canım ben orda bilmem dikkat ettin mi maddi durumun iyiyse diyerekten yazmaya başladım ki ben şuan ayrılsam şuan mesleğim elimde tamamen tercih meselesi allahıma şükür kocamın maaşı iyiyse ben neden zorlanıyım ki mesleğim zor bi meslek ise ben bunu yaşadım yeni evliyken çalıştım ama kocam izinliyken ben çalıştım ben izinliyken de o çalıştı gece geç saate kadar çalışıyo söylermisin ben kocamla oturup bi çift laf edemiyceksem niye evlendim o parayı DAHA ÖNCE ZATEN KAZANIYORUM Kİ DAHA ORTADA ÇOCUK FELEN YOK OZAMANZATEN KARI KOCA İLİŞKİSİ KALMAZ BU BENİM FİKRİM SADECE HA EŞİMİN İŞİ OLMASA YA DA MECBUR KALSAM HAKLISIN AYRILMAYA GELİNCE ALDATMALAR DA EŞLERİN İLGİSİZLİĞİNDEN OLUYOR BUDA AYRILIĞA SEBEP
aldatmalareşlerin ilgisizliginden oluyor demişsin kesinlikle katılmıyorum ne kadar ilgili olursan ol eger erkekin gözü dısardaysa hiç bişi yapamazsın ayrıca aldatmalar calısan kadınların basına mı geliyor sadece hyr ev hanımlarınında bsaına geliyor diilmi ??
ayrıca eşimin calısma saatleri hiç belli diidir günü gününe tutmaz izin günü bile belli diildir yani bizimde öle izin günlerimiz öle cok denk gelmez ama ben kocamla ilgileniyorum onu mutlu edebiliorum yani calısmak kocanızla ilgilenmenize engel diildir sonucta calısan bayanlarda yapısık ikiz gibi dolasmıyolar kocalarıyla diilmi.?????**