- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
edıtİstifa etmeden önce iş aramaya başla. Uygun bir iş bulunca istifa edersin hemen. O zaman maddi sıkıntı da olmaz sen de daha huzurlu olursun
olmuyor, sadece bunun için Ankaraya gittim, haklı sağlık sebeplerim de vardı, sadece Allah yardımcın olsun denildi gönderildi, baştan savıldım, çok kötü idi, tayin de olmuyor şu an, zorunlu sürem tamamlanmadı çünküTayin istesen olmaz mı?başka Bi kurum daha iyi gelir
ben de öyle düşünüyortum, en kötüsü de ona güvenmiyorum, ben mobbinge uğradım, haksızlıklara uğraım, kocam bana sen geçimsizsin dedi, düşünebiliyor musunEn nefret ettiğim erkek tipi bu yüzden birçok isteyen kişiyi reddettim bekarken. Bir erkek kendine guvenmiyorsa evlenmesin bayan evin sorumluluğunu taşımakla yükümlü değil. Bayan kendisi istiyorsa çalışmalı. Size tavsiyem bu adamı biran önce bosayin ve işinize devam edin en azından is kahri cekersiniz ama koca kahri çekmemis olursunuz. .
çok denedim, evrağım hep beklemede, bir süre sonra da reddoluyor...Derdşmş anlatıyorum, çok haklı sağlık sebeplerim var, ona rağmen olmuyorEtmeyin .
Memurluktan sonra özel sektörde yapamazsınız. Evliliğiniz de iyi değilmiş başınızı vuracak taş ararsınız.
Kurum değiştirseniz?
Daha ne diye tutuyorsun bu adamı ? Aptal mısın sen canını yolda mi buldun ?ben de öyle düşünüyortum, en kötüsü de ona güvenmiyorum, ben mobbinge uğradım, haksızlıklara uğraım, kocam bana sen geçimsizsin dedi, düşünebiliyor musun
Zorunlu süren ne kadar? 1 yıl kadarsa sık dişini. İzin alır Bi şeyler yapar atlatırsın. Ama senin maaşınla kredi çektirip arsa falan aldırma. Benim tek erkeklerde hoş görmediğim şey kadınlardan beklenen maddiyatçılıktır. Bence eşinle konuş bu konuyuolmuyor, sadece bunun için Ankaraya gittim, haklı sağlık sebeplerim de vardı, sadece Allah yardımcın olsun denildi gönderildi, baştan savıldım, çok kötü idi, tayin de olmuyor şu an, zorunlu sürem tamamlanmadı çünkü
ne kadar garibanım ben ne kadar yalnız kimsem yok benim
En nefret ettiğim erkek tipi bu yüzden birçok isteyen kişiyi reddettim bekarken. Bir erkek kendine guvenmiyorsa evlenmesin bayan evin sorumluluğunu taşımakla yükümlü değil. Bayan kendisi istiyorsa çalışmalı. Size tavsiyem bu adamı biran önce bosayin ve işinize devam edin en azından is kahri cekersiniz ama koca kahri çekmemis olursunuz. .
bu vardı ama benim önceliğim o zaman kurum değpişikliği idi, eşime de bunu söyledim, sürecin kolay olduğunu dilekçe vererek kurum değişikliği yapılabildiğini söylemişti, inandım kaç kez dilekçe verdim ama nafile cevap yokEşin haklı. Belki adama soyleseydin seninle evlenmeyip çalışan başka bir kadınla evlenecekti. Kriterleri arasında eşinin çalışması vardı belki.
Ama evliler ve tabiki kredi çekip birşeyler alacaklar. Eşinin yada kendi maaşından ne fark eder? Benim maaşından kredi çektik ev aldık esiminkiylede araba. Kadın erkek eşit ama bütün krediyi erkek ceksin. Yok öyle bir dünya.Zorunlu süren ne kadar? 1 yıl kadarsa sık dişini. İzin alır Bi şeyler yapar atlatırsın. Ama senin maaşınla kredi çektirip arsa falan aldırma. Benim tek erkeklerde hoş görmediğim şey kadınlardan beklenen maddiyatçılıktır. Bence eşinle konuş bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?