Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Tabii o bizi tanımadığı için öyle düşünüyor ama biz özelden bazı kişilerle ciddi anlamda esini araştırdık Eger verdiği sehir isimleri tamamen yalan değilse tabii ki öyle bir adam yok

Kadın başka bir şey sormuş konu görümceye miras vermeye kadar gitmiş konunun ana temasından neden çıkılmış ki ister mirası yiyip evde otururlar kimi ilgilendirir ki kadın sinirden zıvanadan çıkmış ceza yemiş üyelik iptali yapmış sorduğu soru çok basitmiş aslında aileler sürekli çocuk soruyor iş hayatına konuyu getiriyor ne yapmam lazım demiş yani dededen gelen mirasın eşine geçmesi kimi ilgilendirir ki benim de çevremde var anne baba zengin tek evlat mirası anne baba veriyor ister yer ister satar kimseyi ilgilendirmez ki belki çok malı var kira gelirleri var çalışmak istemiyor da olabilir.

Tabii o bizi tanımadığı için öyle düşünüyor ama biz özelden bazı kişilerle ciddi anlamda esini araştırdık Eger verdiği sehir isimleri tamamen yalan değilse tabii ki öyle bir adam yok
Ban tüm Türkiye’yi de araştırsak öyle biri çıkmayacağından çok eminim. Ruhsal sorunları olan biriyle kimse evlenmez. Üstelik ikinci evliliğinin iddet süresi devam ediyor mahkemeyle kaldırıp ilk evliliğini yapıyor adam. Mümkün değil. Ha bir de kayınvalide bunlara rağmen bayılıyor kendisine
Resmen hayallerini yazıyor yazık

Ben Bursalıyım. Rahmetli anneannem için geçen seneye kadar bursadaki bütün kalp doktorlarını gezmiştik. 190 boyunca yakışıklı genç mavi gözlü bir doktora hiç denk gelmedik.

Geçen bir konuda konu sahibi hayallerinde kurduğu hayata kendini kaptırdığı için şizofreni tedavisi gördüğünü yazmıştı. Keşke bu kişi de yardım alsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…