GENE KIYMET BİLMEZ KAYINVALİDEMDE ÇALIŞTI YILLARCA HİÇBİ KIYMETİ YOK DAHA 1 KERE MAAŞINI ÇEKMEMİŞ.NE KADAR MAAŞI VAR BİLMEZ ÖYLE AİLEDE YETİŞTİĞİ İÇİN EŞİMDE MALESEF BÖYLE O YÜZDEN DEDİM NE KENDİMİ YIPRATICAM YORULDUĞUM YANIMA KAR OTURURUM EVDE.ZATEN Bİ TARTIŞMA SIRASINDA DEMİŞTİ ÇALIŞSAN BİLE SÖZ SAHİBİ OLMA HAKKIN YOK senağlama
BEN HİÇ ÇALIŞMADIM MESELA EŞİM CİMRİDİR.HERŞEYİN HESABINI SORARmafoldumbenKIYMETİM YOK YANİ ÇALIŞSAMDA OLMAZ GENE KIYMET BİLMEZ KAYINVALİDEMDE ÇALIŞTI YILLARCA HİÇBİ KIYMETİ YOK DAHA 1 KERE MAAŞINI ÇEKMEMİŞ.NE KADAR MAAŞI VAR BİLMEZ ÖYLE AİLEDE YETİŞTİĞİ İÇİN EŞİMDE MALESEF BÖYLE O YÜZDEN DEDİM NE KENDİMİ YIPRATICAM YORULDUĞUM YANIMA KAR OTURURUM EVDE.ZATEN Bİ TARTIŞMA SIRASINDA DEMİŞTİ ÇALIŞSAN BİLE SÖZ SAHİBİ OLMA HAKKIN YOK senağlama
1 eylül 2008den beri evdeyim.muhtemelen 2010 şubat-marta kadarda evde olucam..
bazen çok sıkılıyorum çalışan bir insan olarak evde oturmaktan..çalışmak tekrar işime dönmek istiyorum..
ama ev hayatınında değişik rahatlıkları var..
çocuklu bir kadınsan hele zaten gecen gündüzün belli değil birde işhayatını nasıl kaldıracağım diye düşünüyorum açıkçası
ama ekonomik konuda Allah razı olsun eşimden.zaten çok harvurup harman savuran biri değilimdir.
ha her harcamamı eşimede söylemem.kendi gelirim birikimimde var ordan hallederim..
evdeyim diye haftada bir kadın alıyorum mesela eşim tek laf etse kafasını kırarım işe başlamam için en önemli etken olur..buda başka bir konu..
aslında üzücü çalışsan bile söz sahhibi değilsin demesi eşinin
annem derki evde oturan kadınlar daha değerli siz kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz
erkek kısmı zaten nankör onuda ekler , ama benim için önemli olan nasıl mutlu
oluyorsam öyle yaşamak istiyorum sen evde mutlu isen sorun yok canım
bence olaya öyle bakmaa....
1.cisi hayatta kimsenin başına ne geleceğini kimse bilemez herşey insanlar için
yarın öbürgün allah korusun eşin seni aldatır,ayrılmak ister başkasıyla olmak ister yada sen
artık eşini istemezsen ayrılmak istersen ozaman hayata sıfırdan başlamak kolay olmayacaktır..
kaçırdığın, zaman aşımına uğrattığın fırsatların olacaktır...
2.cisi ise belki eşinin ilerde allah korusun işleri iyi gitmeyecek allah korusun çalışamayacak durma gelicek
nebilim herhangi bir hastalık olucak ve bir müddet çalışamayacak
ozaman ona destek olmak istemezmisin.
tabiki insna kocasından para almaktan gocunmaz ama hem ona destek olmak
hemde ikinizin yaşam kaleitesini yüksek tutmak vede kendini garantiye
almak zorundasın ..
bence ailen seni bunun için okuttu...
bak fırsatın varken çalış.. ilerde pişman olursun erinme..
bir başlarsan çorap söküğü gibi gerisi gelir unutma
herşey bizim için ve ailen seni bunun için okuttu ..
umarım örneklerimi kötü algılamazsın sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?