İyi de çocukla ilgilenmiyormuş.bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
Bence cocugu anneden alip evde birakin babasi baksin. Sorars sen evdeyken annemler dinlensin dersin. Dayanmyip ise girecektir kesinlikle. Cocuga bakmmak icin hemen ise girecek emin olbekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
onu uyaranları "benim rızkımı siz mi veriyorsunuz" diye susturuyor.
erkeğin çalışmayanı da çok zor yaMerhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
konu sahibinin annesinde yiyormus cocukla konu sahibiOnu gectim de mutfak masrafinin azligini bana anlatir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?