Çalışmayan koca

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
35
İstanbul
Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.

Olur mu canım öyle şey.Al karşına ciddi bir konuşma yap.Erkek olarak hiç mi gururu incinmiyor kendi evde oturup karısı ev geçindirirken.Bu ne rahatlık.

Canına yazık senin de.Ne zamana kadar herşeye yetişebilirsin.

Hamurunda tembellik olan insanla uğraşmak zor.Allah yardımcın olsun.

Hiç çekilir gibi değil allah bilir ev işi falan da yapmıyordur bu.. Niye elin adamını besliyorsunuz? Niye kendinize yük ediyorsunuz? Ciddi ciddi rest çekin, ya bulsun bir iş yada besleyip durmayın..

Az bile söylüyorsunuz. Keyfi çalışmıyor. Kusura bakmayın da başkası olsa eve koymaz.

Büyük konuşmak istemem, ama hem anne olarak, hem de kadın olarak sizin çalışmanızdan utanmayan adamdan hayır gelmez diyorum...
O postu sere sere 1 senedir rahatını bulmuş anlaşılan.
Ben olsam silkinip kendine gelmesi için ciddi adımlar atardım...

çok rahat bırakmışsın canım al karşına konuş kırılan kırılsın 1 sene demek ne demek yaa...
Resmen seni evin erkeği yapmış .
Yazık çocuğunuzun geleceği için üzüldüm.
Hakkınız da hayırlısı

çocuğa annem ve babam bakıyor, yakın oturuyoruz. çocuk orda yemek yiyor zaten, günün 13 saati orda olduğu için, ben işten gelene kadar annem akşam yemeğini yedirmiş oluyor. kahvaltıyı annemde yapıyorum çocuğu götürdüğümde hazırlamış oluyorlar. iki yudum kahvaltı yapıp çıkıyorum. bir tek akşam yemeği yeniyor evde, baklagillerden ya da sebze falan oluyor. et, balık, tavuk zaten yemiyoruz. bazen eşim benim karnım tok diyor, ben annemde yiyorum. öyle yani o yüzden az mutfak masrafı. hatta baklagillerimizi bile babam toptan alıyor, fasulye, barbunya mercimek falan...

Canım ne desem bilemedim işin zor Bu adam kendisi nasıl rahatsız olmuyor anlamadım Konusacaksin canım ister kırılsın ister küssün böyle şey olmaz gir asgari ücretle çalış diyeceksin

He çocuğa da bakmıyor yani.. çalışmıyor evle ilgisi Yok siz evi geçindiriyorsunuz anneniz çocuğa bakıyor nasıl olacak böyle anlamadım yanlış anlamayın ama daha konu içeriğini okumadan başlığı okuyunca bile sinirlendim.
Eşiniz kendini bir an önce toplasın sizde bunu sert bir dille söyleyin derim

Hiç çekilir gibi değil allah bilir ev işi falan da yapmıyordur bu.. Niye elin adamını besliyorsunuz? Niye kendinize yük ediyorsunuz? Ciddi ciddi rest çekin, ya bulsun bir iş yada besleyip durmayın..
aklına eserse öylesine bir süpürge tutar, tuvaleti lavaboyu yıkar o kadar. o da kırk yıldı bir aklına esecekte yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…