- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Şimdi biz de aynı durumdayız. Memurluk olsun tamam kıvamında. Onun dışında Çalışmamı istemedi bende iyi bir iş bulamadığımız için kabul ettim. Karışmıyor paranın hesabını sormuyor ama parayı nereye harcadın diye yanlış bir ses tonuyla sorsa içime oturuyor. Bir ekmek parası verme bana açlıktan ölüyüm yeterli senin paramı harcamıyım diyorum içimden. Senin paranın benim param mevzusu başladıysa ben de paramı kazanırım hiç canını sıkma diye gidiyorum konuya tabi önce üzülüyor sonra anlatmaya çalışıyor ben oyüzden mi sordum merak ettim sadece aşkım vs yani aslında zaten hassas olduğum için biraz fazla alınıyorum sanırım.
Ben sacimi daha hic boyatmadim.. kendi rengim zaten acik kumral,beyazlar ufak tefek basladi bakalim nolcaz..ama esim de der boyatma senin rengin guzel,dogalsn ne iyi iste vs vs.. sonra ben balik etliyim ama orantiliyimdir mesela fakat dogum sonrasi korkunclastim biraz,.. esim boyle zayif zayif kizlari begeniyo gibime geliyo sanki sinir oluyorum. Ben oje sursem ay kime surdun,niye surdun ki ne gerek vardi olur.. valla ne derse desn. Ben benle evlendiginde de ojeli makyajli bi kizdim.. hiiih dinleyen kim. Ona kalsa iyce cirkinlestiricek beni..Ya bize saçını boyama ben doğal seviyorum derler, dışarıda pilatin sarı saçlı kadını şöyle bir süzerler. Ya da kızılları. Sonra ben saçlarımı boyatmak istiyorum diye diretirsin, kızıl güzeldir derler. Hepsi aynı amaaan..
Aynen canım nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yapcaksın. Onlara kalsa hhiiç sıfır makyaj, pudraya bile gerek yok. Güzel görünmemize gerek yok yani. Ama bir özenli görsünler bizi, meftun oluyorlar. Doğum yaptıktan sonra bende kilo aldım ama bir file çorap her şeyi çözüyor :))Ben sacimi daha hic boyatmadim.. kendi rengim zaten acik kumral,beyazlar ufak tefek basladi bakalim nolcaz..ama esim de der boyatma senin rengin guzel,dogalsn ne iyi iste vs vs.. sonra ben balik etliyim ama orantiliyimdir mesela fakat dogum sonrasi korkunclastim biraz,.. esim boyle zayif zayif kizlari begeniyo gibime geliyo sanki sinir oluyorum. Ben oje sursem ay kime surdun,niye surdun ki ne gerek vardi olur.. valla ne derse desn. Ben benle evlendiginde de ojeli makyajli bi kizdim.. hiiih dinleyen kim. Ona kalsa iyce cirkinlestiricek beni..
Owwwwww file corappp fotojenik güzelim benimChocolita .!.:Aynen canım nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yapcaksın. Onlara kalsa hhiiç sıfır makyaj, pudraya bile gerek yok. Güzel görünmemize gerek yok yani. Ama bir özenli görsünler bizi, meftun oluyorlar. Doğum yaptıktan sonra bende kilo aldım ama bir file çorap her şeyi çözüyor :))
Ben de çalışmıyorum 4 senelik evliyim. Normalde çok para harcayan biri değilimdir ama özellikle eşim beni kırdıysa, kızdırdıysa o gün son kuruşuma kadar harcarım. Gerekli mi gereksiz mi düşünmem..
Bana çok iyi geliyor öyle zamanlarda..
Kullandığım parfümün vücut losyonunu da kullanıyorum hem cildim nemleniyor (kuru ciltliyim) hem de parfüm daha uzun süre gidiyor. Losyon olmadan 3 ay gidiyosa losyonla kullanınca 6 aya yakın bitmiyor. Öteki türlü sık tazelemek gerekiyor parfümü.ay ben vücut kremi spreylerini çözemedim yahu ne işe yarıyor onlar?
krem mi? parfüm mü?
Alma demediği sürece alıyorum zaten ama iste bu sözleri duymak gıcık ediyo.Ben çalışıyorum ama eşim yine de bişey alacağım zaman "gerekli mi? Var ya senin ondan? Daha yeni almadın mı?" diyor. Duymamazlığa ver bence ben öyle yapıyorum
Kişisel bakımınız içinAylık ne kadar harcama yapıyorsunuz meselaŞunu farkettim bisi alacağım zaman alma demiyo ama gerekli mi daha gecen aldın ya diyo. Alıp kullanmıyosun diyo. Negatif elektrik alıyorum sanırım bu konuda ondan çekiniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?