Çalışmayan kadınlar

Oylesine soruyordur canim ,merak etmistir adam sormasin mi.. bosver alinma hic. Yuzsuz olcaksn en iyisi.. zaten bebek dogunca bi sure biyere gidemezsn eve tikili kalirsin. Smdi harca harcayabildigin kadar

Ben sacimi daha hic boyatmadim.. kendi rengim zaten acik kumral,beyazlar ufak tefek basladi bakalim nolcaz..ama esim de der boyatma senin rengin guzel,dogalsn ne iyi iste vs vs.. sonra ben balik etliyim ama orantiliyimdir mesela fakat dogum sonrasi korkunclastim biraz,.. esim boyle zayif zayif kizlari begeniyo gibime geliyo sanki sinir oluyorum. Ben oje sursem ay kime surdun,niye surdun ki ne gerek vardi olur.. valla ne derse desn. Ben benle evlendiginde de ojeli makyajli bi kizdim.. hiiih dinleyen kim. Ona kalsa iyce cirkinlestiricek beni..

Aynen canım nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yapcaksın. Onlara kalsa hhiiç sıfır makyaj, pudraya bile gerek yok. Güzel görünmemize gerek yok yani. Ama bir özenli görsünler bizi, meftun oluyorlar. Doğum yaptıktan sonra bende kilo aldım ama bir file çorap her şeyi çözüyor :))

Bende evlendigimden beri çalışıyorum. Ağustosta 3 senem olacak evleneli. Ama insanın kendi parasini kazanmak ve harcamak gibisi yok gerçekten. Şimdi eşinden para istemeye asla cekiniyorum bunun lafını bile ettirmez bana zaten. Iste çocuk olduktan sonra ben kendimden kaynaklı kısım biraz. Çünkü artık kendinizden çok çocuğu düşünür oluyorsunuz. Şimdi 2.ci ye hamileyim ama doğumdan en fazla 1 sene sonra çalışmayı düşünüyorum çünkü bu şekilde zor oluyor.

Ben de çalışmıyorum 4 senelik evliyim. Normalde çok para harcayan biri değilimdir ama özellikle eşim beni kırdıysa, kızdırdıysa o gün son kuruşuma kadar harcarım. Gerekli mi gereksiz mi düşünmem..
Bana çok iyi geliyor öyle zamanlarda..

Owwwwww file corappp fotojenik güzelim benim

Soruyada cevap vereyim harcarım acımam hesap soran olmaz sorsada farketmez boşuna evlenmedim dimi para ayrımı olmaz hem ben alışverişe çıksam kocama daha çok alırım seviyorum onu giydirmeyi sağolsun o da aldığım bir şeyin etiketine bile baktirmaz bana al ne istersen der

Valla açıkçası evde olduğum için alışverişe çok ihtiyacım olmuyo. Ama olursa çekinmiyorum.

Haaa o bende de vaaar
Gorsun gununu ic gudusu cikiyo ortaya birden..

Evde çalışmak ile dışarda çalışmanın aynı şey olmadığını düşünüyorum yani kocalar işe gidiyorsa biz de evde yemek temizlik yapıyoruz çocuk bakıyoruz demek bana adil gelmiyor. Benim de çalışmadığım dönem oldu ama eşim bana karşı çok eliaçık olmasına rağmen çok nadirdir kıyafet istediğim o da hamilelikte ve doğum sonrası biraz mecburiyetten aldım.

Çocuk sahibi olmak çalışmaya engel olmamalı, kadın da para getiren bir işte çalışmalı diye düşünüyorum. Hayat müşterekse kadının da bir fatura ödemeye gücü yetmelidir.

Ayrıca dünya hali, koca kişisi ölse, hastalansa ya da ayrılık olursa kadın dımdızlak ortada kalmaz eğer bir mesleği olursa

Çekinmeyin tabiki. Biraz süslü kendine bakan kadınlar erkeğin gözünde daha değerli oluyor
Abartmamak kaydıyla kuaföre de gidin makyaj malzemenizi de isteyin

Yoo ne çekinicem, kendisi pek gönüllü değil çalışmama, e hal böyle olunca da eli mecbur

Eşinin durumuna bağlı bence. Durumu varsa kasmamalısın yoksa da zaten çalışmalısın ve ya kendinden ödün vermelisin.

ay ben vücut kremi spreylerini çözemedim yahu ne işe yarıyor onlar?
krem mi? parfüm mü?
Kullandığım parfümün vücut losyonunu da kullanıyorum hem cildim nemleniyor (kuru ciltliyim) hem de parfüm daha uzun süre gidiyor. Losyon olmadan 3 ay gidiyosa losyonla kullanınca 6 aya yakın bitmiyor. Öteki türlü sık tazelemek gerekiyor parfümü.

Şunu farkettim bisi alacağım zaman alma demiyo ama gerekli mi daha gecen aldın ya diyo. Alıp kullanmıyosun diyo. Negatif elektrik alıyorum sanırım bu konuda ondan çekiniyorum...

Ben çalışıyorum ama eşim yine de bişey alacağım zaman "gerekli mi? Var ya senin ondan? Daha yeni almadın mı?" diyor. Duymamazlığa ver bence ben öyle yapıyorum

Ben çalışıyorum ama eşim yine de bişey alacağım zaman "gerekli mi? Var ya senin ondan? Daha yeni almadın mı?" diyor. Duymamazlığa ver bence ben öyle yapıyorum
Alma demediği sürece alıyorum zaten ama iste bu sözleri duymak gıcık ediyo.

Çalışmama mevzusuda aslında haber yolladık bir kac yere ama eleman ihtiyacı yok

Bende calisiyorum ama malesef oyle istedigimi alamiyorum. Uc aylik evliyim daha ustume ne tisort nede pant aldim. Alirken de sormak zorundayim alayim mi die.. Bunun calisip calismamakla alakasi yok emin ol karsindaki insanda bitiyor butun is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…