AslindaKim ne derse hemen aaaa diye inanmaya meyilli olan tek kişi olmamanın sevincini yaşıyorum
Ay inşallah bizim de aynı kişi olduğumuzu ifşalamaz ahsjsEee donya yı niye alıntılamış
Sanırım sıradaki o
Gizli bir meşaş vermiş olabilir
Ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi dedirtti.alakasını kuramayan bir tek ben miyim jshdhsjsk
Tabii o bizi tanımadığı için öyle düşünüyor ama biz özelden bazı kişilerle ciddi anlamda esini araştırdıkBence o kısım gerçek.
Sonra hayallerini anlatmaya başladı. Belki de totem yaptı hastalıklı aklıyla.
Yani hayalinde ilk kez onunla evlenen, yakışıklı bir cerrah vardı.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.
Alıntılayıp bunu yazıcaktımYa ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi dedirtti.
Kasa: BEN NE ALAKAAlıntılayıp bunu yazıcaktım
Zamanında buradan bir arkadaşı özelden hakaretlere boğmuştu bu üye benim o zamanlardan radarıma girdi, şaşırmıyorum.Sikayet ettim kendisini. Ilk defa da etmiyorum peşimi birakmadi gitti bu kadin artik sıkıldım cidden. @Mune
Bi bağırdım bi bağırdım görmen lazım al kasaya sorKasa: BEN NE ALAKA
Ben kasiyermiş diye yorumladım amaKasa: BEN NE ALAKA
Boşverdim, detayları ösym hazırlamış gibi geldi banaKim kimmiş neymiş napmış diye konuyu okurken ben
Şaşkınım.. aynı anda bir kaç üyelik hepsine ayrı ayrı senaryolarBoşverdim, detayları ösym hazırlamış gibi geldi bana
Bebeğim ben sana takcaktım tam çucuk oldu kendimi bile takamıyorum. Şehzade doğurdum biliyorsun.Neden benim takıntılı takipçim yok
Ban tüm Türkiye’yi de araştırsak öyle biri çıkmayacağından çok eminim. Ruhsal sorunları olan biriyle kimse evlenmez. Üstelik ikinci evliliğinin iddet süresi devam ediyor mahkemeyle kaldırıp ilk evliliğini yapıyor adam. Mümkün değil. Ha bir de kayınvalide bunlara rağmen bayılıyor kendisineTabii o bizi tanımadığı için öyle düşünüyor ama biz özelden bazı kişilerle ciddi anlamda esini araştırdıkEger verdiği sehir isimleri tamamen yalan değilse tabii ki öyle bir adam yok
Ben Bursalıyım. Rahmetli anneannem için geçen seneye kadar bursadaki bütün kalp doktorlarını gezmiştik. 190 boyunca yakışıklı genç mavi gözlü bir doktora hiç denk gelmedik.Ban tüm Türkiye’yi de araştırsak öyle biri çıkmayacağından çok eminim. Ruhsal sorunları olan biriyle kimse evlenmez. Üstelik ikinci evliliğinin iddet süresi devam ediyor mahkemeyle kaldırıp ilk evliliğini yapıyor adam. Mümkün değil. Ha bir de kayınvalide bunlara rağmen bayılıyor kendisine
Resmen hayallerini yazıyor yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?