Ya tamda ona da inanıyordum hemen hayallerimi suya düşürdün zalım kadınYok yahu, iyice çorba ettiniz :))
CiRiLLA ve Salon Kadini aynı kişi değil, konu sahibiyle Claire de aynı kişi değiller, kimse kimsenin aynı kişisi değil
Şöyle derin bir araştırma yaptığından hiç şüphem yokÖyle deme İP den bulmuş gibi emin.
Ya birde öyle yazmış. Cidden psikolojik sıkıntıları var.Öyle deme İP den bulmuş gibi emin.
Kim ne derse hemen aaaa diye inanmaya meyilli olan tek kişi olmamanın sevincini yaşıyorumYa tamda ona da inanıyordum hemen hayallerimi suya düşürdün zalım kadın
Ben böyle cinsiyetçi, erkek çocuk düşmanı, nefret saçan bir insan neden temelli banlanmıyor anlamıyorum mesela.Yok yahu, iyice çorba ettiniz :))
CiRiLLA ve Salon Kadini aynı kişi değil, konu sahibiyle Claire de aynı kişi değiller, kimse kimsenin aynı kişisi değil
Ben, ben miyim peki su an emin olamadımYok yahu, iyice çorba ettiniz :))
Tesekkur ediyorumAy ben şok oldum Allahtan sen gerçekmişsin. Beni etikeyleyip deyince ben öyleymişim sandım. Sonra yazmış uzun uzun. Cirillayı çok bilmiyorum ama senin yorumlarını çok seviyorum
Boşver Salon Kadınları böyle şeyleri düşünmez abasbakakaBen, ben miyim peki su an emin olamadım
Tesekkur ediyorumbende gercek olduguma sevindimde claire'in kuyruğuna ne ara bastim onu hic anlayamadim, etliye sutluye karismayan dovusmen guzum tandansli bir bireyim ben halbuki
Ya tamda ona da inanıyordum hemen hayallerimi suya düşürdün zalım kadın
Senin hayatında olup onun hayatında olmayan, kıskanacak bir şeylerini okumuştur ruh hastası.Ben, ben miyim peki su an emin olamadım
Tesekkur ediyorumbende gercek olduguma sevindimde claire'in kuyruğuna ne ara bastim onu hic anlayamadim, etliye sutluye karismayan dovusmen guzum tandansli bir bireyim ben halbuki
Seni değil beNiye oyle bi hayalin varsana da taksaydi gorurdum tam onun takacagi özelliklerin var calismamak ve evli olmak
Çalışma/çalismama ile ilgili olan her konuda beni hatirlayip o konuya yazmamis olsam da bana hakaret edip gidiyordu
Seni değil bekonu sahibi bu takıntılı çıksaydı diyorum
Bidahakine inşallah canım yaa
Bence o kısım gerçek.Bu derece nefret takıntı normal değil bu arada. Hasta olmalı gerçekten. Önceki iki evliliği ile anlattıkları falan gerçek miydi acaba?
Haklısın mantıklı geldi. Bu arada ben o üyeyi alintılayıp kızdığım olmuştu asla dönüş yapmamıştı. Demek ki kurbanlarını bir şeye göre seçiyor.Bence o kısım gerçek.
Sonra hayallerini anlatmaya başladı. Belki de totem yaptı hastalıklı aklıyla.
Yani hayalinde ilk kez onunla evlenen, yakışıklı bir cerrah vardı.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.
Kayınbaba şizofren karısına bakmadı diye resmen biletini kesti bunun, çatır çatır boşadım diye geziyo. Nikahımı virmemm diyen kimdi?Bence o kısım gerçek.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.
Kendisi hep çalıştığı halde iki evliliğinde de değer görmemiş. Kayınvalide sorunu yaşamış. Bu nedenle çalışmayan ama eşlerinin değer verdiğini söyleyen özgür gezen harcayan kadınlara tahammül edemiyor.Haklısın mantıklı geldi. Bu arada ben o üyeyi alintılayıp kızdığım olmuştu asla dönüş yapmamıştı. Demek ki kurbanlarını bir şeye göre seçiyor.
Sigorta yatsın diye kayınbaba çalışıyo göstermiş. Bunun biletini kestiğinde işe gelmedi bahanesi ile çıkışını verdi. Şikayet de edemem diye üzülüyodu.Kendisi hep çalıştığı halde iki evliliğinde de değer görmemiş. Kayınvalide sorunu yaşamış. Bu nedenle çalışmayan ama eşlerinin değer verdiğini söyleyen özgür gezen harcayan kadınlara tahammül edemiyor.
Bazı kadınlar çalıştığı halde değer görmüyor diye öfke duyuyor.
Salon kadınına neden taktı onu bilmiyorum ama
Bence o kısım gerçek.
Aslinda bazi uyeler cook onceden buldular onun yalanlarinj ve yazdilar kimdi hatirlamiyorum ama kendisi genelde uzun bi tane paragraf yazip ortadan yok olunca mevzu uzamiyor dedigiyle kaliyor ve dikkatte cekmiyordu galiba bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?