Çalışmayan koca

yok canım ne bakması. gün içinde yarım saatliğine alıp bi parka götürse şükür edeceğim. banyoya girerken 10 dakikalığına göz kulak ol çocuğa falan diyorum, oflaya puflaya zor ilgileniyor.

Annesi babası oğlum bu nasıl iş, boyle olmaz ise gir demiyor mu?

eee bu adam ne yapıyor

maden çalışmıyor neden çocuğa bakmıyor

yani insanoğlu yayılmayı sever

neden sorumluluk vermiyorsunuz

ne bileyim çocuğa da baksın annen dinlensin yemeği de yapsın vs vs

belki ev işi zor gelir de çalışması gerektiği de denk eder

İyi de arkadaşım madem masraflarınızı aileniz karşılıyor,ne diye bu adamı evde tutuyorsunuz?
Bekar olsanız en azından kendinize,bebenize hayrınız olur.
Psikolojiniz bozulmaz.

İyi de arkadaşım madem masraflarınızı aileniz karşılıyor,ne diye bu adamı evde tutuyorsunuz?
Bekar olsanız en azından kendinize,bebenize hayrınız olur.
Psikolojiniz bozulmaz.
bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.

aklına eserse öylesine bir süpürge tutar, tuvaleti lavaboyu yıkar o kadar. o da kırk yıldı bir aklına esecekte yapacak.
Aklına eserse öyle mi? Siz çalışmıyor olsanız ve aklınıza estiğinde süpürge tutsanız, yemek yapmasanız ne olurdu sizce? Tepkisiz mi kalırdı eşiniz?

Eski eşimin bir akrabası vardı, onlarda da kadın çalışıyor adam evdeydi. Adam çocuğuna bakıyordu, her işi yapıyordu. Türk toplum yapısına göre rolleri değişmiş gibiydiler.

Siz de öyle bir durumda yok, evde aklına eserse iş yapan bir koca... Bilmiyorum bir süre sonra sinir hastası olur çıkarsınız, ağır gelir herşeyi omuzlamak... Asgari ücret bile olsa daha iyisini buluncaya kadar çalışmalı. Kırılmasın, üzülmesin diye düşünmeyin bakın siz kırılıp üzülüyorsunuz. 1 sene az bir süre değil.

yok canım ne bakması. gün içinde yarım saatliğine alıp bi parka götürse şükür edeceğim. banyoya girerken 10 dakikalığına göz kulak ol çocuğa falan diyorum, oflaya puflaya zor ilgileniyor.
Allah sabır versin size , gerçekten evliliğiniz böyle nasıl devam edecek anlam veremedim tüm yük sizin ve annenizin babanızın üstünde yazık onlara da üzüldüm. Oturup ciddi ciddi konuşun bence eşinizle

Çocuğ bakıyor ise işi var sayılır
Evde yemekleri yapsın ortalığı toparlasın
O zaman bence oturabilir

Eşimin işsiz kaldığı bir dönem olmuştu
Yemek ve temizlik ondaydı
Boş durmak yok öyle ya

En sevmediğim erkek tipi.erkek dediğin çalışmalı gerekirse limon satıp eve para germeli.

ben kadın halimle dayanamıyorum 2 ay bile boş durmaya ne erkekler var. Allah sabır versin. çok ama çok haklısınız.

Allah aşkına çocuk için son demine kadar sabrediyorsunuz, yıpranıyorsunuz, yıpratıyorsunuz, tüketiyorsunuz herşeyi sonra yüzyüze bakamayacak seviyeye gelip ayrılıyorsunuz.. Daha mı iyi?

Anneniz babanız ne diyor eşinizin iş beğenmemesine, çalışmamasına?

Bir gün anneniz hepinizi yemeğe davet etsin, sen hiç çaktırma, baban konuşsun ne kadar böyle devam edecek diye.

Azıcık adam sıfatı kaldıysa utanır, gaza gelir belki.

çok kızıyorlar, annem babam görmek bile istemiyor onu.

İstediği kadar kırılıp bozulsun. Sana acımıyor "kadın hem ev, hem iş, hem çocuk, hem bütün masraflar uğraşıyor" diye . Sen neden kırılıyor diye düşünüyorsun ki?
Yok mu bir aile büyüğü çıtlatsan arasa onu "oğlum çalışmayı düşünmüyor musun o kadın hangi birine yetecek?" desin?

Artık yaptırım uygulama zamanı gelmiş. Afedersin ben eşek gibi çalışıp bir de her şeyi sırtlanmışken kahvede g.t büyütecek adamı çekemem.

Akşam ciddi ciddi sakince konuş "artık bu iş rayından çıktı yarından itibaren iş konusunda ciddi bir adım atmazsan bu evde yerin yok" demen gerek. Zaten parası bitince tıpış tıpış gelecek yanına. O zaman da tabi ki hala çalışmıyorsa evde yeri olmamalı..

onu uyaranları "benim rızkımı siz mi veriyorsunuz" diye susturuyor.

çok kızıyorlar, annem babam görmek bile istemiyor onu.
Sonuna kadar haklılar... Sizin ciddi bir tepki vermeniz gerekiyor, bu düzenin böyle devam etmeyeceğini bilsin. Ben buradan sinir oldum eşinize, siz birde yaşıyorsunuz.
valla onun için gül gibi işimi bırakırsam olan bana ve çocuğuma olur. 15 yıllık emeğim var benim aynı iş yerinde ve kariyerim var.
Bırakmanız gereken işiniz değil, sakın sakın işinizi bırakmayın ama yük olmaktan öteye gidememiş kocanızı bırakabilirsiniz düzeltmez ise birşeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…